SculpSure®

SculpSure er en innovativ, slankende laserbehandling som reduserer fettceller.

SculpSure®

Behandlingen eliminerer opp til 24% av fettceller i behandlet område per behandling, og grunnen at flere velger denne metoden fremfor tradisjonell fettsuging, for å kvitte seg med uønsket fett.

SculpSure er ikke bare effektiv måte for fettreduksjon, men gir også ofte et bedre resultat enn tradisjonell fettsuging når eliminerte fettceller sluses ut over tid, og huden har mulighet til å tilpasse seg gradvis. Behandlingen etterlater derfor heller ikke lommer eller ujevnt resultat som ofte kan ses ved kirurgisk fettfjerning.

Permanent fjerning av fettceller

Lavrisiko behandling uten smerte

Effektiv behandling med 90% kundetilfredstilhet

Kombiner med LPG for enda raskere og bedre resultater

FDA-godkjent

Målrettet laserenergi varmer opp fettcellene under huden uten å påvirke hudens overflate.

Teknikken til SculpSure-laseren bryter ned strukturen til fettceller gjennom varme som går inn cellene uten å skadeliggjøre hud. I løpet av de neste tre månedene blir de skadede fettcellene transport ut av kroppens lymfesystem.

Fettceller fjernes permanent og vil ikke regenereres. Første resultater sees vanligvis etter ca. seks uker, og optimale resultater etter 6 mnd.

Når behandlingen starter vil du først føle en kjølende følelse. Dette bidrar til å holde huden komfortabel under behandlingen. Avkjølingen vil være på under hele behandlingen, mens laseren går av og på, og øker temperaturen på fettcellene. De fleste pasienter føler en dyp varme og/ eller prikkende følelse av og til gjennom hele behandlingen.

På første behandling blir du målt på områder hvor fettredusering skal foregå, og det foretas elektronisk måling av fettprosenten.

Vi anbefaler minimum 2 behandlinger med ca 30-45 dagers mellomrom. De endelige resultatene av hver økt blir vanligvis oppnådd etter 6 måneder. Antall behandlinger du trenger er avhengig av mengden fett som skal reduseres. Andre faktorer som metabolisme og livstil vil også spille inn. Behandlingen har vist seg effektiv på områder hvor det er vanskelig å redusere fettmengde med trening og sunt kosthold alene.

Husk på hvis målsettingen også er å gå ned i vekt må du påregne endringer for kostvaner og mosjon. Til tross for at fettceller som er eliminerte ikke kommer igjen, kan fortsatt de gjenværende fettcellene øke opp til 400% ved vektøkning. SculpSure kan dog være den dytt i riktig retning du trenger for å oppnå ditt mål.

Behandlingstid: 2 tim

Aldersgrense: 18 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Prisen for Sculpsure inkluderer alltid 2 behandlinger som utføres med 2-3 måneders mellomrom.

Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

Konsultasjon SculpSure

Påkrevd før behandling

350 – NOK

30 min

SculpSure – 8 applikatorer

Inkl. 2 beh.

7 490 – NOK

120 x 2 min

SculpSure – 12 applikatorer

Inkl. 2 beh.

8 990 – NOK

120 x 2 min

SculpSure – 16 applikatorer

Inkl. 2 beh.

9 990 – NOK

120 x 2 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

22 33 60 60
Øvre Slottsgate 27, 0157 Oslo
[email protected]
Chat med oss
Åpningstider:
Mandag- Fredag 08.00-20.00 (Telefon 08.00-18.00)
Lørdag 10.00-17.00 (Telefon 10.00-16.30)

General Form with Consultation Options

LEVERANDØRER



Hold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!