Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Slik behandler vi aknearr | Eger Skin Clinic

Aknearr

Arrkorreksjon etter akne blir ofte etterspurt av våre kunder. Her kan du lese mer om behandlingene vi tilbyr for det.

Slik behandler vi aknearr

Akne kan etterlate synlige griper, merker, rødme og arr i huden. Mange opplever derfor at plagene ikke er helt borte, selv når aknen forsvinner.

Vi tilbyr en rekke behandlinger som kan bidra til å redusere forekomsten av aknearr. Les mer om de ulike behandlingene nedenfor.

BOOKING Kontakt

Aknearr er oftest det vi kaller for atrofiske arr og er fordypninger som ligger under hudoverflaten.

Hypertrofiske arr kjennetegnes ved at du har fått en opphøyelse av huden i stedet for en grop. Den nye huden som oppstår under blemmen i opphøyelsen har ikke den samme strukturen som øvrig vev, og blir derfor tykkere enn omkringliggende hud.

Når akne blir borte, er det vanlig at det oppstår små krater eller groper i huden, særlig om du har klemt.

Dette kalles ofte for «ice pick scar», eller ishakke-arr på norsk. Disse er ofte dypere enn atrofiske eller andre typer arr.

Det korte svaret er nei. Arr kan blekes over tid men vil ikke forsvinne helt.

Ønsker du at arrene skal bli mindre synlig, har du størst mulighet for dette med hudbehandling. Du kan lese mer om behandlingene vi tilbyr nedenfor, eller ta kontakt med oss for å få anbefalt en individuelt tilpasset behandlingsplan.

Dersom du ikke har mulighet til å møte opp til en konsultasjon, kan du fint sende inn noen bilder i førsteomgang. Da vil vi kunne gi deg en god indikator på hvilke behandlingsalternativer som vil være best egnet for deg.

Microneedling med Dermapen

Microneedling er på generelt grunnlag en god behandling for å minimere arrdannelse. Dermapen kan kombineres med kjemisk peel, LED-lys og andre behandlinger som vil ha reduserende effekt på aknearr.

Endymed

Et annet behandlingsalternativ som bygger på det samme prinsippet som microneedling, er Endymed 3Deep. Kombinert med fraksjonert laser gir dette en forbedring av aknearr. Denne prisvinnende behandlingen vil stimulerer til hudfornyelse og reduserer synlighet av arr. Behandlingen er effektiv og kan sammenlignes med 4 x behandlinger med Dermapen.

Kjemisk peeling med PRX-T33

Vi tilbyr en rekke kjemiske peelinger. PRX-T33 er den nye generasjonens TCA-peel, med minimal flassing og nedetid. Behandlingen er trygg for alle hudtyper og årstider. Behandlingen kan med fordel kombineres med Dermapen.

Restylane fillerbehandling

Når du opplever groper i huden som følge av akne kan fillerbehandling være et alternativ for å jevne disse ut. Restylane fillers består av Hyaluronsyre som naturlig produseres i kroppen. Resultatet holder vanligvis i 6-12 måneder, og vil ved gjentatte behandlinger gi et mer langvarig resultat.

Fotona laserbehandling

Laserbehandling er en velkjent fremgangsmetode for å redusere arr. Bølgelenden til denne laseren kan justeres for å behandle forskjellige hudlag med formål å trigge reparerende mekanismene i huden.

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Vi hjelper deg å finne riktig behandling. Ring din nærmeste klinikk gjerne hvis du har spørsmål.

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Hva slags konsultasjon ønsker du å bli kontaktet for?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!