Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Slik behandler vi rødme i ansiktet | Eger Skin Clinic

Rødme

Rødme i ansiktet kan være en kronisk tilstand, men symptomene kan lindres. Les mer om våre behandlinger for rødme i ansiktet her.

Behandling av rødme i ansiktet

Personer med uttalt rødme i ansiktet har ofte en meget sensitiv hudtype og noen behandlinger kan faktisk gjøre tilstanden verre. Det er derfor viktig at du vet hvilke behandlinger som vil forbedre og lindre tilstanden.

Våre utdannede spesialister hjelper deg med å skreddersy en behandling for deg. Booke en time for konsultasjon så er du i gang!

BOOKING Kontakt

Rødme i huden kan oppstå i form av synlige årer i de sentrale delene av ansiktet ditt og kan være vanskeligere å oppdage hos personer med mørkere hudtoner.

Ved uttalt rødme er ofte små nett av blodårer synlige på kinn og nesen, men også hake og panne. Hovne kuler kan også forekomme.

Personer med uttalt rødme i ansiktet kan også utvikle kviser som ligner akne. Dette vil kunne gi en sviende følelse når tilstanden blusser opp. Huden kan ved berøring føles varm og øm.

Mange med rødme opplever også rennende øyne, samt tørre, irriterte og hovne øyne/øyelokk.

I noen tilfeller kan tilstanden blir så ille at det resulterer i en forstørret nese. Når tilstanden forblir ubehandlet, eller behandlingen man har fått hos legen ikke virker, kan huden på nesen bli tykkere og resultere i at nesen blir pæreformet. Denne tilstanden er vanligere hos menn enn kvinner.

Hvis du vil forebygge utbrudd av rødme i ansiktet, bør du unngå mat som trigger tilstanden og og benytte deg av riktige hudpleieprodukter.

Mange får også tilbud om antibiotika. Ulempen er at hyppige kurer med antibiotika vil bygge opp resistens. Mange leger og eksperter mener også dette er en feilbehandling av tilstanden. Mange av våre kunder gir også tilbakemeldinger om opplevde mage- og tarmproblemer etter mange og lange antibiotikakurer.

Se hvilke behandlinger vi tilbyr mot rødme i ansiktet lenger ned.

Kleresca

Kleresca® Rosacea Treatment bruker fluorescerende lysenergi (FLE) for effektivt å redusere forekomsten av kviser og rødme. Behandlingen har også en beroligende effekt på brennende og stikkende følelser i huden.

Kleresca normaliserer celleaktiviteten og klinisk dokumenterte studier viser til raske og langvarige resultater. Behandlingen egner seg godt for alle hudtoner, året rundt og er også trygg for gravide.

Eger Skin Sensitive + LED-lysterapi

En spesielt tilpasset ansiktsbehandling som virker styrkende mot rødme i ansiktet, perioral dermatitis og sensitiv hud.

Inkluderer skånsom rens og en mild peel, som gjør det til en trygg behandling også for gravide og ammende. Behandlingen avsluttes med en beroligende maske og medisinsk LED-lys med styrkende og beroligende effekt på irritert hud.

Mesoterapi Redness Relief

På Eger Skin Clinic har vi utviklet en egen Meso-behandling som motvirker utbrudd og har en dempende effekt på rødme eller kløe i huden. Mesoterapi er en blanding av aktive ingredienser som består av 100% naturlige råvarer med bioteknologisk opphav.

Redness Relief er sammensatt for å motvirke rødme i ansiktet og består av vitaminer, aminosyrer og enzymer som styrker hudbarrieren, restrukturer hudceller og elastinfibre. Behandlingen er trygg for alle hudtoner og kan utføres alle årstider.

Er du usikker på hvilken behandling som er best for å behandle rødme i ansiktet?

Hvis du ønsker å vite mer om våre behandlinger mot rødme kan du ta kontakt her for en konsultasjon. Du kan også alltid ringe en av våre klinikker innenfor åpningstiden.

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!