Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Eximia Medical - Behandling i Oslo | Eger Skin Clinic

Eximia Medical

Behandling med Eximia Medical skiller seg betydelig fra andre kroppskonturerende behandlinger, som vanligvis bare bruker én metode for å redusere fettceller under behandlingen. Eximia Medical er medisinsk sertifisert og har dermed dokumentert effekt.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Eximia Medical

Eximia er en innovativ kroppsbehandling med mange ulike fordeler. Den virker lymfedrenerende og fettforbrennende ved å kombinere lavfrekvent laserenergi, radiofrekvensenergi, vakuum- eller vibrasjonsterapi og gjenoppretting av overflaten i én sømløs behandling. Behandlingen adresserer mistet elastisitet i huden, cellulitter, fettdepoter og virker dessuten smertelindrende.

Fordeler med Eximia Medical 

Lavfrekvent laser: Patentert teknologi, med en kombinasjon av lavfrekvent laser og elektroporasjon for effektiv, trygg fettreduksjon. Virker hudoppstrammende, åpner små spalter i cellemembranen, og bidrar til bedre penetrasjon av produkter ned i huden.

Radiofrekvens: Genererer varme, som øker blodsirkulasjonen og løser opp stiv muskulatur.

Vakuum: Vakuum-massasje med både positivt og negativt trykk, som er veldig effektivt til lymfedrenasje, dypvevsmassasje osv.

Ønsker du mer info om behandling med Eximia og hvordan det kan hjelpe deg, ber vi deg å ta kontakt med oss for en konsultasjon.

Kan redusere smerte

Reduserer ødem (hevelser)

Reduserer muskel- og leddplager

Øker blodgjennomstrømming og lymfesirkulasjon

Reduserer nummenhet

Kropp:

Fettreduksjon

Oppstramming

Cellulitt-behandling

Dyp vevsmassasje

Reduksjon av hevelser/væskeansamling i kroppen

Redusere arr/strekkmerker

Ansikt

Hudoppstramming

Forbedrer hudkvaliteten

Redusere linjer/rynker

Øker hudens elastisitet

Øker produksjonen av kollagen

Øker cellemetabolismen

Velværebehandlinger

Sport & idrett

Øker syreopptaket

Øker overskuddet

Forebygger skader

Gi mulighet for økt treningsmengde

BOOKING Kontakt

Kroppskonturering skal eliminere fett i målrettede områder, som rumpe, lår og mage. Kroppskonturering skal fungere ved å ødelegge fettcellene under huden din. Når en fettcelle dør, vil den ikke regenereres, og er borte for godt. Når det er sagt så er det viktig å vite at nye fettceller kan komme til og fettcellene som fjernes kan øke i volum, så er fokus å gå ned i vekt er det også viktig å holde gode rutiner for kosthold og mosjon i etterkant. 

Kroppen din vil transportere de døde fettcellene gjennom lymfesystemet, som er den delen av immunsystemet ditt som er ansvarlig for å eliminere avfallsstoffer.

Noen metoder for kroppskonturering fungerer ved å overopphete fettcellene eller fryse de, mens Eximia bruker en metode som kalles «sekvensiell metabolsk stimulering av cellen» – det betyr  at verktøyet øker metabolismen i cellene, som igjen betyr at de dør raskere.

Kombinasjonen av forskjellig teknikk i Eximia gjør det mulig å smelte fettceller, stramme opp huden, og gi den bedre spenst. 

Eximia er godkjent for behandling av rumpe, lår, rygg, mage, sidene, armer og til og med ansiktet ditt. 

 

De fleste ser subtile resultater etter de første par behandlingene, men fordi lipolyse er en naturlig prosess, kan det ta flere måneder før du ser endelig resultat og flere behandlinger bør påregnes før optimale resultater.

 

Eximia er ikke egnet for vekttap. Tenk i stedet på det som figurforming. . Eximia anbefales for personer som allerede har en sunn kroppsvekt og bare trenger hjelp til å forme områder som kan være vanskelige å oppnå resultater for gjennom trening eller sunt kosthold alene.

Resultatene dine varer lenger hvis du opprettholder sunne matvaner og fortsetter å trene regelmessig.

Behandlingstid: 50-80 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Konsultasjon

0 – NOK

15 min

Eximia Medical

1 690 – NOK

50 min

Eximia Medical kur

Inkluderer 10 behandlinger

14 900 – NOK

10 x 50 min

Eximia Medical

1 990 – NOK

80 min

Eximia Medical kur

Inkluderer 10 områder

17 900 – NOK

10 x 80 min

Tillegg tilskuddspakke

1 000 – NOK

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

Klinikker som tilbyr tjenesten:

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Hva slags konsultasjon ønsker du å bli kontaktet for?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!