Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Red Touch - Laserbehandling i Sandvika | Eger Skin Clinic

Nyhet! Red Touch

Red Touch laser bygger på ny og innovativ teknologi og bruker en bølgelengde tilpasset for å øke kollagenproduksjon men er også egnet for andre områder.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Nyhet! Red Touch

Red Touch diodelaser er banebrytere innen estetiske laserbehandlinger ettersom det er den første laseren med selektiv bølgelengde (675nm) optimal for nydannelse av kollagen.

Behandling med Red Touch er smertefri og du trenger derfor ikke noen bedøvelse. Det er heller ikke noen nedetid og du kan altså gå direkte tilbake til dine daglige gjøremål. Med Red Touch laser ser vi unike resultater, helt uten nedetid!

Vi er de første som tar i bruk denne laseren i Norge. Red Touch er spesielt anbefalt for økt kollagenproduksjon, som gir en fast og smidig hud. Vi ser gode resultater på linjer, pigmentforskjeller og generelt ujevn hudoverflate. Vi anbefaler laser med Red Touch.

Er effektiv mot flere indikasjoner

Minimum til null nedetid

Behandlingen er smertefri

Behandlingen er ikke invasiv / ingen bivirkninger

Strammer opp hud

Reduserer arrdannelse

Reduserer pigment og gir jevnere hudtone

FDA-godkjent

BOOKING Kontakt

For optimalt resultat anbefales på generelt grunnlag ca. 3-4 behandlinger med ca 1 måned mellomrom mellom behandlinger. Vi anbefaler å booke inn en konsultasjon for få anbefalinger på hvordan du kombinerer behandlingen samt antall sessioner som er anbefalt for å gi deg beste resultat.

Den lager bittesmå termisk og kontrollerte hull i huden (ca 1 mm i diameter). Dette fører til en umiddelbar denaturering av kollagenfibre, som igjen fører til en neokollageneseprosess som aktiverer ny kollagenproduksjon. På grunn av et integrert kjølesystem i Red Touch laseren og 675 nm bølgelengde, blir ikke epidermalaget (overhuden) skadet. Dermed minimerer du bivirkninger og tilhørende nedetid.

RedTouch er det første og eneste systemet som bruker denne nye og selektive bølgelengden (675 nm). Dette er en bølgelengde som aldri har vært brukt før, og den første som reagerer med kollagenet i huden. Sammenlignet med systemene som for øyeblikket brukes og er rettet mot vannet i cellene, virker Red Touch-systemet direkte på kollagenet i huden.

Red Touch benytter også et patentert håndstykke med integrert skannersystem designet for best mulig ytelse og optimal ergonomi når det gjelder å overføre energi til huden.

På grunn av et integrert kjølesystem i Red Touch laseren og 675 nm bølgelengde, blir ikke epidermalaget (overhuden) skadet. Dermed minimerer du bivirkninger og tilhørende nedetid.

RedTouch er det første og eneste systemet som bruker denne nye og selektive bølgelengden (675 nm). Dette er en bølgelengde som aldri har vært brukt før, og den første som reagerer med kollagenet i huden. Sammenlignet med systemene som for øyeblikket brukes og er rettet mot vannet i cellene, virker Red Touch-systemet direkte på kollagenet i huden.

Før behandlingen med Red Touch er det viktig du ikke er solbrun eller brukt selvbruningsprodukter. Unngå derfor soling 4 uker før behandling og selvbruningsprodukter 2 uker før behandling.

Etter behandlingen skal du unngå å utsette behandlet område for soleksponering de 4 første uker. Denne behandlingen er derfor best egnet på vinterhalvåret, september til april.

Vi utfører ikke behandlinger på gravide eller ammende.

Etter avsluttet kur vil du oppleve en strammere og smidigere hudkvalitet og en jevnere hudstruktur.

Behandlingstid: fra 45 min

Bedøvelse: Nei

Aldersgrense: 20 år

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Red Touch Laser

Ansikt & Hals

3 200 – NOK

75 min

Red Touch Laser – Kur

Ansikt & Hals (inkl. 3 beh.)

8 400 – NOK

3 x 75 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

Klinikker som tilbyr tjenesten:

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Hva slags konsultasjon ønsker du å bli kontaktet for?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!