Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Venus Freeze + Kjemisk peel | Eger Skin Clinic

Venus Freeze + Kjemisk peel

Effektiv kombinasjonsbehandling som både forbedrer hudstruktur med kjemisk peeling, og virker oppstrammende med kollagenstimulering av Venus Freeze, som er basert høyteknologisk radiofrekvens.

Når du kombinerer kjemisk peeling sammen med Venus Freeze får du en komplett hudbehandling som virker fra innsiden ut.

Eksfolierer huden og gir strålende glød!

Fremmer cellefornylese

Passer alle hudtyper og aldrer

Stimulerer kollagenproduksjon

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Ettersom behandlinger virker både forebyggende og motvirkende så er denne kombinasjonen godt egnet for alle aldrer og hudtyper.

Vi tilpasser behandlingen, og velger ut den peelingen med de aktive ingredienser som din hud trenger for å gi deg mest mulig ut av denne kombinasjonsbehandling.

Du får øyeblikkelig resultater uten nedetid og vil en strålende sunn glød og er derfor perfekt dagen før fest!

For å få langvarig effekt av denne komboen anbefaler vi en kur på 3 behandlinger med 14 dagers mellomrom samt oppfølgingsbehandling hver 6 måned. Spør oss gjerne om pakkepriser.

De aktive ingredienser fra peelingen vil trekke inn i huden og jobbe på cellulær nivå mens radiofrekvensen i Venus Freeze stimulerer kollagenproduksjonen. Behandlingen er behagelig og resultatene vil være synlig umiddelbart.

Behandlingstid: 60 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Venus Freeze + Kjemisk Peel-kombo

3 800 – NOK

60 min

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!