Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Hudforbedring og glød med Restylane Skinboosters | Eger Skin Clinic

Hudforbedring og glød med Restylane Skinboosters

Vår sykepleiere har behandlet begge de to kvinnene i filmen med Restylane Skinboosters. Det er en behandling som jobber i huden over tid, og bidrar til å bedre hudens elastisitet og fuktbalanse. Behandlingen gir et glattere, friskere og sunnere utseende.

Vi spurte ekspert på Restylane Skinboosters, hvordan prosessen utføres.

De to modellene startet med en kur med Restylane Skinboosters for å styrke og forbedre huden, gi fukt og glød.

Irene

Hva vår behandler gjorde i prosessen?

På den eldste modellen på 59 år behandlet jeg hele ansiktet med Skinboosters for å tilføre fukt, og redusere fine linjer på kinn og rundt munnen. Målet er å få en sunn hud, og bedre hudkvaliteten. Hun fikk også behandling av Skinboosters på hender og hals, som er områder med tynn og utsatt hud, der aldringstegn ofte synes først.
Den yngste modellen i slutten av 40 årene fikk en kur med Skinboosters i ansiktet for å fukte huden, redusere fine linjer og gjenopprette en sunn hudkvalitet. Begge fikk redusert fine linjer og fuktnivået i huden ble gjenopprettet, som gir mer glød og et friskere utseende.
skinbooster scaled

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.


Relaterte artikler

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!