Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Verdens raskeste og mest effektive behandling for hårfjerning med laser | Eger Skin Clinic

Verdens raskeste og mest effektive behandling for hårfjerning med laser

CANDELA GENTLE LASE-PRO! Vår nyeste laser er lynrask og fjerner hår i ansiktet og på kroppen på en trygg, effektiv og skånsom måte.

Nytt system halverer antall behandlinger og behandlingtid.

Med Candela Gentle Lase Pro-U halveres antall behandlinger og behandlingstiden. Du oppnår en reduksjon opp til 70-90% hårreduksjon etter avsluttet behandlings-kur, gir glatt og hårfri hud. 

Nytt er også at den er meget effektiv på meget tynne hårstrå i ansikt eller på kropp. 
Denne laseren er lynrask og kan behandle store områder på kort tid, behandlingstiden per behandling blir derfor redusert vesentlig og kan behandle en hel rygg på få minutter. Laseren har innebygd nedkjølingsfunksjon som minimerer ubehag under behandlingen. 
Behandlingen er trygg å utføre og gir gode resultater på alle hudtyper. Ettersom laseren reager på kontrast så vil du få raskest effekt med kombinasjonen mørke hår mot lys hud. Det er derfor viktig du ikke er solbrun når du kommer til behandling. Har du en mørkere hudtone er det veldig viktig du booker inn en konsultasjon før du bestiller time til behandling. Vurder du hårfjerning med laser ønsker vi du klikker på knappen under for å lese mere om viktige ting du bør tenke på før du booker time til behandling. <3

Relaterte artikler

Avansert 3D-scanning med mulighet å avdekke underliggende hudproblemer enda ikke synlig for blotte øyet

VISIA hudanalyse kan vi forutse hvordan huden din kommer til å se ut om noen år.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!