Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

LPG Endermologie - Behandling i Oslo | Eger Skin Clinic

Lymfedrenasje/ Pressoterapi

Lymfesystemet er en viktig del av immunforsvaret. Over tid kan toksiner samle seg opp og gi forskjellige utfordringer i kroppen. Pressoterapi er en kjent form for lymfedrenasje hvor en «romdrakt» sørger for dyp og jevn drenering med godt resultat.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Lymfedrenasje/ Pressoterapi

Lymfedrenasje bedrer fjerning av avfall og stimulerer dannelsen av nye lymfekar, organer gjøre bedre arbeid og cellefornyelsen fremmes. «Romdrakten» som brukes her er et kompresjonssystem som opererer ved hjelp av oppblåsingspumpe. Enheten har separate kamre som  fylles med luft og trykk designet for å simulere en dyp massasje, fra tærne oppover.  Drakten skal øke blodsirkulasjonen og lymfestrømmen, samt bedret ekstracellulær væskeklarering.

Lymfatisk massasje er rensende for kroppen, stimulerer huden til å arbeide, kan være positivt for cellulitter samt støtte kroppsforming. Regelmessig bruk over lengre tid støtter utviklingen av hele lymfesystemet. Lymfesirkulasjonen er viktig for drenering av avfallsstoffer i kroppen. Dette systemet har ingen pumpe, som hjertet er til blodårene ellers. Alle vil oppleve denne behandlingen som behagelig, mens for noen er den faktisk nødvendig

Reduserer hevelser / ødem i armer og bein

Forbedrer søvnkvalitet

Reduserer cellulitter

Motvirker hodepine og stressymptomer

Demper muskelspenninger

BOOKING Kontakt

Lymfesystemet er årenettet som fraktar lymfe (som inneholder hvite blodlegemer) gjennom lymfeknuter som renser for fremmed innhold. Lymfesystemet er en viktig del av immunforsvaret vårt

Lymfedrenasje stimulerer lymfesystemet til å øke transporten av overskuddsvæske og slaggprodukter fra vevet tilbake i blodbanene for å renses og transporteres ut av kroppen via urinen. Allerede etter første behandling vil du oppleve å få mer energi, overskudd, økt forbrenning, bedre fordøyelse og bedre søvnkvalitet. Det hjelper kroppens immunforsvar, stoffskiftet, samt hydrerer huden.

Lymedrenasje kan hjelpe om du sliter med dette:

 • Hevelser / ødem i armer og bein
 • Etter operasjoner eller skader
 • Om du har ømhet / vondt i kroppen, spesielt når det flytter seg rundt i kroppen
 • Tilstander som skyldes dårlig immunforsvar (hyppige forkjølelser, bihulebetennelser, influensa, verk i kroppen o.l.)
 • Cellulitter, appelsinhud.
 • “Treningsverk” (stiv og støl) og hodepine etter trening
 • Hevelser i halsen, armer, ben og fingrer
 • Stivhet / vondt / brennende følelse i kroppen og føttene etter å være stille
 • Søvnproblemer
 • Svimmelhet, hodepine
 • Nummenhet i fingrer, armer
 • Kramper og / eller pirringer i bein.
 • Følelsen av å være oppblåst, spesielt etter trening
 • Problemer med å gå ned i vekt
 • Vanskelig å slappe av, indre uro

Pressoterapi bruker en lufttrykksmaskin for å blåse opp en drakt som klemmer armer, ben eller mage i en rytmisk, massasje-lignende bevegelse. Denne behandlingen likner på en lymfedrenasjemassasje. Men i motsetning til vanlig massasje utført for hånd, gjøres pressoterapi ved hjelp av en maskin som dispenserer riktig mengde trykk i jevn flyt.

Drakten har rør som er koblet til en datastyrt lufttrykksmaskin. Plagget vil blåses opp med luft og du vil føle en klemmefølelse. Behandlingen er ikke smertefull. Den kan utføres med klær på og du kan booke denne alene eller gjøre den i forbindelse med andre behandlinger.

En behandling tar 30 til 45 minutter. Kroppen din kan føles lettere etterpå, noen føler at de må tisse med en gang. Dette kan skyldes bevegelsen av vann i kroppen. Behandlingen tas opptil to ganger i uken.

Denne massasjen anses som trygg, selv om det er noen bivirkninger å være oppmerksom på, som muskelsmerter hvis trykket på maskinen er for høyt, og rødhet eller mild irritasjon der de trykksatte plaggene møter huden. Dette opplever vi omtrent aldri.

Anbefales ikke for personer med hjertesvikt, dyp venetrombose, neoplasmer i områdene som skal behandles. Gravide kvinner skal ha legeerklæring ved bruk.

Pressoterapi bør også unngås hvis du nylig har brukket et ben eller har osteoporose eller annen beintilstand. Det er best å oppsøke lege først for å sikre at denne behandlingen ikke er for intens for en skade.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Lymfedrenasje

850 – NOK

35 min

Lymfedrenasje Kur

Inkluderer 8 behandlinger

6 000 – NOK

35 x 8 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

Klinikker som tilbyr tjenesten:

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Hva slags konsultasjon ønsker du å bli kontaktet for?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!