Acnelan Peel

Acnelan Peel fra mesoestetic er utviklet av hudleger og er en behandling for deg som er plaget av akne i ansikt eller på kropp.

Acnelan Peel

Acnelan Peel er en effektiv behandling som er utviklet for å forbedre mild til moderat akne, samt fet og tilstoppet hud. En effektiv og dyptgående aknebehandling som normaliserer talgproduksjonen og reduserer tilvekst av ugunstige bakterier.

Sammensetningen i Acnelan Peel motvirker også betennelse i huden og optimaliserer til en jevnere hudstruktur.

Effektiv behandling mot Akne og dermatitt

Rengjør huden i dybden

Reduser rødhet og gir en jevnere hudtone

Demper betennelse i huden

I produktets formel ligger det innovative m.acne complex™ som er en unik kombinasjon av aktive ingredienser, valgt spesielt for deres komplementære egenskaper.

Formelen inneholder salisylsyre, mandelsyre og natriumlepargilat kombinert med det eksklusive bexaretinylkomplekset. Sammen har ingrediensene en unik synergi som virker rensende i dybden og stimulerer til fornyelse av inflammatorisk hud.

Medisinske studier viser egenskapene til m.acne complex™ reduksjon av rødme og hevelse i lesjoner, i tillegg til å ha en lysnende depigmenteringseffekt ved å redusere evnen til å syntetisere melanin.Akne vulgaris er en relativt vanlig hudtilstand forårsaket av overflødig talgproduksjon, ut fra ulike triggere. Tilstanden kan komme til uttrykk gjennom komedoner, papler, pustler, knuter, arr og hyperpigmentering.

Akne kan ha stor innvirkning på det daglige livet da mange opplever tilstanden som skjemmende. Dette kan videre gi en negativ effekt på livskvaliteten til personer med akne.Vi anbefaler som regel kur på 3 behandlinger med ca 3 ukers mellomrom for å få optimal effekt av din Acnelan-behandling. Ettersom akne er en kronisk lidelse så kan det også være behov for oppfølgingsbehandlinger.

Vi gir deg anbefalinger på produkter til bruk hjemme mellom behandlinger og etter avsluttet kur.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 16år

Bedøvelse: Nei

After
Acnelan Peel før og etter Før
Etter
After
Acnelan Peel før og etter Før
Etter

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling for deg? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

22 33 60 60
Øvre Slottsgate 27, 0157 Oslo
[email protected]
Chat med oss
Åpningstider:
Mandag- Fredag 08.00-20.00 (Telefon 08.00-18.00)
Lørdag 10.00-17.00 (Telefon 10.00-16.30)

General Form with Consultation Options

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!