Fotona IncontiLase®

En trygg og effektiv behandling mot urinlekkasje

Ufrivillig vannlating kan oppleves som både plagsomt og sjenerende. Fotona IntontiLase er trygg, effektiv og skånsom. Her på Eger Skin Clinic utføres behandlingen av lege.

Inkontinens eller ufrivillig urinlekkasje rammer 25% av alle kvinner en gang i løpet av livet. Det finnes ulike former for lekkasje, hvor de vanligste er stress-inkontinens (lekkasje ved hoste, nysing eller fysisk aktivitet), og urge-inkontinens (gjentatte, hyppige toalettbesøk, ofte opplevelse av å ikke nå frem til WC i tide) eller en blanding av disse to typene.
Hvilken type som rammer deg kartlegges ved legekonsultasjon før behandling. 

Styrker bindevev i den vaginale veggen

Langvarig effekt på 2 år eller mer

81% blir kvitt besvær mer urinlekkasje

Skånsomme laserstråler leveres med nøyaktighet langs den vaginale kanalen. I omkringliggende vev omdannes energien til varme som stimulerer til økt kollagenproduksjon og økt dannelse av bindevev. Dette styrker den vaginale veggen. Behandlingen fokuseres mot fremre vaginale vegg for å indirekte støtte opp urinrøret. Behandlingen skjer raskt og er tilnærmet smertefri. De fleste opplever en følelse av litt varme i vevet. 

Fotona IncontiLase® er anbefalt som kur med 3 behandlinger med ca 3-6 ukers mellomrom. Én vedlikeholdsbehandling bør påregnes etter ca 1-2 år for at symptomer ikke skal komme tilbake. 

Behandlingen gir tilnærmet ingen nedetid og du kan du returnere tilbake til normale hverdagsaktiviteter like etter behandling. 

For å forhindre infeksjon anbefales det å avstå fra samleie og offentlige bad til full tilhelingstid cirka 5-7 dager etter behandling. 

Potensielle kortvarige bivirkninger: ubehag, hevelse, økt utflod, spot-blødning, økt inkontinens.Behandlingstid: 25 min

Konsultasjon: Pålagt før behandling

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner hos lege refunderes ikke ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

Konsultasjon hos lege

Påkrevd før behandling, refunderes ikke

670 – NOK

30 min

Fotona IncontiLase

1.gangs behandling

6 490 – NOK

25 min

Fotona IncontiLase

2.gangs behandling

5 490 – NOK

25 min

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!