Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

10 kosmetiske klinikker i Norge: | Eger Skin Clinic

10 kosmetiske klinikker i Norge:

Eger Group Består av 10 kosmetiske hudklinikker i Norge

Eger Skin Clinic i Karl Johan er den første Eger-klinikken og vår flaggskip klinikk i Oslo sentrum. Klinikken har vært i drift siden 2002 og tilbyr de aller seneste behandlinger innenfor hud- og kroppsterapi. Teamet består av erfarne hudterapeuter og kosmetisk dermatologiske sykepleiere.  Eger Clinic har gjennom en årrekke vært banebrytende i denne bransjen med kvalitet i verdensklasse som underbygges av at kunder fra inn- og utland har besøkt klinikken for å få gode naturlige resultater.

I 2023 ble Eger Clinic kjøpt av «Strawberry selskapet» Scandinavian Beauty som nå skifter navn og blir hetende Eger Group. Selskapet starter nå med en storstilt satsing av nye konsepter, ny nettbutikk og tre store Eger Clinic i Oslo regionen. Med denne satsingen blir Eger Clinic en av de ledende instituttene for kvalitet og kompetanse innen hud i Norge.

3 X Eger Clinic i stor-Oslo

IMG 4A43EF0BAB08 1

10 klinikker i Norge

I tillegg til våre 3 Eger Clinics har Eger Group 7 ledende klinikker i Norge fra Trondheim til Kristiansand.

Selskapet har mer enn 100 dedikerte ansatte kombinert med verdensledende innovasjoner og eksperter. Dette for å gi de norske kundene en tilpasset og riktig kombinasjon av både behandlinger og produkter med ett mål for øye – varige og naturlige resultater for hver kunde som besøker klinikkene.

IMG 1880 1

Våre klinikker:

I tillegg til 3 Eger Clinic i stor-Oslo hører også disse klinikkene til Eger Group. Her finner du også høy kompetanse og dokumenterte resultater på behandlinger og produkter:

Renates Dagspa og renates hud & make-up i kristiansand

Deluxe spa clinic i fredrikstad

Scandinavian Beauty i Trondheim

Knarvik hud- og fotpleieklinikk i bergen

Bekkestua Beautycenter mabelle på bekkestua senter

Kolbotn hud og fotpleie på kolbotn

PS: klikk på kllinikknavn for å komme til klinikken du vil se mer på.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.


LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!