Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Viscoderm Hydrabooster - Dyphydrering av hudvev

Viscoderm Hydrabooster

Viscoderm Hydrabooster er en hyaluronsyre som injiseres i huden med formål å gi dyp hydrering og restrukturering av hudvev.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Viscoderm Hydrabooster

Viscoderm består av høykonsentrert hyaluronsyre, men dette til tross er det ikke en filler ettersom den ikke er krysslinket.

Behandlingen er dypt hydrerende som gir en forbedring av elastisitet, glød og glatthet i huden. Samt vev-restrukturering som glatter ut overfladiske rynker, særlig  rundt øynene, munnen og pannen som forbedres over tid.

Forbedret hudstruktur

Forbedret elastisitet

Fuktighetsgivende

Utjevning av fine linjer og rynker

BOOKING Kontakt

Viscoderm Hydrobooster er en injiserbar hyaluronsyre som har blitt unikt formulert for å forbedre hudens fukt, elastisitet og glød.

Den myker også opp overfladiske fine linjer og rynker. Viscoderm Hydrobooster har to funksjoner (Fuktgivende og restrukturerende) som begge bidrar til å glatte overfladiske rynker og forbedre hudens elastisitet på en naturlig måte.

 

Dermale fillere består av høykonsentrert hyaluronsyre som er kryss-linket hvilket gjør produktet ikke like enkelt blir fordøyet av kroppen. Viscoderm består ikke kryss-linket hyaluronsyre og vil derfor enklere brytes ned i kroppen.

Utfører du behandlingen i henhold til anbefalinger på 2 behandlinger med 8 ukers mellomrom så er resultatet forventet å holde like lenge som en filler (6-9 måneder)

Det er anbefalt med 2 behandlinger med sirka 8 ukers mellomrom for optimalt resultat.

Etter sirka 2 uker vil du se du første resultatene av en friskere og glattere hud, det endelige resultatet vil være synlig etter omtrent 8 uker. Resultatene varer vanligvis mellom 6-9 måneder.

Behandlingstid: 30-45 min

Aldersgrense: 23 år

Bedøvelse: Ja

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Viscoderm Hydrabooster

1ml

4 500 – NOK

60 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

Klinikker som tilbyr tjenesten:

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Hva slags konsultasjon ønsker du å bli kontaktet for?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!