Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Eger Skin Deep Hydration

Om behandlingen

Dette er en mer omfattende hudpleiebehandling med individuelt tilpassede produkter, der vi i tillegg til rens, eksfoliering og dyprens med utklemming. Ved behov tilpasser vi behandlingen med et fuktighetsgivende og plumpende serum som jobbes ned i dypere hudlag ved hjelp av maskinteknologi.

For ytterligere hydrering av huden påføres en tilpasset spesialmaske. Behandlingen avsluttes med påføring av serum, krem, øyekrem og SPF med eller uten farge. I tillegg vil du motta veiledning på videre behandlingsprogram og hjemme program skreddersydd for din hud. Behandlingen er perfekt før en spesiell anledning da den gir glød
og lett oppstramming og minimerer tørrhetslinjer.

Hydrerer huden og gjenoppretter fuktbalanse

Avslappende og deilig ansiktsbehandling for menn

BOOKING

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Ved å eksfoliere huden med en enzym eller fruktsyre peel økes hudens cellefornyelse,rnsamtidig som teksturen blir jevnere. Samtidig blir huden mer mottagelig for behandlende serum som sluses inn i dypere hudlag. Ved å benytte maskinteknologi vil produktene absorbere enda dypere i huden og dermed hydreres huden slik at fine tørrhetslinjer minimeres og huden blir plumpet med fuktighet. Huden får fin glød og kjennes ikke lenger tørr og ru ut.

Alle hudtyper som opplever dehydrering som «vintertørr» hud.rnPasser for alle som ønsker glød og en fuktighetsboost, perfekt som party prep behandling førrnmake-up.rnKan tilpasses til enhver hudtype, også for gravide og sensitiv hud.

Behandlingstid: 60 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Eger Skin Deep Hydration

1 950 – NOK

70 min

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!