Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Våre kundefavoritter HydraFacial & HydraFacial Deluxe. | Eger Skin Clinic

Våre kundefavoritter HydraFacial & HydraFacial Deluxe.

Elastin og kollagen er proteiner som bevarer huden vår ungdommelig. Les mer om hvilke funksjoner de har i huden din.

Behandlingen alle elsker.

Det er ikke bare oss og våre kunder som er begeistret over denne behandlingen. Hvert 15. sekund blir det utført en HydraFacial. Det utgjør rundt to millioner behandlinger kloden over bare i fjor.

En HydraFacial er et hydradermabrasjonssystem med et patentert tredelt protokoll: rensing, eksfoliering og tilførsel av intensive serumer til huden. I stedet for vanlig dermabrasjon eller peeling, som sliper huden overfalte med små korn for å eksfoliere døde celler, støvsuger denne prosessen forsiktig ut porene dine samtidig som den tilfører fuktighet og andre nyttige stoffer i huden din.

Hvorfor få en HydraFacial? La oss fortelle deg om fordelene.

 1. Den dekker alle aldre, hudfarge og bekymringer
  En HydraFacial-behandling kan håndtere kviser, linjer, solskader og hyperpigmentering.
 2. Det er gjennomgående trygt og effektivt
  Mindre teknikeravhengig enn mange andre ansiktsbehandlinger på grunn av sin vortex-teknologi, gir HydraFacial konsistente resultater hver gang, uten blemmer, svie eller smerte.
 3. HydraFacial kombinerer ulike teknikker som gir deg en unik 3-i-1-behandling.
 4. Med virveltrykk kombinert med sammensetting virksomme hudpleiende ingredienser suges alt rusk fra porene dine opp uten å klemme eller presse.
 5. Det er ingen nedetid, og resultatene er synlige så snart du er ferdig, og kan vare opp i flere dager.

Hos Eger Skin Clinic er våre hudpleiere stolte av å tilby HydraFacial til våre kunder i Oslo og Sandvika-områdene. Men ikke bare det, vi tilbyr også boostere som et kompliment til behandlingen som kan ta din behandling til neste nivå. Hvilken HydraFacial booster bør du velge? Her er noen av de mange alternativene.

client homepage results


La oss snakke om boostere og hvorfor det er verdt det!

Vi kunne alle ha godt av å gi litt mer kjærlighet til huden vår. Vi tilbyr nå en oppgradert versjon av vår klassiske HydraFacial og introduserer boostere. Møt HydraFacial® Deluxe og opplev fordelene med en boostet behandling.

HydraFacial® Boosters er behandlingsserum som retter seg mot spesifikke hudproblemer som hyperpigmentering eller kviser, eller til å behandle tørr hud i sin helhet, ved å gi det sårt tiltrengt hydrering. Disse boosterne trenger dypere ned i huden enn den vanlige fuktighetskremen din (på grunn av deres mindre molekylstørrelse kan trenge gjennom dypere) Disse kan være i huden opptil 3 uker. Enten du lider av kviser, tørrhet eller ujevne hudtoner, kan HydraFacial® Boosters hjelpe deg med å nå hudpleiemålene dine raskere.

Våre terapeuter bestemmer vanligvis hvilken HydraFacial® booster du trenger, ut fra dine hudproblemer. Hvis du lider av kviser – Det er kan derfor absolutt være verdt å oppgradere til Deluxe HydraFacial® for å få fordelene med boosterne. Det tar bare ansiktsbehandlingen din til neste nivå. Spør oss gjerne hvilken booster vi anbefaler til deg.

Omorovicza Group 2 057 1676997355.jpg

Disse er våre favorittboostere som vi bruker når vi utfør en HydraFacial Deluxe® på Eger Skin Clinic.

 • BRITENOL by HydraFacial® Lyser opp og balanserer hudtonen samtidig som mørke flekker og solflekker minimeres.
 • CHRONO-PEPTIDE by Circadia® Reduserer forekomsten av fine linjer og rynker, gir energi til huden og etterlater huden strålende og glødende.
 • Nasiff MD Renser, eksfolierer og hydrerer. Fjerner olje, døde hudceller og urenheter fra overflaten. Stimulerer sirkulasjon og tilfører proteiner for å fremme en sunnere hud.
 • J-LO Beauty også omtalt i magasinet Glamour er en næringsrik booster som bidrar til å lysne, stramme opp og fukte huden. Inspirert og utviklet i samarbeid med JLO BEAUTY®. Reduserer gråtoner i huden og gir en jevn, glødende hudtone og er en perfekt «Party-booster».

Boosterne er en fin måte å gi huden din den ekstra hydreringen den trenger, spesielt her i vårt skandinaviske klimat. Hvis du ønsker få mest mulig ut av din ansiktsbehandling, sørg for å oppgradere til vår HydraFacial Deluxe® og opplev fordelene med boostere.

Vi gleder oss til å se deg til din neste time hos oss!

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.


LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!