Injeksjoner

Ufør injeksjonsbehandlingene dine hos en seriøs klinikk, med erfarne og sertifiserte behandlere.
Alle behandlinger med Botulinum toxin type A (Botox) er påkrevd konsultasjon hos vår lege før første time.

Aldersgrense: 20 år

Informasjon vedrørende konsultasjon i forkant av behandlinger

Det kan iblant fremstå uklart hvis man trenger en konsultasjon i forkant av behandling. 

 


Vi på Eger Skin Clinic er opptatte av du som kunde forlater behandlingsrommet med et resultat du er fornøyd med. 

Er det første gangen du kommer til oss kan det også være mange ting du lurer på knyttet til din ønskede behandlingen. Vi er her for å gi profesjonelle råd, lytte til dine forventninger og svare på alle dine eventuelle spørsmål.  

En konsultasjon tar ca. 15 minutter og koster fra 300 kroner og refunderes ved din første behandling. 

Bor du ikke i Oslo eller av andre grunner ikke har mulighet å møte opp på en fysisk konsultasjon kan vi i de fleste tilfeller tilby elektronisk konsultasjon, og for noen behandlinger holder det med å sende oss bilder slik vi kan vurdere hvis behandlingen er riktig for deg. 

Når er det påkrevd konsultasjon i forkant av behandling? 

 

 • Når du skal ta rynkebehandlinger med legemiddel Botulinum toxin type A (Botox)
 • Når du er under 20 (Det er 20 års aldersgrense på alle kosmetiske behandlinger, men i noen tilfeller utfører vi også behandlinger hvis du er yngre så langt det er en medisinsk grunn til dette) 
 • Når du har fillere fra en annen klinikk (obligatorisk oppmøte)
 • Når du skal utføre fettreduserende behandlinger som kryolipolyse eller Onda 
 • Når du skal utføre gynekologisk vev-oppstramming (obligatorisk oppmøte)
 • Når du skal utføre hårfjerning med laser (obligatorisk oppmøte) 
 • Hvis du har spørsmål om behandling eller er usikker på hvilken metode som er riktig for deg. 

 

Vi står for kompetanse, trygghet og resultat – Velg alltid en seriøs klinikk når du skal utføre behandlinger

 

Informasjon om legemidlet botulinum toxin type A:

Botox er et merkevarenavn på giften botulinum toxin type A. Giftstoffet dannes av bakterien Clostridium botulinum. Botox blir benyttet over hele verden, blant annet til å løsne smertefulle krampetilstander (muskelspasmer) hos mennesker med spastiske lammelser. Preparatet er best kjent for å behandle rynker.

 

Det kreves obligatorisk vurdering hos lege før behandling med medikamenter som botulinum toksin. For deg betyr dette at du må ha en forhåndskonsultasjon hos vår lege før du booker time til behandling. Forhåndskonsultasjon hos lege, kr. 300,-

 


 

Vår ansvarlige lege er Dr. Tara Montazeri som jobber med kosmetiske/medisinske behandlinger i vår klinikk, samt er generell allmennlege. Dr. Montazeri er Restylane Sertifisert gjennom Galderma.

Behandlingene med botulinum toxin type A utføres av våre kosmetisk sykepleiere: Kosmetisk sykepleier Hedda Nordby, Birthe Helland og Celine Seeberg. Alle våre behandlere har gjennomgått kompetansekurs og opplæring av lege.

 

Slik utføres behandlingen:

 • Botox injiseres med en engangssprøyte med svært tynn spiss, og behandlingen er skånsom og med lite ubehag. Behandlingen tar ca 20 min.
 • Man kan gjenoppta arbeid og andre daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen. De første 12 timene etter behandlingen bør man imidlertid ikke gni eller massere det området som er behandlet.
 • Etter injeksjonen tar det typisk fra 2-3 dager før Botox begynner å virke og inntil 20 dager før man får full effekt.

Områder man kan behandle:

 • Glabella: Mysing og anspent muskel mellom øyenbrynene er det området som aller oftest blir behandlet. Også kalt sinnarynken
 • Kråketær: smilerynker på siden av øynene.
 • Panne: tversoverlinjene i pannen.
 • Svettebehandling (hender, føtter, armhuler – Spesialområde)
 • Masseter (mot tanngnissing / facial slimming – Spesialområde)

 

Hvor lenge varer effekten av behandlingen?

En fordel med behandlingen er at effekten er forbigående. Effekten varer i gjennomsnitt 3-5 mnd etter første gangs behandling. For å vedlikeholde optimal effekt bør man beregne og gjenta behandlingen 2-3 ganger i året.. Resultater fra vitenskapelige studier med Botox brukt mot rynker tyder imidlertid på at effekten varer lenger etter hver ny behandling. Sansynligvis beror dette på at muskelen som blir behandlet etter hvert blir mindre aktiv og svakere som resultat av at den ikke brukes.

Bivirkninger?

Den vanligste bivirkningen er ømhet eller en liten blodutredelse på innstikkstedet. I sjeldne tilfeller kan man få en forbigående svekkelse av nærliggende muskler. Det finnes beskrevet tilfeller hvor muskelen som løfter øvre øyelokk har blitt forbigående svekket i  1-2 uker. Fordi effekten av Botox er forbigående er også bivirkningene forbigående. Det oppstår sjelden bivirkninger ved denne type behandling hvis du behandles av helsepersonell med tilstrekkelig kompetanse.

Behandlingene med botulinum toxin type A utføres av Kosmetisk sykepleier Hedda Nordby,  Birthe Helland, Nathalie Eger og Celine Seeberg, eller hos Ansvarlig Lege, Dr. Tara Montazeri.

Alle våre behandlere har gjennomgått kompetansekurs og opplæring av lege.

Forhåndskonsultasjon hos klinikkens ansvarlige lege er lovpålagt før behandling med botulinum toxin type A.

 

 

Restylane® glatter ut rynker, framhever ansiktskonturene, skaper fyldigere lepper og forynger huden. 


Behandlingen skreddersys til dine behov, og resultatet er synlig umiddelbart. Restylane er et naturlig skjønnhetsprodukt som ikke inneholder giftstoffer eller påvirker ansiktsuttrykk og mimikk. Det er utført over ti millioner behandlinger med Restylane på verdensbasis.

Restylane er en krystallklar gel som injiseres i huden (for enkelte behandlinger rett under huden) i små mengder for å gjenopprette volum og struktur. Restylane er basert på hyaluronsyre som ligner kroppens egen hyaluronsyre. Hyaluronsyren i Restylane er ikke animalsk, og du trenger derfor ikke ta hudtest. Det er også minimal risiko for allergiske eller hypersensitive reaksjoner.

Fordelene med Restylane

Resultatet av en behandling med Restylane er langvarig, men ikke permanent, slik at du selv kan velge om du vil opprettholde effekten. En behandling med Restylane varer normalt i 6–12 måneder, og en nyere klinisk undersøkelse har vist at med bare én etterbehandling kan effekten vare i inntil 18 måneder. For å opprettholde effekten i leppene må man normalt ta etterbehandling etter seks måneder.

Iblant kan den beste skjønnhetsbehandlingen være en enkel injeksjon som glatter ut rynker og folder.

Enkelte rynker gir ikke ansiktet ditt karakter, men plager deg i stedet. Ved hjelp av Restylane® kan du forbedre utseendet raskt med langvarig resultat. Uansett om du måtte ønske å glatte ut kråkeføtter og røykerynker eller korrigere dype folder og bekymringsrynker, har Restylane en løsning som gir optimalt resultat.

Produktene med Restylane kan blant annet glatte ut følgende rynker:

 • Linjene mellom nese og munn (nasolabiale furer)         
 • Kråkeføtter
 • Røykerynker
 • Smilerynker
 • Bekymringsynker

 

Vi utfører også Tear Through behandling for deg som ønsker å minske utseendet av mørke ringer under øyne eller dype søkk.

*Konsultasjon er påkrevd før en tear through behandling da det ikke er alle som er egnede kandidater.


I Norge har Galderma autorisasjon på alle godkjente behandlere som jobber med Restylane.

Behandlere skal alltid bære gyldig ID-kort. Da er du trygg på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn, og gir deg tilbud om original Restylane.

Sjekkliste for autoriserte Restylane behandlere i Norge:

1. Behandleren skal under konsultasjon og behandling ALLTID bære et synlig og gyldig ID-kort fra Restylane®. Kortet er personlig, og innehar blant annet navn, bilde og kompetansenivå på behandler. Da er du trygg på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn, og at du vil få tilbud om behandling med Restylane®. Autorisasjonen innebærer også at personen har fått opplæring av Galderma, og er oppdatert på de nyeste behandlingsteknikkene. Kortet fornyes hvert år. Spør ALLTID etter ID-kort. Ikke la deg lure av useriøse aktører.

2. Klinikken skal ha et synlig Certified Restylane Clinic logo på sin hjemmeside.

3. Klinikken skal finnes under ”FINN KLINIKK”.

Eger Skin Clinic er Sertifisert Restylane klinikk.


Hvorfor autorisasjon?
Autorisasjonsordningen ble innført av Galderma i januar 2009. Hovedårsaken var en økende grad av villedende markedsføring med varemerket Restylane fra klinikker/ behandlere, som i virkeligheten benyttet helt andre både billigere og udokumenterte kopivarianter.

En økende grad av kundehenvendelser knyttet til feilbehandlinger og komplikasjoner fra slike useriøse klinikker, gjorde at Galderma til slutt så seg nødt til å innføre et svært synlig kvalitetsbevis som kundene både kunne se og spørre etter. Autorisasjonsbeviset er i dag et synlig kvalitetsbevis på behandlerens erfaring, dyktighet og kompetanse, og setter fokus på videreutvikling og kvalitet av hver enkelt behandler.


Kontakt oss her angående konsultasjon eller bestilling, eller andre ting du lurer på med hensyn til Restylane. Vi svarer hurtig, som regel i løpet av èn time etter åpningstid.


Følg våre kosmetiske sykepleiere på instagram:

@birthe_egerskinclinic

@hedda_egerskinclinic

@celine_egerskinclinic

@nathalie_egerskinclinic

 

Ønsker du mer volume til dine lepper? Eller kanskje bare definere kantene? Med Restylane kan vi tilføre både volume og definisjon samt korrigere asymmetri i leppene.

Restylane kan gjøre følgende for smilet ditt:

 • Skape mer leppevolum
 • Gi økt fuktighet i leppene
 • Rette opp i asymmetri lepper
 • Definere leppekonturene
 • Gjøre munnvikene gladere
 • Redusere røykerynker rundt munnen

 

En Restylane behandling gir deg et langvarig, men ikke-permanent resultat, og du kan endre leppene over tid. Du bestemmer selv om med en eller flere behandlinger – for individuell og naturlig resultat. Restylane tilbyr deg en naturlig måte å gi leppene den fyldigheten og formen du drømmer om.

Ønsker du utført leppebehandling av Restylane Lips Master kan du booke time hos kosmetisk sykepleier Birthe eller Nathalie.

Birthe og Nathalie har gjennomgått kurs i Advanced Masterclass Lips med Nordic Trainer, Julie Horne. Se @nathalie_egerskinclinic & @birthe_egerskinclinic på instagram for flere bilder, eller galleri nederst på siden.

 

 

 

Restylane Facial Contouring

Restylane Restore-produktene bidrar til å gjenopprette et sunt og ungdommelig utseende ved å jevne ut linjer og rynker eller tilføre volum.

De unike egenskapene til Restylane Restore dermale fillere gjør at de kan brukes på mange forskjellige steder i ansiktet for å oppfylle dine personlige behov. Behandleren finner de rette Restylane-produktene for deg, basert på hva du ønsker deg og hva huden din trenger.


Våre behandlere på Eger Skin Clinic bruker Restylane for å skape balanse og harmoni i ansiktet. Med alderen mister huden underhudsfett og mange føler at de sitter igjen med et slapt og trøtt utseende.

På bildene under har Kosmetisk sykepleier Hedda behandler flere av disse indikasjonene. Sjekk instagram @hedda_egerskinclinic.no for flere bilder og detaljer.

Restylane Kinnben, Hake, Kjeveline og lepper

 

 

Restylane Tear Through under øyne


      


Livsstilsfaktorer

Hudens aldringsprosess påvirkes både innenfra og utenfra. Når vi blir eldre, brytes kollagen og elastinfibrer ned og kvaliteten på kroppens egen hyaluronsyre blir dårligere. Dette styres hovedsakelig av genene våre og kan ikke kontrolleres. Det finnes imidlertid eksterne faktorer eller livsstilsfaktorer som vi alle kan kontrollere for å redusere hudens aldring.

Både sigaretter og alkohol, overdreven soling og stress kan få den biologiske klokken til å gå fortere. Av alle disse faktorene er det UV-stråling fra solen som gjør størst skade.

Restylane-produktene kan ikke få tiden til å gå bakover. Men det de kan gjøre, er å gjenopprette hudens fuktighetsbalanse, forbedre hudens struktur og elastisitet, jevne ut rynker og furer og gjenopprette tapt volum i ansiktet.

*Før og etter bilder tilhører Eger Skin Clinic. Bilder etter behandling utført av Kosmetisk sykepleier Hedda.

Ansiktets aldring

Ansiktet eldes på grunn av forandringer som skjer i flere typer vev, deriblant hud, fett, muskler og ben. Forandringer i et av disse strukturelle lagene påvirker de andre lagene.

Hud

Når huden blir eldre, blir det midterste hudlaget (dermis) tynnere på grunn av kollagentap. Hudens evne til å opprettholde elastisiteten (fra elastin) og fuktinnholdet (fra hyaluronsyre) blir svekket med alderen.

Tapet av elastin og kollagen gjør at huden blir tørrere, mindre elastisk, mindre spenstig og tynnere

 

Fett

Fettet i ansiktet er samlet i såkalte fettputer. Med alderen skjer det en omfordeling av fettet, slik at fettputene forflytter seg i forhold til hverandre. Over tid blir benstrukturer, linjer og rynker mer synlige.

Age 35Age 45Age 55
                                  35år                                                                      45år                                                                       55 år

 

Ben

Med alderen opplever alle et betydelig tap av ansiktsben. Det kraniofaciale skjelettets aldring (skjelettet i hodet og ansiktet) kan skyldes endringer forholdet mellom benvekst og benresorpsjon.

Bensvekkelse fører til tynnere ben og dermed mindre støtte til de overliggende vevene. Dette tapet av støtte bidrar til merkbare endringer i overliggende mykvev og hud som blir slappere.

Age 35Age 45Age 55
                                35 år                                                                        45år                                                                       55år

Restylane Skinboosters har helt unike egenskaper som gjenfukter huden på dypet, bedrer hudens kvalitet og gir et naturlig og friskt utseende.

Restylane Skinboosters er hudforyngelse i ordets rette forstand.

Huden forandres med alderen, og mister volum og spenst. Et av de viktigste stoffene i huden er hyaluronsyre, som binder vann og derfor fukter huden innenfra, skaper volum og struktur. Med alderen svekkes både kvalitet og mengde hyaluronsyre, og kollagen og elastinfiber brytes ned. Det gjør huden tørrere og mindre elastisk, og linjer og rynker dukker opp.

Restylane Skin Booster er en revolusjonerende ny behandlingsmetode som er videreutviklet fra Restylane, som har over 16 millioner behandlinger bak seg siden 1996. Effekten og sikkerheten rundt HA er dokumentert i mange kliniske studier.

Restylane Skinboosters består av 3 behandlinger med 2 til 4 ukers mellomrom, der mikrodoser injiseres under huden. Flere kliniske studier viser at Restylane Skinboosters ikke bare gjenoppretter fukt og balanse, men også setter i gang en hudforyngende prosess som gjør huden sterkere, fastere og smidigere over tid.

Behandlingen omfatter gjenfuktende små mikroinjeksjoner i huden med en myk gel-lignende substans som kalles Hyaluronsyre (HA), som bedrer hudens fasthet, elastisitet og glød. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, den elsker vann og holder på hudens fuktighet. Når vi eldes, blir kvaliteten på HA i kroppen dårligere. Gi din hud en fantastisk og naturlig glød!


Det finnes flere Restylane Skinboosters, slik at behandlingen kan tilpasses dine behov og din hudkvalitet.

Restylane Skinboosters kan brukes som en egen behandling, men kan også kombineres med andre estetiske behandlinger som Restylane Fillers om man ønsker det.

Snakk med din autoriserte behandler, som kan veilede deg til de produktene og den behandlingen som oppfyller dine ønsker.

Restylane Skinboosters tilbyr dokumentert, gradvis forbedring av hudens kvalitet og elastisitet. Du oppnår synlige resultater med en naturlig oppfrisket hud som andre vil misunne deg. Slik bedrer du hudens kvalitet innenfra.

Restylane Skinboosters er et allsidig produkt til:

 • Kvinner og menn med alle hudtyper
 • Mennesker i alle aldre
 • Ansikt, lepper, hals, hender og dekolletage
 • Alle som vil bedre sin hudkvalitet, også acnearr eller solskadet hud

 

Alle behandlinger med Restylane Skinboosters utføres kun av autoriserte behandlere.

 

 

 

Er du lei av slapp, kreppet og løs hud på hals, hender, ansikt og décolleté? Profhilo er den nyeste og mest innovative behandling til disse områdene. 

Profhilo kan også anvendes andre steder på kroppen, slik som på løs hud på armer, knær eller magen. 

Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden, noe som medfører en aldrende- og løs hud. Profhilo er utviklet til å gjenskape en naturlig foryngelse av huden, så bindevevsfibrene gjenskapes av kroppen selv. 


HYALURONSYRE

Profhilo består af hyaluronsyre, som injiseres inn under huden via få stikk. Hyaluronsyren i Profhilo er helt annerledes oppbygd enn den vi kjenner fra fillers og skinboosters. Det naturlige sukkerstoffet er varmebehandlet på en bestemt måte, som sammen med dens unike formel gjør det mulig at stimulere hudens egen kollagen- og elastinproduksjon. Profhilo er markedets mest rene og naturlige form for hyaluronsyre da den er fri for BDDE bindinger, som vi kjenner fra fillers og skinboosters.

 

PRISVINNENDE BEHANDLING

Profhilo har vunnet THE AESTHETICS AWARD som årets mest innovative behandling. Profhilo er verken en filler eller en skinbooster. Produktet anses for å være en bio-stimulator, da den får vår egen hud til å produsere store mengder av kollagen og elastin, som fører til at huden strammes opp og rynker glattes ut.

SLIK FOREGÅR BEHANDLINGEN

Profhilo injiseres via meget få stikk i området med løs og kreppet hud. Spredningen av produktet er stor, som gjør at hele huden blir forynget og ikke kun der hvor injeksjonen utføres. Profhilo øker ikke volumet i huden som ved filler injeksjoner, derfor blir resultatet aldri kunstig og unaturlig!

ETTER BEHANDLINGEN

Umiddelbart etter behandlingen kan stikkene, hvor injeksjonen er utført, ses. Det kan ligne små myggstikk. Disse forsvinner innenfor 12-24 timer. Det kan også oppstå forbigående blåmerker. Som utgangspunkt kan man dra på jobb dagen etter behandling.

4 uker etter første injeksjon vil huden være betydelig strammet opp. Her anbefales det at utføre enda en behandling.

Resultatet av behandlingen er langvarig, og kan holde over et år. Vi anbefaler å holde det flotte resultat vedlike med én behandling en gang i året.


FØR OG ETTER BILDER

Nyhet på Eger Skin Clinic – Behandling mot mørke ringer og poser under øynene!

Frisk opp øyeområdet!

En innovativ, revitaliserende cocktail som inneholder hyaluronsyre, Vitamin C og ekstrakter fra ruscus, blåbær, kamille, papaya og rosmarin. Ekstraktene er rike på antioksidanter som forbedrer mikrosirkulasjonen, elastisiteten og drenasje rundt øynene, samtidig som de motvirker oksidativt stress.

Light Eyes behandler:

 • Hevelse – lett ødem
 • Fine linjer
 • Forbedring av mørke områder under øynene (ikke medfødt)

Hovedingredienser

Hyaluronsyre
Binder fuktighet, slik at huden opprettholder sin fylde og fasthet.

Rosmarin
Ekstrakt rikt på antioksidanter som er nyttig for reparasjon av vev og hud.

Superoksid Dismutase (SOD)
Sterk antioksidant som finnes naturlig i kroppen og i mange planter.

Argirelin
Peptid som reduserer mimikklinjer ved å dempe signaler mellom nerveceller og muskelceller

Gjæret papaya
Bremser aldring forårsaket av frie radikaler.

Kamille-ekstrakt
Betennelsesdempende og beroligende.

Ruscus og blåbær
Styrker kapillærene, øker sirkulasjonen og reduserer hevelser rundt øynene. Minsker eller fjernet blå ringer under øynene.

Vitamin C
Viktig for dannelsen av kollagen, hyaluronsyre og intracellulære substanser. Beskytter mot frie radikaler, styrker huden og virker oppstrammende.

 

Før- og etterbilder

 

Light Eyes er en trygg injeksjons-behandling som utføres av kosmetisk sykepleier. 

AQUAGOLD

AquaGold Fine Touch er en smertefri ansiktsbehandling bestående av antioksidanter, fukt, vitaminer, hyaluronsyre og muskelavslappende middel. Blandningen sluses ned i huden via 20 mikrotynne gullbelagte nåler

 

AQUAGOLD Fine Touch er overflatiske mikroinjeksjoner med 24 karat gull-belagte nåler for perfekt levering ned i huden. Den øker hudkvaliteten med forbedring av spenst, fine linjer, rynker og tørr hud. Perfekt som komplement til andre behandlinger som rynkebehandling, laser og fillers.

Kan brukes med serum som hyaluronsyre, growth factors, peptid og antioksidanter.


 

AQUAGOLD cocktail som spesialtilpasses til hver enkelt sitt behov. Vi kan jobbe med bl.a. glød og fukt, akne og rosacea, livløs og gusten hud samt gi «red carpet»-glød.

AQUAGOLD fine touch består av 20 mikronåler. Mikronålene er 0,6 mm lange og 0,13 mm brede, tynnere enn menneskehår.

Formålet med AQUAGOLD fine touch er å mikrokanalisere de aktive stoffene og levere behandlingen direkte inn i huden. Formålet med andre microneedling apparater er å «punktere» huden for å stimulere cellfornyelse og kollagenproduksjon.

PRP er en nyskapende form for antialdring-behandling.

PRP står for Platelet Rich Plasma og er en behandling hvor man skiller ut plasma og blodplater fra ditt eget blod. Dette blir så injisert i området som skal behandles for å øke kroppens medfødte evne til å regenerere ulike typer vev.
PRP er 100% naturlig og har ingen bivirkninger, ingen komplikasjoner og minimalt med nedetid.
Platelet-Rich Plasma (PRP), er også kjent i utlandet som Selphyl eller Vampire Facelift

Kim Kardashian og Angelina Jolie er store tilhengere av denne behandlingen.


 

Eksempler på bruksområder:

 • Redusere linjer og rynker
 • Forebygge hårtap og øke tykkelsen og vekst
 • Normalisere hudfarge (pigmenter)
 • Redusere porer
 • Redusere arr
 • Øke tykkelse og elastisitet på huden
 • Får sår til å gro
 • Øke benmassen (hårtap)
 • Reduserer strekkmerker
 • Reparere solskadet hud
 • Redusere poser under øyne

 


 

PRP er en trygg behandlingsmetode som i tillegg til det estetiske brukes behandlingen også mye innenfor ortopedi, tannkirurgi og idrettsmedisin.

PRP brukes av tannleger, til sårbehandling, muskel/bløtvevsskade, artrosepasienter samt
intimitetshelse for kvinner og menn.

Hos oss benyttes behandlingen  vanligvis på ansikt/hals, men kan også benyttes på andre deler av kroppen. Ideelt i forbindelse med arr, sår og strekkmerker. I tillegg har den god effekt på slapp hud, tynn hud og blå ringer under øynene, noe som er veldig vanskelig å behandle med andre behandlingsmetoder.

Videre har Regenlab® et produkt som kombinerer PRP med hyaluronsyre, kalt Cellular Matrix. Denne kan brukes for behandling på hud og vil i tillegg til virkningen av PRP, sørge for mere plump, bedre hydrert hud. Den er perfekt til bruk under øynene, fine linjer, akne-arr og rynker.

Du vil få et mere umiddelbart resultat med Cellular Matrix. Spør din behandler om du ønsker å legge dette til i din behandling.

Mesoterapi Mesohyal ®

Mesoterapi er en effektiv rynke-reduserende behandling som virker biologisk ved å tilføre huden de komponenter som er nødvendige for å opprettholde vitaliteten.

Ved mange små injeksjoner i hudens overflate tilføres et næringskompleks bestående av hyalonronsyre, vitaminer,  aminosyrer, co-enzymer, mineraler, antioxidanter.

Det er en global behandling mot årsakene og konsekvensene av aldrende hud som har vært anvendt av førende klinikker verden over gjennom lengre tid.

 


Før- og etterbilder – Mesoterapi

Nucleofill er et ny og innovativ behandling som stimulerer cellene til å opprettholde sine naturlige funksjoner og setter i gang naturlige reaksjoner i hud, muskler, fettvev og benvev

Nucleofill bremser opp aldring av huden.

Nucleofill er en biostimulerende gele som er basert på helt naturlige poly-nukleotider.

Polynukleotider er viktige naturlige molekyler som binder seg til reseptorene på våre celler og setter i gang tilhelende reaksjoner i bl.a. huden. Det finnes mange studier på at poly-nuklotider har akkurat denne evnen.

Nucleofill er en gele som fordeler seg lett i huden.

Vanligvis injiseres Nucleofill med 5 punkter på hver side av ansiktet, eller ved å legge det der huden trenger mest revitalisering og tilheling.  Man kan også bruke mesoteknikk hvor man legger produktet i mange små punkter i huden. Dette gjøres ofte på halsen.

Nucleofill er laget med nesten helt lik ph-verdi som huden vår, slik at det medfører minimalt ubehag når produktet injiseres i huden.

Nucleofill vil gi deg et umiddelbart løft fordi det stimulerer små fibriller inne i cellene i bl.a. huden.  Nucleofill vil også stimulere huden videre de kommende ukene/månedene etter behandling, slik at man får en kontinuerlig effekt.

Nucleofill er dypt fuktighetsgivende, opp-strammende og konturerende og vil gi deg tilbake spensten i huden.

Nucleofill stimulerer bl.a. fibroblastene til nydannelse av kollagen 1, og har også en rensende effekt ved å øke sirkulasjonen i vevet og samtidig nøytralisere frie radikaler.

Det anbefales vanligvis 2 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom, og oppfølgende behandling etter 6-12 måneder.

Noen kan ha behov for flere behandlinger, og dette er noe man avtaler med behandleren etter en vurdering av hudkvaliteten og hvor stort behov det er for behandling.

 

Grunnen til hvorfor man ønsker fjerne en filler kan være av flere ulike årsaker.
Behandlingen er et enzym som bryter ned fillers og injiseres i de aktuelle området. Etter noen dager vil du se endelig resultat.
Det er enkelt å fjerne en filler med enymet, men det er viktig at du velger en seriøs klinikk når du skal utføre denne behandling. Det vil være nok med én behandling i de fleste tilfeller.
Ta gjerne kontakt med oss for å sette opp en konsultasjon eller hvis du ønsker mer info.

Hva er Sunekos?

 

Sunekos er en injeksjonsbehandling som indeholder aminosyrer og hyaluronsyre, som gjenoppretter og opbygger hudens kvalitet og balanse. Gjennom flere studier har Sunekos sin unike formel vist seg å stimulere fibroblastene i dermis, som reproduserer både kollagen og elastin som er to viktige elementer for hudens cellefornyelse. Takket være denne prosessen motvirker Sunekos aldring, med hensyn tildin naturlige ansiktsform og kroppsform. Sunekos kan brukes på alle hudtyper og på forskjellige områder i både ansiktet og på kroppen, som ansiktet, nakke, dekolletage, hender, armer, innside lår og knær. Det er spesielt effektivt i ellers vanskelige behandlede områder som pannen og området rundt øynene for å fjerne poser og mørke ringer.

Behandlingen for alle Sunekos-produktene utføres som et forløp med ca. 3-4 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom. Deretter kreves det en oppfølgingsbehandling med omtrent 6 måneders mellomrom.

Sunekos er en ikke-invasiv medisinsk behandling som består i å injisere en væske/gelé i huden gjennom en tynn nål eller stump kanyle. Prosedyren er relativt smertefri, og det kan ved behov påføres et topikalt bedøvelsesmiddel før behandling. Behandlingen tar normalt ca. 15–20 minutter, og etterpå kan du gjenoppta normale aktiviteter.

Unngå imidlertid kraftig anstrengelse samt badstue og sol til eventuell hevelse/rødhet har lagt seg. 

Sunekos er fremstilt av naturlig, kjemisk uforandret hyaluronsyre kombinert med de spesifikke aminosyrene som inngår i kroppens prosess for å reprodusere kollagen og elastin (ECM). Alle disse stoffene forekommer naturlig i kroppen, og de aksepteres derfor godt av kroppen med minimal risiko for allergiske reaksjoner (ingen rapporterte tilfeller). Holdbarheten av behandlingen avhenger av flere faktorer (individuelle egenskaper, soleksponering, hudbehandlinger osv.). Behandleren avgjør derfor hvorvidt behandlingen egner seg, samt hvilket resultat som kan forventes. 

Merkbare forbedringer etter behandling med Sunekos er følgende: 

• økt spenst og elastisitet i huden 

• økt volum/fuktighet 

• forbedring av fine linjer og rynker 

Behandlingen egner seg både for unge personer for å bremse den fysiologiske aldringen, og for moden hud for å redusere aldringstegn og reaktivere cellulær funksjonalitet. Sunekos har ikke hatt noen rapporterte allergiske reaksjoner, og allergitest er derfor ikke nødvendig. Vi anbefaler imidlertid at man alltid informerer behandleren om eventuelle reaksjoner på andre estetiske behandlinger. 

 

Spørsmål og svar

Hvor lenge varer resultatet?

Avhengig av pasienten og hudkvaliteten, varer behandlingen i gjennomsnitt 6 måneder før man behøver å gjenta behandlingen.

Hvad er de største fordele ved Sunekos?

Behandlinger med Sunekos korrigerer og forebygger aldringstegn. Sunekos er det eneste naturlige produktet i estetisk medisin som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin, og som gjenoppretter volumtap og forbedrer hudens elastisitet på en naturlig måte og uten syntetiske tilsetningsstoffer.

Kan du gå tilbake til jobb/hverdag umiddelbart etter en behandling?

Behandlingen har ingen “nedetid” og du kan gå tilbake til normale aktiviteter umiddelbart. Men med unntak av behandling rundt øynene, som kan forårsake midlertidig hevelse, der kan vare i 24-72 timer. Det anbefales imidlertid å unngå trening, soling til hevelsen har avtatt.

Hvor lang tid tager en behandling?

Avhengig av hvilket område du behandler, gjennomfører du en kur på mellom 3-4 behandlingeri en periode på mellom 1-2 uker. Hver behandling tar i gjennomsnitt omtrent 15 minutter i tillegg til konsultasjon og bilder ved første besøk.

 

Før- og etterbilder 

Mørke ringer under øyene

Poser under øyene

Oppstramming kropp

Linjer og rynker

 

Priser

Konsultasjon i forkant av medisinske behandlinger

 • Konsultasjon hos lege før rynkebehandling
  Kr: 625,- Refunderes ikke   -15 min
 • Konsultasjon Tear Through
  Kr: 400,- Refunderes ved første behandling  -15 min
 • Konsultasjon hos lege for kosmetisk/medisinsk behandling
  Kr: 625,- Refunderes ikke  -15 min

Sunekos

 • 1 Område (Kur)
  Kr: 5500,- 1 område x 3 behandlinger   -3 x 30 min
 • 2 Områder Kur
  Kr: 8990,- 1 område x 3 behandlinger   -3 x 45 min
 • 1 Område
  Kr: 2300,- (f.eks Ansikt, hals, bryst, hender)   -30 min
 • 2 Områder
  Kr: 3890,-
 • Oppstramming kropp
  Ta kontakt med oss for pris   -

Rynkebehandling m. Botox - 50% på 6. behandling

 • 1 område
  Kr: 3600,-15 min
 • 2 områder
  Kr: 5070,-15 min
 • 3 områder
  Kr: 5870,-15 min
 • Ekstra spesialområde
  Kr: 670,-15 min

Restylane® Hud

 • 0,5mL
  Kr: 3870,-45 min
 • 1mL
  Kr: 5300,-45 min
 • 1,5 mL
  Kr: 7350,-45 min
 • 2 mL
  Kr: 9200,-45 min
 • 3 mL
  Kr: 12540,-45 min
 • 4 mL
  Kr: 16000,-45 min
 • Tear Through
  Kr: 5600,- Mørke ringer/ søkk under øyne  -45 min

Restylane Lips

 • 0,5mL
  Kr: 3870,-45 min
 • 1mL
  Kr: 5200,-45 min
 • 0,5mL (Master)
  Kr: 4270,-45 min
 • 1mL (Master)
  Kr: 5600,-45 min

Restylane Skinboosters

 • 1 mL
  Kr: 3870,-45 min
 • 2 mL
  Kr: 6000,-45 min
 • 4 mL - Kur - 3 behandlinger
  Kr: 12000,-45 min

Profhilo

 • I område (2ml)
  Kr: 4565,- per behandling  -45 min
 • 2 områder (4ml)
  Kr: 8590,- per behandling  -60 min
 • Touch Up innen 1 år
  Kr: 4200,- per behandling  -45 min

Light Eyes Ultra

 • Light Eyes Ultra
  Kr: 3340,-15 min

Aqua Gold

 • Aqua Gold
  Kr: 6200,-30 min

PRP-terapi (Platelet Rich Plasma)

 • Ansiktsløft
  Kr: 6650,-60 min
 • Ansikt- og nakkeløft
  Kr: 9320,-60 min
 • Nedre hals og bryst
  Kr: 7990,-60 min
 • Øyeløft
  Kr: 3990,-45 min
 • Hårtap
  Kr: 6550,-45 min

Nucleofill

 • 1 område
  Kr: 4375,- F.eks ansikt  -30 min
 • 2 områder
  Kr: 8270,- F.eks ansikt + bryst  -60 min
 • Touch up innen 1 år
  Kr: 4000,- 1 område   -30 min

Fjerning av filler

 • Fjerning av filler
  Kr: 4000,-30 min
Send oss en melding.