Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Dermapen: Effekt og bivirkninger

Dermapen: Effekt og bivirkninger

Dermapen har blitt en stadig mer populær behandling og ikke uten grunn, da behandlingen har en dokumentert foryngende effekt på huden. Her tar vi deg gjennom hvilke effekter du kan forvente å oppnå av behandlingen, men også hvilke bivirkninger du burde være obs på.

Hva gjør Dermapen med huden din?

  • Gjennom de små kanalene som lages i huden fraktes flere næringsstoffer dypt ned i huden og gir næring til cellene.
  • Dermapen lager i tillegg små «kontrollerte» skader som setter i gang hudens reparasjonsprosesser og stimulerer kollagenproduksjon og cellevekst.


Hvilken effekt kan du forvente av Dermapen behandling?

Vi ser synlige resultater allerede etter første Dermapen behandling. Et varig og signifikant resultat avhenger derimot av at du får utført en kur. Behandlingen gir en fastere, jevnere hud med lekker glød ved at produksjon av collagen og elastin øker. Den har god effekt på pigmenteringer, arr og fine linjer, samt generell hudkvalitet. Dermapen er også perfekt som vedlikeholdsbehandling etter andre behandlinger fordi den sørger for at huden reparerer seg selv. Dermapen vil fornye alle hudtilstander.

Dermapen kan også kombineres med andre behandlinger for å booste resultatet:


Kan du få bivirkninger av Dermapen?

Behandlingen er forbundet med få bivirkninger. Mer aggressiv behandling av dype linjer og arr medfører en noe kraftigere reaksjon i huden. Det er helt normalt at behandlet område blir noe rødt, klør, kjennes noe sårt og/eller numment  like etter behandling og i noen dager etterpå.

Det er meningen å lage en kontrollert skade i huden, men huden blir ikke skadet. I stedet vil den fornyes og repareres.
Hos Eger følger vi protokoller fra Dermapen. Protokoller i kombinasjon med at Dermapen er et trygt utstyr gjør at behandlingen er en effektiv, men trygg behandling å tilby våre kunder.

Våre erfarne terapeuter hjelper deg med å tilpasse behandlingen etter dine behov!

LES MER eller book behandling her

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.


LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!