Rynker på halsen

Noen linjer på hals vil være medfødt og det kan være først når huden begynner å miste sin elastisitet som man plages med kreppet- eller løs hud på halsen.

Rynker på halsen

Huden på halsen er lik huden under øynene, og er veldig tynn og skjør. Denne huden trenger derfor masse pleie.

Rynker og løs hud på halsen og i utringningen er gjerne der man ser tegn på aldring først. Dette er hud som i tillegg til å være følsom også ofte er eksponert.

Nakken og halsen jobber også for oss når vi sover og er aktiv gjennom hele dagen og natten. Derfor kan det være vanskelig å forebygge rynker på halsen, uansett hvor god hudpleierutine man har.

Linjer på hals er noe vi alle har og er til en viss grad medfødt. Linjer som er medfødt går derfor ikke å fjerne.

Som med huden i øvrig så vil rynker bli mer synlige med åren på grunn av tapt produksjon av kollagen og elastin.

Ettersom huden på halsen er tynn så er området ekstra utsatt for rynker. Går du ned mye i vekt etter du fyller 30 så er det ikke helt uvanlig du vil oppleve løs hud på halsen. I tillegg kan du faktisk få rynker av at se mye ned, om du har en jobb der du leser mye, sitter ved datamaskinen, eller ser ned i mobilen kan dette bidra til linjer og rynker.

 

Vi trenger nakkemuskler til å bevege huvud er dette ikke et område som man kan behandle med klassisk rynkereduserende injeksjonsbehandling. Derimot så finnes det biostumlerende injeksjonsbehandlinger som strammer opp vev og fremmer produksjon av kollagen og elastin.

Hud på hals og bryst er tynn og følsom, i tillegg så er dette områder som ofte er eksponert og enkelt å overse når man appliserer hudpleieprodukter eller beskytter med solfaktor.

Oppstramming av hud på hals med Sofwave

Sofwave er et høyteknologisk system som ved hjelp av ultralyd effektivt strammer opp løs hud på hals, og andre områder – med kun 1 behandling! Høyintensive, høyfrekvente, parallelle ultralydsstråler trenger helt ned til dermis, hvor kollagen og elastin produseres, noe som resulterer i mer produksjon av disse. Ultralyds-bølgene går ned i hudlagene for å øke produksjonen av kollagen og elastin.

Resultat etter ca. 4 måneder.

Sofwave™ er FDA-godkjent og klinisk bevist for å re-modellere kollagen uten å skade det ytterste hudlaget. Sofwave kan med fordel kombineres med biostimulerende injeksjonsbehandling for dobbeltvirkende effekt.

Helt uten nedetid

Effektiv på alle hudtyper uansett årstid og hudtone

Langtidsvirkende resultater

Andre behandlingsalternativer mot rynker på hals

Sofwave er en dyr behandling og kanskje ikke tilpasset din budsjett. Til deg har vi andre muligheter som også vil gi resultater. Flere behandlinger kan være nødvendig for å oppnår optimalt resultat.

Biostimulerende injeksjonsbehandling

Biostimulator-injeksjoner er designet for personer som ønsker å gjenopprette en glattere hudtekstur i på hals, ansikt eller andre områder på kropp. Produktet injiseres under hudens overflate for å gjenopprette volumet og forbedre hudens utseende. De virker ved å stimulere kroppens egen naturlige produksjon av fibroblaster (celler som skaper kollagen og elastin)

Vi tilbyr ulike typer av biostimulerende injeksjonbehandlinger hos oss på Eger Skin Clinic og anbefaler Profhilo, Revok50 eller Nucleofill for oppstramming av hud på hals.

Microneedling m. Dermapen

Dermapen som er en automatisert form av microneedling, denne kan justeres i forskjellige lengder og tilpasses med spesifikke virkestoffer for å adressere ulike indikasjoner som for eksempel linjer og rynker. Dermapen er utstyrt med nanotynne nåler som utsetter huden for en liten kontrollert skade. Stikkene er så små at du ikke kan se det, men kroppen kjenner av det og setter i gang et foryngende reparasjonsarbeid.

Fraksjonert Microneedling m. Endymed

Endymed 3Deep er et annet behandlingsalternativ som bygger det samme prinsippet som microneedling. Det er en kraftigere variant og kan sammenlignes med 4 stk Dermapen-behandlinger. Det prisvinnende systemet til Endymed kombinerer to ulike teknologier; radiofrekvens og microneedling, til å stimulere kollagenproduksjon og gir dobbeltvirkende effekt mot rynker og overfladiske linjer.

Biostimulerende trådløft

Biostimulerende tråder fra Nordyx (også kalt mono-tråder) injiseres i huden med en spiss kanyle. Trådene har må mothaker eller små huller som stimulerer hudvevet å stimulere kollagenproduksjonen opp til 12-15 måneder etter behandlingen. Resultatet gir et umiddelbart løft og har en langtidsvirkende effekt. Også når trådene er helt ute estimerer man ca 30% av reprodusert kollagen gjenstår.

Mono-tråder er kortere enn ved vanlig trådløft og oppleves som regel mindre smertefulle en de tråder som brukes ved f.eks brynsløft.

Fotona laserpeel

Fotona er et prisvinnende lasersystem som bruker en kombinasjon av to forskjellige bølgelengder for en dynamisk behandling. Fotona er en kraftig laser som kan gi tilnærmet samme effekt mot rynker som injeksjonsbehandlinger men man må påregne noen flere runder og et resultat som gradvis blir synlig over tid.

Behandlingen vil også kunne redusere pigmentflekker og minske størrelsen på porer.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!