Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Fettredusering uten kirurgi | Eger Skin Clinic

Fettredusering

Vi på Eger Skin Clinic ønsker at alle skal være komfortabel i egen kropp. Gjennom teknologiske fremskritt er det nå mulig å fjerne uønsket fett og/eller stramme opp kroppen gjennom en rekke ikke-kirurgiske behandlinger.

Fettredusering uten kirurgi

De fleste kjenner til fettsuging eller «liposuction» som det heter på engelsk, men de færreste har lyst å gjennomføre en operasjon. Kirurgisk fettreduksjon kan alltid innebære en risiko for komplikasjoner – derfor velger mange en ikke-invasiv løsning istedenfor.

De siste årene har det blitt tatt store teknologiske fremskritt når det kommer til ikke-kirurgiske behandlinger og du trenger ikke lenger bli lagt i narkose for å få fjernet fett og stramme opp ulike deler av kroppen.

BOOKING Kontakt
 • Selv med sunt kosthold og trening opplever mange å ha gjenstridige fettansamlinger som virker umulige å fjerne. Med våre fettreduserende behandlinger kan vi målrettet adressere disse fettansamlingene.
 • Med gradvis fettfjerning som ikke-invasive behandlinger tilbyr, vil huden og kroppen rekke å tilpasse seg den minskende mengden fettceller.
 • De fleste fettreduserende behandlingene vi tilbyr vil ikke bare smelte og fjerne fett, men også jobbe på flere nivåer i hudlagene. Det gjør at huden også vil strammes opp og fornyes over tid. 
 • Du trenger heller ikke å bekymre deg over infeksjoner eller andre komplikasjoner som kan oppstå ved kirurgiske inngrep.
 • Ettersom dette er ikke-invasive behandlinger, kan du gå rett tilbake til jobb og andre daglige aktiviteter etter behandlingen.

Fettfjerning passer for alle friske voksne som ikke har noen helseproblemer eller for stor overvekt. Hos oss må du også ha fylt 20 år for å få lov å gjennomføre fettfjerning. Les mer om dette på undersidene for de forskjellige behandlingene. 

Du kan fjerne fett fra nesten hvor som helst på kroppen, men de vanligste områdene er:

 • Mage
 • Armer
 • Rumpe
 • Lår
 • Rygg
 • Hake

Hvilken behandling som egner seg best for deg, avhenger av hvor mye fett du ønsker å fjerne, samt hvor på kroppen du ønsker fettredusering.

Dersom du i tillegg ønsker å behandle andre problemområder, som slapp hud eller strekkmerker, kan en kombinasjonsbehandling være det beste alternativet for deg.

Til tross for at ødelagte fettceller ikke kommer tilbake, kan de gjenværende cellene fortsatt øke i omfang opptil 400%. Det er derfor viktig at du også er klar for å legge om livsstilen gjennom mosjon og sunt kosthold, dersom formålet med behandlingen er å gå ned i vekt.

Når du kombinerer fettreduserende behandling med LPG vil de ødelagte fettcellene raskere transporteres ut av kroppen. Du vil derfor raskere oppnå resultater. Spør oss gjerne om en pakkepris.

Behandlingene reduserer fettceller på en trygg og skånsom måte. I noen sjeldne tilfeller kan det oppstå blåmerker fra applikatorene.

Det er ingen restitusjonstid etter ikke-invasiv fettredusering. Det betyr at du kan gå tilbake til dine daglige gjøremål direkte etter behandling.

Onda Coolwaves

Onda er det første systemet i verden som bruker mikrobølger for å redusere fettansamlinger og cellulitter på en trygg, effektiv og ikke-invasiv måte. Onda passer bra for fettreduksjon, hudoppstramming og for å redusere cellulitter.

Mikrobølgene går løs på fettcellene og varmer opp membranen, slik at den blir myk og slipper ut fettcellene. For hver behandling ødelegges opp mot 40-70 % av fettcellene.

Kryolipolyse

Kryolipolyse er en effektiv og sikker metode for å redusere uønsket fett. På en kontrollert og målrettet måte fryses fettcellene ned til en temperatur de ikke tåler, uten å skade hud eller andre organer. Ca. 30% av fettceller i behandlet område elimineres ved hver økt.

Når fettet gradvis reduseres får huden mulighet å tilpasse seg på en bedre måte enn ved kirurgisk fettfjerning.

SculpSure

Systemet til SculpSure benytter bølgelengder målrettet mot fettvevet, og øker temperaturen i fettvevet mellom 42°C og 47°C uten å påvirke huden forøvrig. Dette gjør SculpSure i stand til effektivt å behandle områder med gjenstridig fett – på kun 25 minutter. Når fettcellene dør vil de bli eliminert og naturlig fraktet vekk av kroppens lymfesystem.

Fotona TightSculpting®

Fotona TightSculpting gir svært effektive resultater for pasienter som har prøvd andre metoder og som sliter med slapp hud eller gjenstridig fett, som er vanskelig å få vekk med trening eller diett.

Fotona TightSculpting er en avansert, ikke-invasiv laserbehandling som effektivt reduserer fett, skulpturer og strammer opp de områdene på kroppen som behandles.

Er du i tvil?

Du kan alltid ringe en av våre klinikker innenfor åpningstiden.

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!