Mesoterapi Mesoestetic®

Mesoterapi tilfører vitaminer, hyaluronsyre og anitoksidanter til huden og etterlater huden frisk og glødende

Aldersgrense: 18år

Mesoestetic Pharma Group består av to store farmasøytiske produksjonssentre samt et forskningslaboratorium beliggende ved Barcelona. Med over 30 års erfaringer er mesoestetic® Labratories førende spesialister i utvikling av produkter til medisinske hudbehandliner og hudpleie. Deres hudpleieprogrammer er de mest teknologiske og avanserte kosmetiske behandlinger som finnes på markedet i dag – både til profesjonelle behandlinger og vedlikeholdelses behandlinger hjemme. Alle produkter er medisinsk og vitenskapelig basert og fra egen farmasøytisk produksjon. 

 

Mesoterapi Mesohyal ® er en effektiv rynkereduserende behandling som virker biologisk ved å tilføre huden de komponenter som er nødvendige for å opprettholde vitaliteten. Ved mange små injeksjoner i hudens overflate  tilføres et næringskompleks bestående av hyalonronsyre,  vitaminer,  aminosyrer,  co-enzymer,  mineraler, antioxidanter.
Det er en global behandling mot årsakene og konsekvensene av aldrende hud som har vært anvendt av førende klinikker verden over gjennom lengre tid.

 

Bilder før og etter behandling med Mesoterapi

 

Ved  Mesoterapi  Mesohyal® behandlinger tilføres verdifulle ingredienser direkte i huden, og man behandler effektivt tørr, slapp og uelastisk hud, rynker, grov og ujevn hudtone, solskader, acnearr.
 Forskjellige områder kan behandles for målrettet å bekjempe alle aldringstegn:
 ansikt, hals, décollete, håndryggen, innersiden av armer, innersiden av ben, mage.

Behandlingen utføres med en meget tynn nål, som tilfører huden hyaluronsyre – som finnes naturlig i kroppen – og en lang rekke vitaminer, aminosyrer og mineraler, NCTC 109 som alle hjelper med å redusere rynker og fine linier, samt forbedrer hudens generelle tilstand og gør den fastere. Det skjer med små, lette stikk i hudens overflate. Det er denne kombinasjonen av unike næringsstoffer og mange små stikk som fukter og stimulerer hudens gjenoppbygning (kollagensyntesen). Herved gjenvinnes hudens styrke og glød, rynker reduseres og hudens optimale fuktbalanse gjenetableres.

 

Mesohyal ® produkter  er den bredeste linje til Mesoterapi behandlinger og selfølgelig CE merket.
 De kan kombineres, er sikre og forbedrer øyeblikkelig hudens tilstand med langvarige resultater.
 Hyaluronsyre, som er en fundamental komponent for huden, er basisaktiv ingrediens i alle produkter. Den er bioteknologisk produsert, non animalsk og høy konsentrert.

 • Hyaluronsyren kompenserer for det naturlige tap av hyaluronsyre i huden og gjenskaper dermed hudens tykkelse og gir volum.
Det  er et viktig element i huden som sikrer hydrering og smidighet. 
Det resulterer i volum siden det bindes tilstrekkeligt fukt i hudens overflate. Dessuten etterlater hyaluronsyren en luftgjennemtrengelig film som beskytter huden mot å uttørkes.
 • 12 Vitaminer (A, B, C, E, I): 
Stimulerer vitale cellefunksjoner
 • 24 Aminosyrer: 
Tilskynder proteinproduksjonen (elastin, kollagen)
 • 6 Coenzymer
: Støtter biokjemiske reaksjoner i vevet
 • 8 Mineraler: Kompenserer for hudens mangler

Det er denne kombinasjonen av unike næringsstoffer og mange små stikk som fukter og stimulerer hudens gjenoppbygning (collagensyntesen). Herved gjenvinnes hudens styrke og glød, rynker reduseres og hudens optimale fuktbalanse gjenopprettes.

Effekten av behandlingen ses med det samme, men best 1-2 uker etter behandlingen. Det anbefales å få minimum 3 behandlinger, som gir langvarig rynkereduserende effekt i huden.

 

Kan alle få Mesoterapi Mesoestetic®?

Behandlingen kan brukes på alle hudtyper. Behandlingen gis ikke til personer med autoimmune sykdommer eller kjent allergi overfor hyaluronsyre, immunterapeutiske behandlinger, eller med betennelser i huden.

 

Kan man gå på arbeid og dyrke sport samme dag?

Nei, man bør ta høyde for at det vanligvis kan gå 2-3 dager med rødme i huden, små blåmerker, og noe hevelse. Hvis din hud er sensitiv kan til tilhelingsprosessen ta ytterlige tid. Du kan fint bruke mineral makeup til å dekke dette, spør din behandler hva hun anbefaler.  Man kan dyrke lett sport på behandlingsdagen.

Priser

Mesoterapi

 • 5,5mL
  Kr: 2590,-(1 behandling)1,5 time
 • 10,5mL
  Kr: 3590,-(1 behandling)1,5 time
 • 5,5mL - Kur
  (3 behandlinger)1,5 time
 • 10,5mL - Kur
  (3 behandlinger)1,5 time

Kosmetisk sykepleier/ hudterapeut

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.