Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Aknearr | Eger Skin Clinic

Aknearr

Arrkorreksjon etter kviser blir ofte etterspurt av våre kunder. Vi tilbyr effektive behandlinger med gode resultater.

Aknearr

Ettersom mange opplever synlige groper, merker, rødme og arr i ofte oppstår i huden av Aknesymptom så er ikke alltid plagene over når aknen forsvinner.

For personer som sliter med akne i ungdomsårene opplever ofte sine aknearr som en plagsom påminnelse av denne perioden.

BOOKING Kontakt

Aknearr eller arr forårsaket av kviser, er oftest det vi kaller atrofiske arr og er fordypninger som ligger under hudoverflaten.

Hypertrofiske arr gjenkjenner du når du fått en opphøyelse istedenfor en grop i huden. Den nye huden som bildes under blemmen i opphøyelsen har ikke den samme strukturen som øvrig vev og blir derfor tykkere og ligger på toppen av omkringliggende hud.

Når kvisene er borte det vanlig det oppstår små krater eller groper i huden. Dette oppstår særlig hvis du ikke klart å motstå fristelsen av klemme på dem.

Dette kalles ofte for Ice pick scar ishakke-arr på norsk. På grunn av deres dybde og smale inntrykk, ofte er dypere enn atrofiske- eller andre typer arr.

Det korte svaret er nei. Arr kan blekes over tid men vil ikke forsvinne. Ønsker du å redusere arr vil du ha beste mulighet med en behandling. Du kan lese mer om fremgangsmåtene under, men ta gjerne kontakt med oss for å få anbefalt en individuelt tilpasset behandlingsplan.

Har du ikke mulighet å møte opp til en konsultasjon går det også fint å sende inn noen bilder i første omgang så vil vi kunne gi deg en god indikator på hvilke alternativer som vil være best egnet for deg.

Microneedling med Dermapen

Microneedling er på generelt grunnlag en god behandling for å minimere arrdannelse. Dermapen kan kombineres med kjemisk peel, LED-lys og andre behandlinger som vil ha reduserende effekt på aknearr.

Endymed

Et annet behandlingsalternativ som bygger det samme prinsippet som microneedling er Endymed 3Deep, kombinert med fraksjonert laser gir en forbedring av aknearr. Denne prisvinnende behandlingen vil stimulerer til hudfornyelse og reduserer synlighet av arr. Behandlingen er effektiv og kan sammenlignes med 4 x behandlinger med Dermapen.

Kjemisk peeling med PRX-T33

Vi tilbyr en rekke kjemiske peelinger. PRX-T33 er den nye generasjonens TCA-peel, med minimal flassing og nedetid. Er trygg for alle hudtyper og årstider og viser gode resultater for reduksjon av aknearr. Behandlingen kan med fordel kombineres med Dermapen.

Restylane fillerbehandling

Når du opplever groper i huden som følge av akne kan fillerbehandling være et alternativ for å jevne disse ut. Restylane fillers består av Hyaluronsyre som naturlig produseres i kroppen. Resultatet holder vanligvis 6-12 måneder som ved gjentatte behandlinger også vil gi mer langvarige holdbarhet.

Fotona laserbehandling

Laserbehandling er en velkjent fremgangsmetode for å redusere arr. Bølgelenden til denne laseren kan justeres for å behandle forskjellige hudlag med formål å trigge reparerende mekanismene i huden til å redusere størrelsen av ditt arr.

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Vi hjelper deg å finne riktig behandling. Ring din nærmeste klinikk gjerne hvis du har spørsmål.

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Hva slags konsultasjon ønsker du å bli kontaktet for?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!