Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Cellulitter - Behandling i Oslo | Eger Skin Clinic

Cellulitter

Cellulitter er noe de fleste kvinner opplever i varierende grad i løpet av livet og forekommer vanligvis etter 25-årsalderen. Cellulitter er ikke farlig, men kan likevel oppleves skjemmende.

Behandling av cellulitter

Cellulitter kjennetegnes ved at huden på rumpe, mage, lår eller overarmer får en ruglete overflate som minner om skallet på en appelsin. Mellom 80-90% av alle kvinner vil i løpet av livet oppleve cellulitter i noen grad.

Tilstanden kan også forekomme hos menn, men i mindre grad. Dette skyldes at fordelingen av fett, muskel og bindevev er noe annerledes hos kvinner enn hos menn.

Les mer om behandlingsalternativene under eller book en time for konsultasjon hos en av våre kroppsterapueter hvis du vil vite mer.

BOOKING Kontakt

Cellulitter er fett som har hopet seg opp i en endret hudstruktur.

I underhuden finnes det alltid et lag med fett. Fettlaget fungerer som polstring, isolasjon og opplagsnæring. Fettet ligger innkapslet i små bindevevsrom mellom overhuden og musklene.

Med årenes løp vil bindevevsveggene bli stivere og trekke seg litt sammen, noe som kan forårsake cellulitter.

Stress, inaktivitet og p-piller ser ut til å øke risikoen for cellulitter, men gener har også betydning.

Vektøkning fører til at cellulitter blir mer synlige, men også slanke kvinner kan være plaget.

Overflødig fett på kroppen er ikke en årsak til cellulitter, men vil gjøre dem mer fremtredende.

Nyhet! Sofwave

Sofwave er en behandling med garanterte resultater, og en av våre bestselgende behandlinger. Studier viser nyutviklet protokoll for kropp reduserer cellulitter med opp til 89% i behandlet område. Behandlingen er trygg for alle hudtoner, og kan utføres året rundt. FDA-godkjent (Federal Drug Administration/ Amerikansk Legemiddelverk)

LPG Endermologi

LPG er en kroppsmassasje med lymfedrenerende egenskaper. Behandlingen har en rekke fordeler og studier viser LPG forbedrer lymfesirkulasjonen som fører til at avfallstoffer, toksiner og overflødig væske føres ut av kroppen. Behandlingen fremmer blodsirkulasjon som gir økt fettforbrenning og synlig forbedring cellulitter.

Venus Freeze

Venus Freeze benytter en kombinasjon av radiofrekvens (RF) og pulserende magnetfelt for å behandle de dypere lagene av huden på en effektiv måte. Behandlingen virker oppstrammende og reduserer cellulitter. Energien fra radiofrekvensen fører til en selektiv oppvarming av bindevevet i huden, som angriper de underliggende fettcellene og gir en oppstrammende effekt.

Onda

Systemet til Onda er basert på mikrobølger som går ned i fettvevet der den varmer opp membranen, og igjen målrettet ødelegger fettceller og cellulitter. Behandlingen er godt egnet for deg som både vil minske omfanget av- og redusere cellulitter.

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Hvis du ønsker å vite mer om hvilken behandling som er best egnet for deg kan du ta kontakt her for en konsultasjon. Du kan også alltid ringe din nærmeste klinikk innenfor åpningstiden.

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!