Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Eger Face Comfort - En behaglig og pleiende hudbehandling

Om behandlingen

Dette er en mer omfattende hudpleiebehandling med individuelt tilpassede produkter. Behandlingen inkluderer rens, eksfoliering og dyprens med utklemming. Tilpasses med en mer effektiv peeling, serum, her inngår det også en avslappende ansikt, skulder og nakkemassasje etterfulgt av en spesialmaske.

Behandlingen avsluttes med påføring av serum, krem, øyekrem og SPF med eller uten farge. I tillegg vil du motta veiledning på videre behandlingsprogram og hjemme program skreddersydd for din hud.

Eksfolierende, og rensende effekt på tilstopning og overflødig talg.

Øker cellefornyelsen.

Øker hudens vitalitet og glød.

Klinikker som tilbyr tjenesten:

En effektiv og intensivt pleiende behandling der huden først får en grundig peel og dyprens som etterlater huden med jevnere tekstur.

Massasje, serum og spesialmaske gir dypere opptak av virkestoffer tilpasset huden og virker fuktighetsgivende, nærende, gir glød og lett oppstrammende.

Passer for alle hudtyper som ønsker en mer komplett tilpasset og mer intensivt pleiende behandling.

Behandlingstid: 70 min

Aldersgrense: 18 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

Eger Face Comfort

1 785 – NOK

70 min

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!