MediSpa Skin Signature

Eger Skin Clinic er stolte av å introdusere vårt MediSpa sin splitter nye Signaturbehandling!
Behandlingen er utviklet for deg som ønsker maksimal effekt fra èn og samme behandling.

Aldersgrense: 20år

Medispa Skin Signature

Advanced Combination Treatment

 

Ønsker du en behandling hvor du både ser og føler effekten? En behandling som jobber fra de dypere lagene i huden og helt opp til hudens overflate? Med denne splitter nye signaturbehandlingen får du behandlet alle hudens lag!

 

Behandlingen er perfekt å utføre på høst og vinter på grunn av mindre sol, og for å oppnå en sunn og glødende hud før julebordsesongen og og nyåret.

 


 

MediSpa Skin Signature er satt sammen av 4 av våre mest populære behandlinger:

Fotona Tightening

Mesoterapi

Dermapen (uten bedøvelse)

Led Lys Terapi + Peptide Mask

 

 


 

Hvordan fungerer behandlingen?

 

Fotona Tightening

Laser som jobber i hudens dypere lag og setter i gang hudfornyelse-prosessen.

Mesoterapi

En cocktail bestående av bl.a. vitaminer, antioksidanter og fukt leveres direkte til dermis ved bruk av mesogun/injeksjon.

Dermapen

Forbedrer hudteksturen og stimulerer kollagen -og elastin produksjonen ved å lage små punkteringer i huden – dette stimulerer vevet til å raske opp helingsprosessen og behandlingen får dermed kort nedetid.

LED Lys Terapi

Avsluttende del av behandlingen som virker reparerende på huden i samarbeid med en beroligende Peptidmaske som kjøler ned huden og demper rødhet.

 


 

Hvilken effekt gir behandlingen?

Behandlingen forbedrer hudteksturen, hudtonen og  blodsirkulasjonen, noe som gir huden masse glød.

Den reduserer pigment og fine linjer, og gir dermed jevnere, klarere hud.

Den tilfører huden en mengde vitaminer, antioksidanter, hyaluronsyre og peptider som gjør huden sunnere og friskere, og gjenoppretter hudens fukt-balanse.

Den stimulerer kollagen -og elastin produksjonen som minskes med alderen, og gjør at huden strammes opp og blir glattere.

 


 

Vanlige spørsmål:

Hva må jeg passe på før/etter behandling?

Vi anbefaler å holde seg borte fra retinol/syrer en ukes tid etter behandling, lytte til huden – sensitivitet/rødhet og evt flassing bør være borte før oppstart igjen av dette. Bare beroligende/fuktgivende/solbeskyttelse etter behandling. Minst 4 uker uten sol etter behandling.

 

Hvor lang nedetid kan jeg forvente?

Etter MediSpa Skin Signature kan du forvente en nedetid på ca 2-3 dager. Nedetiden er kortere enn ved ordinære laserbehandlinger da dermapen stimulerer vevet til en raskere reparasjon -og helingsprosess.

 

Gjør behandlingen vondt?

Behandlingen er ment å taes uten bedøvelse for best mulig effekt, i forhold til blodsirkulasjon og opptagning fra ingrediensene fra produkter. Behandlingen kan føles litt «sår ut» på huden, men er ikke smertefull.

 

Hva er Mesogun?

Mesogun er et medisinsk apparat formet som en «liten pistol» som har til hensikt å tilføre produkt fra en nål raskt inn i huden. Den er svært presis og gjør at man raskt kan behandle større områder på kort tid.

 

Hvem passer behandlingen for?

MediSpa Skin Signature er en behandling som passer alle hudtyper. Vi anbefaler en aldersgruppe på 30år pluss, men den kan også brukes av 25+ for å forebygge tidlig aldring, mimikklinjer, fukttap og for glød.

 

 

 

MediSpa Skin Signature – Advanced Combination Treatment – kan bookes hos alle våre kosmetiske sykepleiere. 

Priser

  • Signature - Advanced Combination Treatment
    Kr: 8900kr,-1,5 time

Ansatte som utfører behandlingen

Send oss en melding.