Hårtap

NYHET!
Få håret tilbake med verdens første injeksjonsbehandling med unik peptidteknologi - Nå er tilgjengelig i Norge

Aldersgrense: 20

Hva er hårbehandling? 

En innovativ peptidteknologi som hjelper mennesker som av ulike årsaker lider av hårtap. 

Basert på vitenskapelig medisinsk forskning og inneholder en nyskapende sammensetning av biomimetiske peptider. 


 

Produktet er utviklet av Dr. Chung Yongji, grunnlegger av det kosmetiske selskapet Caregen, for behandling av hårtap og tynt hår. Produktet ble kjent som verdens første injeksjonsbehandling med peptider og har vært på det internasjonale markedet i flere år. Nå kommer den også til Norge.

Med peptidteknologi har dette produktet hjulpet mennesker som lider av forskjellige typer hårtap ved å stoppe og motvirke hårtap og fremme hårvekst. Pasienter med både Alopecia Areata (flekket hårtap) og arvelig eller aldersrelatert hårtap hos menn og kvinner kan få hjelp fra behandlingen. Den er også egnet for de som har tynt hår og ønsker økt hårvekst med sterke og sunne hår.

Hårtap er noe som kan kan oppstå hos både kvinner og menn av ulike grunner, for menn er det som regel genetisk, mens for kvinner så beror det som regel av hormonelle forandringer som etter en graviditet. Det kan også forekomme på grunn av stress eller på medisiner.

Behandlingen ikke bare motvirker hårtap uten også stimulerer gjenvekst av hår. Produktet er utviklet av leger og inneholder en sammensetning av peptider og hyaluronsyre. Behandlingen er klinisk testet og viser til gode resultater med en gjennomsnittlig gjenvekst på 30-40% på alle hårtyper. 

Selskapet Caregen har i flere år forsket på spesialiserte peptidkomplekser og utviklet en injeksjonsgel som stopper og motvirker hårtap.

Hvordan fungerer det? 

Produktet injiseres i hodebunn og sprer seg i vevet for å videre gå inn i hårets cellekjerne der den påvirker DNA-syntesen. 

Peptidene virker for å gjenopplive sovende hårsekker ved å øke blodstrømmen i de minste årene i hodebunnen. Peptidene bidrar også til å forstørre hårsekkene, aktivere stamceller, forhindre celledød og maksimere dannelsen av nye hårsekker. Dette fører til økt hårvekst, forbedret tetthet og tykkelse på hårstråene samt reduserer hårtap.

Behandlingen utføres som en kur med totalt 4 behandlinger annenhver uke. Resultatet forbedres ved oppfølgingsbehandling en gang i måneden første halvår.

Resultatet er permanent. De første resultatene er synlige etter ca 1-2 måneder

Gjør behandlingen vondt?

Hodebunnen er et følsomt område, og derfor bør man påregne noe smerte og ubehag ved injeksjonene. Før behandlingen hodebunn bli bedøvet med isposer. Smerten er forbigående. Hårbehandling som mindre smertefylt og heller ikke like invasiv sammenlignet med andre alternativer mot hårtap som f.eks transplantasjon eller PRP. Du kan gå tilbake til dine hverdagslige gjøremål rett etter din hårbehandling. 

Det er satt av 30 minutter til behandling inklusive bedøvelse, selve inngrepet tar ikke mer enn ca 15 minutter.  

 

Hva er forskjellen mellom PRP og Hårbehandling?

Vi har fått mange spørsmål fra kunder hva forskjellen mellom Hårbehandling og PRP står for Platelet Rich Plasma og er en behandling hvor man skiller ut plasma og blodplater fra ditt eget blod. Dette blir så injisert i området som skal behandles for å øke kroppens medfødte evne til å regenerere ulike typer vev. Hårbehandlingen fra Dr. CYJ er derimot en sammensetting av kompnonter som trenger ned i cellekjernen og stimulerer «sovende» hårsekker. Kliniske tester viser til langt bedre resultater og bedre effekt på gjenvekst av hår enn hva du kan forvente etter en PRP-behandling for akkurat gjenvekst av hår. Dessuten går prosedyren raskere og er langt mindre smertefullt.

 

Behandlingen passer godt til deg som:

  • Har gjennomført hårtransplantasjon, og anses som et veldig godt kompliment til dette.  (Kan utføres 6 måneder eller mer etter transplantasjon)
  • Ønsker tettere skjeggvekst
  • Alopecia Areata (flekket hårtap) 
  • Har arvelig eller aldersrelatert hårtap hos menn og kvinner kan få hjelp fra behandlingen.
  • Har tynt hår eller høye viker i pannen

 

 


Etter behandling: 

  • Ikke eksponere behandlet område for sol  
  • Vask håret som normalt dagen etter, bruk tilhørende hjemmeprodukter
  • Unnvik trening 24 timer etter behandling
  • Unnvik ekstreme temperaturer nærmeste 48 timer

Se priser her

Ansatte som utfører behandlingen