Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

HydraFacial behandling i Oslo - Se pris | Eger Skin Clinic

Åpen time

Vanskelig å velge behandling? Nå lanserer vi «Åpen time» som gjør det lettere for deg å booke time hos oss.Din terapeut finner i samarbeid med deg, riktig behandling og rett prisnivå.

Pris fra 1295,- 60 min

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Om Åpen time

«Åpen time» passer for deg som er usikker på hvilken behandling du skal velge. Hva passer egentlig best for din hud? Terapeuten finner, i samråd med deg ,behandlingen som passer din hud best og utfører denne umiddelbart.

Passer alle hudtyper

Kan utføres hele året

Velg denne når du ikke vet hva huden din trenger

Du får en effektiv behandling tilpasset din hud

Gir en frisk hud med ny glød!

BOOKING Kontakt

«Åpen time» er for deg som synes det er vanskelig å velge behandling. For deg som er usikker på hva som gir deg best resultat.Og for deg som er usikker på hva din hudrutine bør koste.

Under «Åpen time» får du en konsultasjon og en innsikt i hva din hud trenger. I tillegg får du en hudbehandling tilpasset nettopp din hud.

Det finnes gode hudrutiner i alle prisklasser. Under konsultasjonen snakker vi om hvor mye tid og penger du vil bruke på å nå ønsket resultat. Ut fra dette finner vi en aktiv hudrutine tilpasset dine behov. Vårt mål er at du ser endring.

Behandlingstid: 50 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

Klinikker som tilbyr tjenesten:

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Hva slags konsultasjon ønsker du å bli kontaktet for?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!