Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

iPRP - Behandling i Sandvika | Eger Skin Clinic

IPRF

Injectable Platelet Rich Fibrin (IPRF) er en naturlig behandling innen estetisk medisin som forebygger aldring i huden ved å stimulere til kollagenprodusksjon og gi økt cellefornyelse helt naturlig.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Om Behandlingen

I likhet med PRP er IPRF også en behandlingen som bruker næringsstoffer fra dine egne blodceller som skilles ut gjennom sentrifugering før det injiserer tilbake i de områder du ønsker å behandle. Behandlingen er effektiv til å behandle arr, strekkmerker, stimulere hårceller eller gi foryngende resultater.

Vanlige spørsmål om

IPRF

Finner du ikke det du lurer på? Ta kontakt!

Du bør drikke rikelig med vann døgnet før behandling for å optimalisere blodkvalitet. Vi anbefaler å booke time til konsultasjon på forkant der din terapeut analyserer din hudkvalitet og områder som er hensiktsmessig å behandle. Bruker du smertestillende tabletter som Aspirin, Ibuprofen bør du unngå dette i 2 døgn før behandlingen, samt 2 døgn etter behandlingen da dette kan påvirke mekanismene til blodplatene som blir skilt ut. Du bør heller ikke innta antikoagulerende virkemidler dagen før behandlingen. Du får all nødvendig informasjon både skriftlig og muntlig av behandleren din.

En liten mengde blod tappes fra en vene i armen din. Etter at blodet ditt er tatt, blir det sentrifugert i en sentrifuge ved lav hastighet for å oppnå blodplaterike fibrin. Det langsomme hastigheten bevarer blodplateintegriteten, noe som betyr bedre resultater. Blandingen av aktiverte blodplater, leukocytter (hvite blodceller) og mesenkymale stamceller fremmer dannelsen av nytt kollagen, fibroblaster og elastinvev, og forbedrer hudens elastisitet og hudfarge.

Behandlingen er 100% naturlig og er ikke tilsatt noen kjemiske midler. Behandlingen tar ca 60 minutter, og involverer lite smerte.

Begge behandlingene bruker pasientens eget blod for å stimulere produksjonen av kollagen og forbedre hudens generelle utseende. Det er imidlertid noen viktige forskjeller mellom PRP- og IPRF-injeksjoner som du bør være oppmerksom på før du tar en beslutning.

PRP er en behandling som går ut på å injisere en konsentrasjon av blodplater fra pasientens eget blod inn i huden. Blodplater er en type blodceller som inneholder vekstfaktorer, som kan bidra til å stimulere produksjonen av kollagen og elastin, forbedre hudens tekstur og tone, og redusere forekomsten av arr og strekkmerker. IPRF ligner PRP, men det innebærer bruk av en annen form prosess som resulterer i en høyere konsentrasjon av blodplater og en sterkere frigjøring av vekstfaktorer. IPRF inneholder også fibrin, et protein som bidrar til å støtte vevsreparasjon og regenerering.

PRP-injeksjoner lages ved å isolere blodplatene fra pasientens blod og konsentrere dem til et serum. Dette serumet injiseres deretter i behandlingsområdet. IPRF-injeksjoner, derimot, skapes ved å legge til en fibrinmatrise til blodplatene, noe som skaper et mer sammenhengende og stabilt injiserbart produkt.

PRP-injeksjoner brukes ofte for å forbedre hudens tekstur og tone og redusere forekomsten av fine linjer og rynker. IPRF-injeksjoner brukes vanligvis for å forbedre den generelle helsen og utseendet til huden og stimulere produksjonen av kollagen.

Man kan oppleve hevelse og rødhet i det behandlede området, men dette forsvinner vanligvis i løpet av noen dager. Du bør ikke vaske ansiktet eller bruke krem eller sminke det første døgnet. Du bør ikke ta noen form for betennelsesdempende medisin NSAID, men kan ta andre smertestillende ved behov. Drikk rikelig med vann et par timer etter behandlingen da uttørking kan påvirke ditt plasmanivå negativt. Unngå alkohol dagen før og samme dag som behandlingen finner sted.

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

IPRF

Ansikt + hals

3 995 – NOK

1t 15 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

Klinikker som tilbyr tjenesten:

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Hva slags konsultasjon ønsker du å bli kontaktet for?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!