Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Fremtidens teknologi innen hudforyngelse nå i Norge! | Eger Skin Clinic

Fremtidens teknologi innen hudforyngelse nå i Norge!

Revolusjonerende behandling for hudoppstramming nå tilgjengelig hos Eger Skin Clinic

Sofwave har hatt enorm fremgang i USA, England, Israel og Sverige. Vi er stolte over å nå være den første klinikk å tilby denne prisvinnende behandlingen i Norge!

Velkommen til fremtidens teknologi innen hudforyngelse.
IMG 3E89E94CCA9B 1 1 e1661942632904

Sofwave™

En behandling som vitaliserer huden og vev gjennom å stimulere produksjonen av nytt kollagen. Dette er en behandling helt uten restitusjonstid. Sofwave™ er en av de mest effektive ikke-kirurgiske alternativene som finnes for løft av øyebryn, hake og hals, og også for å redusere fine linjer og rynker, og dette med en behandling!

Sofwave™ er den aller nyeste behandlingen på markedet som basert på innovativ ultralydteknologi vitaliserer huden gjennom å stimulere av produksjonen av nytt kollagen. Dette er en ikke-invasiv behandling, helt uten restitusjonstid.
Sofwave™ er av de mest effektive ikke-kirurgiske alternativene som finnes for løfte av øyebryn, hake og hals, men også for å redusere fine linjer og rynker, og dette med kun en behandling.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.


LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!