Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Kviser på ryggen | Eger Skin Clinic

Kviser på ryggen

Akne på skulder eller rygg kalles på engelsk «Backne». Vi kan behandle ryggakne på lik linje som akne i ansikt eller andre deler av kroppen.

Kviser på ryggen

Urenheter som utvikler seg på ryggen når svette, olje, døde hudceller og bakterier blir fanget i hudens porer. Ryggsekker, tettsittende klær eller sportsutstyr kan skape friksjon på ryggen og forverre akne.

BOOKING Kontakt

Vi vet det kan være fristende men unngå klemme på kvisene. Dette skade huden samtidig som tilførsel av nye bakterier en sannsynlig og gir økt risiko for betennelse.

Bruk produkter uten olje ved vask for å unngå tilstopping av porene dine. Skrubbing kan også forverre tilstanden. Vær nøye med å dusje og skift til rene klær etter trening.

Du kan også prøve rensende og motvirkende produkter som inneholder  salisylsyre fra vår nettbutikk.  Husk å bruke rene håndklær, laken og putevar slik at bakterier ikke bygger seg opp. Prøv å vaske sengetøy og håndklær minst en gang i uken.

Kviser på ryggen utvikler seg på samme måte som andre typer kviser. Hudens porer blir tilstoppet med smuss, døde hudceller, svette og en olje som kalles talg. Kroppen din lager talg for å forhindre at huden og håret blir for tørt.

Hvis kroppen din lager for mye talg eller du ikke renser huden ordentlig, kan du få tette porer. Årsaken kan være sammensatt, de vanligste eksempler er:

  • Genetiske faktorer
  • Friksjon fra tøy, ryggsekker, sportsutstyr og andre klær som gnis mot svett hud kan forårsake eller forverre akne.
  • Hormoner, personer som er gravide og unge mennesker som går gjennom pubertet har større sannsynlighet for å få akne når hormonnivåene endres.
  • Medisiner inkludert kortikosteroider, kan forårsake akne eller gjøre det verre.

Kleresca

Kleresca er en unik behandling med langtidsvirkende effekt. Teknologien til Kleresca som bygger på fotosyntesen der de aktive virkestoffene aktiveres med et fluorescerende lys.

Behandlingen normaliserer cellefunksjonen, reduserer betennelse og eliminerer aknebakterier. Behandlingen er også trygg for gravide.

Mesoterapi Deep Clean

På Eger Skin Clinic har vi utviklet et eget protokoll til Mesoterapi som motvirker uren hud, grove porer og har korrigerende på akne-symptomer. Mesoterapi består av en sammensetning av ulike aktive ingredienser utvalgt for rensende egenskaper med fokus på å redusere plagsom akne. Kan med fordel kombineres med roende maske og LED-lys.

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Ta gjerne kontakt hvis det er noe du lurer på.

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!