Hake

Dobbelthake påvirker mennesker i alle aldrer. Det kan være vanskelig å kvitte seg med men det finns løsninger, selv uten kirurgiske inngrep! Her er det mulig å både jobbe med oppstramming av slapp hud og eliminering av fettceller.

Aldersgrense: 18

Onda CoolWaves® reduserer fettdepoter under hake og brukes også frekvent på klinikker som tilbyr plastisk kirurgi.

Hvordan funger Onda?

Teknologien bygger på microbølger og anses som revolusjon innen fettfjerning uten kirurgi. Mikrobølgene angriper fettcellene gjennom å varme opp membranen, slik at den blir myk og slipper ut fettcellene.

80% av mikrobølgene går ned i subcutis (fettvevet) de resterende 20% går ned i epidermis (overhuden) og dermis (lærhuden), resultatet er en oppbygging av kollagenet som igjen bidrar til en strammere og fastere hud. Behandlingen kan føre med seg noe ubehag og pasienten kan oppleve stikkende smerte og kulde under haken. Prikking kan også forekomme.


Etter behandling:

Pasienten kan gjenoppta alle aktiviteter umiddelbart etter Onda CoolWaves®. Det behandlede området er rødt og litt følsomt i noen timer. Noen ganger etter hudens aspirasjon kan noen hematom oppstå, men de forsvinner etter noen dager. Pasienter kan også oppleve annerledes følelse under haken de nærmeste dagene, noe som tyder på at effekten er iverksatt.

Onda CoolWaves® eliminerer fettceller målrettet. Inntilliggende celler og muskler påvirkes ikke. I løpet av de neste ukene begynner kroppen å sluse ut de døde fettceller og bidrar til en generell reduksjon i fettlaget. Etter behandling er det viktig man selv masserer behandlet område for å hjelpe kroppen å kvitte seg med de døde fettcellene.

Resultater:

Onda CoolWaves® reduserer opp til 30-45% av fettceller ved hver økt. Resultatet er synlig etter to til tre måneder, den tiden fett som frigjøres av adipocyttene som er skadet av kulde, elimineres sakte og naturlig av lymfesystemet og assimileres av leveren.

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

Antall behandlinger mot dobbelthake er avhengigmengden fett som skal fjernes. Vanlig er ca. 4-6 behandlinger med 15-20 dagers mellomrom.

Etter din behandling mot dobbelthake med Onda Coolwaves

Kroppen vil fortsatt kvitte seg med fettceller i opptil 4-6 måneder etter behandling.

En sunn livsstil bidrar til å opprettholde fordelene med Onda CoolWaves®. Etter behandlingen er det mer sannsynlig at pasienter mer motivasjon å opprettholde sunde kostvaner eller regelmessig mosjon.

Resultatet på bildene under viser før og etterbilder og resultat med 4 behandlinger med Onda CoolWaves®

Se priser her

Hva er dobbelhake?

En dobbelhake er en masse samlet fett som dannes under kjeven. Kombinasjonen av fin hud og fettmassen under haken blir påvirket av tyngdekraften og synker mer og mer, til ansiktet mister spenningen. Denne tilstanden blir enda verre med alder og vektøkning hvis den ikke behandles.

Haken har et overflatisk fettlag, men også et lag som er godt plassert bak platysma-muskelen. Det kan gi inntrykk av et ansiktet ser eldre, og mer slitt ut og kan være vanskelig å behandle på en naturlig måte.

Dobbelhake kan være forårsaket av flere faktorer:

  • Genetisk, er den vanskeligste å kvitte seg meg. Heldigvis er det fortsatt mulig å rette opp ved riktig behandling.
  • Vekttap, Den vanligste årsaken til dobbelthake er vekttap. Det første du legger merke til når du går ned i vekt er en tynnere ansikt. Likevel kan din dobbelthake fortsatt være der selv etter en diett. Slike tilfeller er det kun kosmetiske behandlinger som vil fjerne dobbelhake.
  • Aldring er også en av årsakene til dobbelhake. Med variasjoner i tid og vekt mister huden sin elastisitet. Nakkehud er spesielt følsom for å miste sin elastisitet. Den fete massen i nakken blir derfor tyngre og øker størrelsen på dobbelthaken.
  • Vektøkning, når du går opp i vekt øker fettcellene i omfang over hele kroppen, også under haken. Mange trives i noen ekstra kilo men ønsker fortsatt å kvitte seg dobbelhake. Men målrettet fettreduksjon er dette en mulighet.

Fotona Laser har mange bruksområder, og brukes bland annat til å stramme opp hud og redusre fettceller under haken. Behandlingen kan også brukes for å gjøre huden friskere, reparerer solskader, samt virker i dypet og forbedrer linjene fra nesen ned til munnviken – også kalt nasolabial folden – og «hamsterposer» fra munnviken ned mot siden på haken.

Behandlingen stimulerer også fuktbevaring i huden, minimerer sprengte blodkar, reduserer porer og forbedrer strukturen i huden generelt.

Det er også mulig å bruke denne laseren på andre områder av kroppen enn bare ansikt – som blant annet hudoppstramming av mage, bryst, armer, rygg og hals, rynker og hudkvalitet rundt øynene.

Man bør påregne ca 3 behandlinger for å oppnå ønsket resultat.

Ta kontakt for en uforpliktende konsultasjon.

Se priser her

Venus Freeze™ er en behagelig og ikke-invasiv løsning som utnytter kraften fra radiofrekvensteknologi for å øke kollagenproduksjonen ved å varme opp det dypere laget av vev under huden.


 

Hvordan fungerer det?

Venus Freeze ™ virker ved å bruke en kombinasjon av Multi-Polar radiofrekvens og pulserende elektromagnetiske felt. De to teknologiene fungerer sammen for å trygt og komfortabelt varme opp vevet under overflaten av huden din, noe som stimulerer kroppen til å produsere mer kollagen- og elastinfibre. Prosessen resulterer i en fastere, jevnere hudoverflate.

De pulserende magnetiske felt trenger ned i dybden av huden og stimulerer kollagen og øker produksjonen av elastin og øker mengden syre, næringsstoffer og blodsirkulasjonen i huden. Venus Freeze gir deg som pasient en sikker, behagelig og smertefri og oppstrammende behandling av hake.

Behandlingen er sikker for alle hudtyper og hudtoner. Flere behandlinger bør påregnes og vi anbefaler kur på minimum 6 behandlinger.

Etter behandlingen:

Behandlingen er helt smertefri og uten nedetid og etterlater ikke noen rødhet eller blåmerker. Du kan utføre dine daglige gjøremål som vanlig.

Resultater:

Resultat er vanligvis synlige etter 3-5 behandlinger.

Se priser her