Cellulitter

Cellulitter er noe de mange kvinner opplever i noen grad og vanlig forekommende etter 25-årsalderen. Det er ikke farlig men cellulitter kan likevel oppleve skjemmende.

Cellulitter

Tilstanden kjennetegnes ved at huden på rumpe, mage, lår eller overarmer får en ruglete overflate som minner om appelsin. Mellom 80-90% av alle kvinner vil i løpet av livet oppleve cellulitter i noen grad.

Tilstanden kan også forekomme hos menn, men i mindre grad. Dette skyldes at fordelingen av fett, muskel og bindevev er noe annerledes hos kvinner enn hos menn.

Les mer om behandlingsalternativene under eller book en time for konsultasjon hos en av våre kroppsterapueter hvis du vil vite mer.

Cellulitter er fett som har hopet seg opp i en endret hudstruktur.

I underhuden finnes alltid et lag fett. Dette fungerer som polstring, isolasjon og opplagsnæring. Fettet ligger innkapslet i små bindevevs-rom mellom overhuden og musklene.

Med årene løp vil bindevevsveggene bli stivere, og de trekker seg også litt sammen som vil forårsake cellulitter.

Stress, inaktivitet og p-piller ser ut til å øke risikoen for cellulitter, men gener har også betydning. Vektøkning fører til at cellulitter blir mer synlige, men også slanke kvinner kan være plaget.

Overflødig fett på kroppen er ikke en årsak til cellulitter, men vil gjøre dem mer fremtredende.

LPG Endermologi

LPG er en kroppsmassasje med lymfedrenerende egenskaper. Behandlingen har en rekke fordeler og studier viser LPG forbedrer lymfesirkulasjonen som fører til at avfallstoffer, toksiner og overflødig væske føres ut av kroppen. Fremmer blodsirkulasjon som gir økt fettforbrenning og gir synlig forbedring cellulitter.

Venus Freeze

Venus Freeze benytter en kombinasjon av radiofrekvens (RF) og pulserende magnetfelt for å behandle de dypere lagene av huden for på en effektiv måte. Virker oppstrammende og reduserer cellulitter. Energien fra radiofrekvensen fører til en selektiv oppvarming av bindevevet i huden som angriper underliggende fettcellene og gir en oppstrammende effekt.

Onda

Systemet til Onda er basert på microbølger som går ned i fettvevet der den varmer opp membranen som målrettet ødelegger fettceller og cellulitter. Behandlingen er godt egnet for deg som både vil minske omfang samtidig som du reduserer cellulitter.

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Hvis du ønsker å vite mer om hvilken behandling som er best egnet for deg kan du ta kontakt her for en konsultasjon. Du kan også alltid ringe oss på 22 33 60 60 innenfor åpningstiden.

22 33 60 60
Øvre Slottsgate 27, 0157 Oslo
[email protected]
Chat med oss
Åpningstider:
Mandag- Fredag 08.00-20.00 (Telefon 08.00-18.00)
Lørdag 10.00-17.00 (Telefon 10.00-16.30)

General Contact form without phone number

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!