Fettredusering

Vi på Eger Skin Clinic synes alle kropper er fine og vi ønsker alle skal være komfortabel med sine kurver.

Fettredusering

De fleste kjenner til fettsuging eller «liposuction» som det heter på engelsk, men de færreste har lyst å gjennomføre en operasjon. Kirurgisk fettreduksjon kan alltid innebære en risiko for komplikasjoner, mange velger derfor en ikke-invasiv løsning istedenfor.

De siste årene har det blitt tatt store teknologiske fremskritt når det kommer til ikke-kirurgiske behandlinger og du trenger ikke lengre å bli lagt i narkose for å få fjernet fett og strammet opp ulike deler av kroppen.

Fordelen med ikke-invasive behandlinger er at man etter behandling kan gå rett tilbake på jobb og sine daglige aktiviteter.

Selv med kosthold og trening har de fleste gjenstridige fettlommer som virker umulige å miste. Med våre fettreduserende behandlinger kan vi målrettet adressere disse fettdepoter.

Etter en kirurgisk fettfjerning  kan man også få «lommer» under hunden, men med gradvis fettfjerning som ikke-invasive behandlinger tilbyr vil huden og kroppen rekke å tilpasse seg den minskende mengden fettceller.

De fleste fettfjernings-behandlingene hos oss smelter og fjerner ikke bare fett, men jobber på flere nivåer i hudlagene. Dette gjør at huden også strammes opp og fornyes over tid. 

Du trenger heller ikke å bekymre deg over infeksjoner eller andre komplikasjoner som kan oppstå ved kirurgiske inngrep.

Fettfjerning passer for alle friske voksne som ikke har noen helseproblemer eller for stor overvekt. Hos oss må du også ha fylt 20 år for å få lov å gjennomføre fettfjerning. Les mer på undersidene for de forskjellige behandlingene, du finner lenker i teksten nedenfor. 

Du kan fjerne fett fra nesten hvor som helst på kroppen, men de vanligste er mage, armer, rumpe, lår, rygg og hake. Avhengig av hvor mye fett som skal fjernes og hvor passer forskjellige behandlinger ulike godt.

Kanskje er det sånn at det er mer slapp hud eller strekkmerker som er problemet. I disse tilfeller kan det være en kombinasjonsbehandling som er beste alternativet for deg. 

Til tross ødelagte fettceller ikke kommer tilbake så kan de gjenværende cellene fortsatt øke i omfang opp til 400% så derfor er det viktig du også er klar for å legge om livsstil gjennom å mosjonere og spise sunt hvis formålet med behandling er å gå ned i vekt.

Når du kombinerer fettreduserende behandling med LPG vil de ødelagte fettceller raskere transporteres ut av kroppen. Du vil derfor raskere oppnå resultater. Spør oss gjerne om en pakkepris.

Det er ingen restitusjonstid etter ikke-invasiv fettredusering. Dette gjør at du kan gå tilbake til dine daglige gjøremål direkte etter behandling. Behandlingene reduserer fettceller på en trygg og skånsom måte. I noen sjeldne tilfeller kan det oppstå blåmerker fra applikatorene.

Onda Coolwaves

Onda er det første systemet i verden som bruker mikrobølger for å redusere fettansamlinger og cellulitt på en trygg, effektiv og ikke-invasiv måte. Onda fungerer for fettreduksjon, hudoppstramming og cellulitter.

Mikrobølgene går løs på fettcellene, den varmer opp membranen, slik at den blir myk og slipper ut fettcellene. For hver behandling ødelegges opp mot 40-70 % av fettcellene.

Kryolipolyse

Kryolipolyse er en effektiv og sikker metode for å redusere uønsket fett. På en kontrollert og målrettet måte fryses fettcellene ned til en temperatur de ikke tåler, uten å skade hud eller andre organer. Ca. 30% av fettceller i behandlet område elimineres ved hver økt.

Når fettet gradvis reduseres gradvis får huden mulighet å anpasse seg på en bedre måte enn ved kirurgisk fettfjerning.

SculpSure

Systemet til SculpSure benytter bølgelengder målrettet mot fettvevet, og øker temperaturen i fettvevet mellom 42°C og 47°C uten å påvirke huden forøvrig. Dette gjør SculpSure i stand til effektivt å behandle områder med gjenstridig fett – på kun 25 minutter. Når fettcellene dør vil de bli eliminert og naturlig fraktet vekk av kroppens lymfesystem.

Fotona TightSculpting®

Fotona TightSculpting er både trygt og behagelig og gir svært effektive resultater for pasienter som har prøvd andre metoder og som sliter med slapp hud eller sta fett, som er vanskelig å få vekk med trening eller diett.

Fotona TightSculpting er en avansert, ikke-invasiv laserbehandling som effektivt reduserer fett, skulpturer og strammer opp de områdene på kroppen som behandles. Deretter pulseres overflaten på huden med SMOOTH-modus, noe som reduserer hudens slapphet og strammer opp huden.

Er du i tvil?

Du kan alltid ringe oss på 22 33 60 60 innenfor åpningstiden.

22 33 60 60
Øvre Slottsgate 27, 0157 Oslo
[email protected]
Chat med oss
Åpningstider:
Mandag- Fredag 08.00-20.00 (Telefon 08.00-18.00)
Lørdag 10.00-17.00 (Telefon 10.00-16.30)

General Contact form without phone number

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!