Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Eximia Medical - Behandling i Oslo | Eger Skin Clinic

Ultratone

Behandlingen UltraTone er en terapi basert på bruk av elektrisk muskelstimulering (EMS) og mikrostrømsteknologi, som virker på cellulært nivå for å oppnå ulike fysiologiske effekter. Under denne behandlingen plasseres spesielle elektroder på huden, som deretter genererer elektriske impulser med en bestemt frekvens og amplitude. Disse impulsene er programmert for å etterligne naturlige nerveimpulser, noe som fører til induksjon av muskelkontraksjoner.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Ultratone

Muskelstimulering ved hjelp av EMS aktiverer musklene, noe som fører til økt kontraksjon av muskelfibre, økt cellulær metabolisme og økt frigjøring av stoffer ansvarlige for vekst og regenerering av muskelvev. I tillegg, ved å øke blodstrømmen, kan denne behandlingen også bidra til bedre ernæring av vev, fjerning av metabolske produkter og forbedring av lymfatisk sirkulasjon, noe som kan bidra til reduksjon av cellulitt.

Effektiviteten av UltraTone-behandlingen er bekreftet i kliniske studier, som har vist dens effektivitet i å forbedre muskelstyrke og -utholdenhet, redusere fettvev og tone huden.

Aktiverer musklene

Øker lymfe- og blodsirkulasjonen

Reduserer muskel- og leddplager

Øker utholdenhet i musklene

Bidrar til raskere restitusjon etter trening

BOOKING Kontakt

Behandlingstid: 50-80 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

Klinikker som tilbyr tjenesten:

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Hva slags konsultasjon ønsker du å bli kontaktet for?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!