Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Rødme

Rødme

Rødme i ansiktet kan være en kronisk tilstand men symptomenen kan lindres

Rødme

Personer som lider av rødme i ansiktet har ofte en meget sensitiv hudtype, og noen behandlinger kan faktisk gjøre tilstanden verre. Det er derfor viktig du er vet hvilke behandlinger som vil forbedre eller lindre tilstanden.

Våre utdannede spesialister hjelper deg så å skreddersy en behandling for deg som er plaget av rødme i ansiktet. Booke en time for konsultasjon så er du i gang!

BOOKING Kontakt

Rødme i huden kan også bestå av permanent rødme i form av synlige årer i de sentrale delene av ansiktet ditt og tilstanden er vanskeligere å oppdage hos personer med mørkere hudtoner.

Ofte er små nett av blodårer lignende edderkoppnett synlig kring på kinn og på nese. Hovne kuler kan også forekomme. Kan også forekomme på hake og panne.

Mange mennesker med rødme i huden utvikler også kviser i ansiktet som ligner akne.
Du vil også kunne føle sviende følelse når tilstanden blusser opp. Huden kan også ved berøring  føles varm og øm.

Mange med rødme opplever også rennende øyner samt tørre, irriterte, hovne øyne og øyelokk.

I de aller verste tilfeller kan tilstanden bli så ille det leder til en forstørret nese. Når tilstanden forblir ubehandlet eller når behandling eller medisiner man fått hos legen ikke virker kan huden på nesen over tid bli tykkere, noe som får nesen til å bli pæreformet. Dette er mer forekommende hos menn enn hos kvinner.

Skandinaviske studier til stor del basert på Norske personer diagnostisert med Rosacea har man gjennom spørsmål prøvd å fastslå hva som utløst det første utbruddet samt skille mellom de ulike faktorer som trigger Rosacea der man i 6 av 10 tilfeller funnet felles trekk, men med store individuelle variasjoner som ekstremt vær (kulde eller varme) sterk mat, alkohol, søvn og stress.

Hvis du vil forebygge utbrudd av rødme i ansiktet, bør du unnvike mat som trigger tilstanden i kombinasjon med riktige hudpleie produkter.

Mange får også tilbud om antibiotika men å gå på dette år ut og år inn vil bygge opp en resistans ikke bare hos individene men også hos bakterier og virus som angriper kroppen. Dessuten så er det tvilsomt for mange hvis dette egentlig har noen effekt i det hele tatt. Mange leger og eksperter mener også dette er en feilbehandling av tilstanden. Vi får også tilbakemeldinger fra våre kunder som opplever mag- og tarmproblemer efter mange og lange antibiotikakurer.

Kleresca

Kleresca® Rosacea Treatment bruker fluorescerende lysenergi (FLE) for effektivt å redusere kviser, og rødme med beroligende effekt på brennende og stikkende følelser hud. En klinisk bevist behandling som forbedrer tilstand som rødme i ansiktet.

Kleresca normaliserer celleaktivitet underbygget av klinisk dokumenterte studier som viser til raske og langvarige resultater ved å stimulere hudens naturlige balanse. Behandlingen egner seg godt for alle hudtoner, året rundt og er dessuten trygg for gravide.

Eger Skin Sensitive + LED-lys-terapi

En spesielt tilpasset ansiktsbehandling som virker styrkende mot rødme i ansiktet, perioral dermatitis, og sensitiv hud.

Inkluderer skånsom rens og en mild peel, som gjør det til en trygg behandling for også gravide og ammende. Behandlingen avsluttes med en beroligende maske og medisinsk LED-lys med styrkende og beroligende effekt på irritert hud. Er også trygg for gravide.

Mesoterapi Redness Relief

På Eger Skin Clinic har vi utviklet en egen Meso-behandlinger som motvirker utbrudd og har dempende effekt på rødme eller kløe i huden. Mesoterapi er en blanding av aktive ingredienser som består av 100% naturlige råvarer med bioteknologisk opphav.

Redness Relief er sammensatt for å motvirke rødme i ansiktet og består av vitaminer, aminosyrer og enzymer som styrker hudbarriere, restrukturer hudceller og elastinfibre. Behandlingen er trygg for alle hudtoner og kan utføres alle årstider.

Er du usikker på hvilken behandling som er best for å behandle rødme i ansiktet?

Hvis du ønsker å vite mer om våre behandlinger mot rødme kan du ta kontakt her for en konsultasjon. Du kan også alltid ringe en av våre klinikker innenfor åpningstiden.

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!