Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Behandling av urinlekkasje i Oslo | Eger Skin Clinic

Inkontinens

Inkontinens eller urinlekkasje kan oppleves som både plagsomt og sjenerende. Men du er ikke alene – hele 30% av norske kvinner opplever urinlekkasje.

Inkontinens

Hos Eger Skin Clinic tilbyr vi laserbehandling av stressinkontinens med Fotona IncontiLase®.

Behandlingen egner seg best for kvinner som lider av lette til moderate plager med inkontinens, men kan gi gode resultater selv i tilfeller med mer alvorlige plager..

BOOKING Kontakt

Når vi snakker om urininkontinens, urinlekkasje eller ufrivillig vannlating, handler det om at et menneske har mistet evnen til å ha full kontroll over å holde på urinen. Det snakkes ofte om urininkontinens som et problem som kun rammer eldre, men det er ikke tilfellet. Urinlekkasje kan forekomme i alle aldre, og i varierende grad fra person til person – alt fra lett drypping til større lekkasjer.

Blant de vanligste årsakene for inkontinens er svak bekkenmusklatur, noe som ofte oppstår i sammenheng med fødsel eller etterhvert som vi blir eldre. Når bekkenbunnmusklene er svekket kan vanlige ting som å le, hoste, nyse og fysisk aktivitet føre til urinlekkasjer.

Stressinkontinens er den vanligste formen for inkontinens, og det er svært mange kvinner som lider av dette. Stressinkontinens er urinlekkasje som oppstår uten at du kjenner behov for å urinere. Det kjennetegnes som regel av små lekkasjer av urin, og oppstår ofte i situasjoner hvor man strammer magemuskulaturen. F.eks. når man ler, nyser eller er i fysisk aktivitet.  

Det er vanligst å oppleve stressinkontinens under graviditet, etter fødsel, og i sammenheng med overgangsalderen. Det er vanligvis svekket bekkenbunnsmuskulaturen og blærens lukkemuskulatur som er årsaken til stressinkontinens. Det er disse musklene som støtter blæren og styrer urinen.

Temaer

Fotona IncontiLase®

IncontiLase® fører til bedre støtte av blæren, som er en av hovedårsakene til stressinkontinens. Dette skjer ved at laseren gir en mild varmebehandling som stimulerer kroppens kollagen produksjon, noe som fører til at det vaginale slimhinnevevet krympes og strammes opp. En ikke-kirurgisk behandling som er rask og effektiv.

Er du usikker på hvilken behandling som er best for din hud?

Hvis du ønsker å vite mer om hvordan du kan behandle dine aknearr kan du ta kontakt her for en konsultasjon. Finn din klinikk

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!