Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

PRP Hårbehandling | Eger Skin Clinic

PRP Hårbehandling

PRP-behandling stimulerer til ny hårvekst, forbedrer kvaliteten på eksisterende hår og bremser ytterligere hårtap. Hårbehandling med PRP som bremser hårtap og naturlig stimulerer hårsekkene i hodebunnen slik at håret vokser ut igjen.

PRP bremser hårtap og stimulerer fyldigere hårvekst

Kan kombineres med Peptid-behandlinger for maksimal effekt

Sikker, naturlig og effektiv metode mot hårtap

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

PRP betyr at en konsentrert mengde blodplater (trombocytter) tas fra pasientens eget blod. Ved hjelp av en sentrifugemaskin skilles plasma med mange blodplater fra resten av plasmaet og de røde blodcellene.

Metoden starter med en enkel blodprøve som blir tatt fra armen din. Blodet sentrifugeres deretter i to omganger slik at vi kan skille blodplasma fra de røde blodcellene, og isolere PRP – den aktive ingrediensen som stimulerer til hårvekst. Da er det klart til å bli brukt i behandlingen.

Vi injiserer den konsentrerte mengden av vekstfaktorer i hodebunnen med en tynn kanyle/nål. Det blir satt i gang en rekke kjemiske reaksjoner i hodebunnen som forbedrer blodsirkulasjon og stimulerer hårsekken.

PRP kan brukes i kombinasjon med peptidinjeksjoner for å maksimere effekten. Vi kan sette sammen et individuelt tilpasset behandlingsprogram når du kommer til oss for en konsultasjon.

PRP-behandling mot hårtap er en tre-trinns medisinsk behandling som vil stimulere ny hårvekst og forbedre hårkvaliteten.

Vi anbefaler minst 3-5 behandlinger med ca 4 ukers mellomrom de første gangene, deretter  hver 3.-4. måned for de siste behandlingene i kuren.

Behandlingen kan med fordel kombineres med peptidinjeksjon mellom PRP-behandlinger.

Spør oss gjerne om pakkepriser!

Behandlingen er tilegnet deg som  plages av hårtap, og ikke ønsker å gjennomgå mer omfattende og inngripende hårtransplantasjon. Men kan også brukes som et kompliment til hårtransplantasjon.

Behandlingen egner seg for både menn og kvinner som opplever hårtap mer enn det som er vanlig. En typisk kandidat kan være en kvinne eller mann i 30-årene som oppdager at fylden på håret har endret seg og blitt tynnere.

Vår erfaring er at man som regel oppnår det beste resultat ved diffust hårtap – når man merker at håret begynner å bli tynnere. PRP- behandling vil fungere best på områder hvor det fortsatt finnes små hår. Behandlingen vil ikke ha effekt på områder som har vært uten hår over en lengre periode.

PRP egner seg også som kompliment dersom man allerede går på tablettbehandling eller utført hårtransplantasjon eller gjennomgår peptidbehandling mot hårtap.

Før behandling: Håret bør være nyvasket og uten hårprodukter. Dersom man bruker blodfortynnende bør disse stoppes i forkanten til PRP behandling. Vi ber deg kontakte din fastlege for mer informasjon.

Etter behandling: De første timene etter behandling kan du oppleve lett hodepine, tretthet og litt sårhet ved det behandlede området, men dette er forbigående og vil ofte gi seg etter en dag. Du kan gå på jobb rett etter behandling.

Unngå å bruke hodeplagg eller vaske håret samme dag etter behandling. Dagen etter kan du vaske håret som normalt igjen.

Mulige bivirkninger: 

PRP-injeksjoner av eget blod gir ingen risiko for smittsomme sykdommer. Likevel er det noen risikoer forbundet med injeksjonsbehandlinger som:

  • Skade på blodårer eller nerver
  • Infeksjon
  • Forkalking ved injeksjonspunktene
  • Små arr
  • En liten risiko for en negativ reaksjon på eventuell bedøvelse som settes i forkant av behandlingen

Effekten av PRP-behandling mot hårtap er dokumentert i flere publiserte kliniske studier. Det er en effektiv og sikker behandling, og studier har vist at hårtykkelsen øker på aktive hårsekker. På sikt vil du få tettere og fyldigere hårvekst.

Resultatet er avhengig av utgangspunktet ditt, og under en konsultasjon med en av våre hudleger vil vi gå gjennom målene dine og hva du kan forvente, og hvilke eventuelle bivirkninger du kan oppleve.

Du vil begynne å se en forskjell som regel etter 6 måneder, men det kan ta opptil 12 måneder før du oppnår full effekt av behandlingen.

Man bør påregne noe smerte under selve behandlingen, men dette er raskt forbigående. Det er ikke anbefalt å bruke bedøvelse da det har en negativ effekt og ikke gi like gode resultater av behandlingen.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 23 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

PRP Hårbehandling

6 550 – NOK

60 min

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!