Konsultasjoner

Vi står for kompetanse, trygghet og resultat – Velg alltid en seriøs klinikk når du skal utføre behandlinger


Hvorfor konsultasjon er en god investering

For oss er det viktig at du forlater klinikken med et resultat du er fornøyd. Derfor ønsker vi å tilby veiledning og hva som vil være best egnet for deg og din hud.

Alle har vi forskjellige hudtyper og det er mange ulike behandlinger å velge mellom, og vi har stor forståelse at det kan være vanskelig å sette seg inn i alle detaljer, indikasjoner, eventuelle bivirkninger på egen hånd. Vi er her for å hjelpe deg. Vi gir deg profesjonelle råd, lytter til dine forventninger og svarer på alle dine eventuelle spørsmål rundt behandlingsforløp eller andre ting du lurer over.

Det er ikke helt uvanlig at kundene våre velger å gå for en helt annen behandling enn hva de har sett foran seg når de kommer til oss for en konsultasjon. Derfor er det også krav om at konsultasjoner utføres senest 24 timer før din avtale time. Du vil også få satt opp time i konsultasjonen hvis du ikke har booket din time enda.

Alle våre ansatte er utdannet og eksperter innenfor sitt fagfelt. Vi anbefaler alltid de behandlinger og/ eller produkter som vil passe deg og din hudtype aller best.

For å mest ut av din behandling hos oss anbefaler vi derfor alltid å komme innom for en konsultasjon før du går i gang med ditt behandlingsprogram. Vi setter sammen et individuelt behandlingsprogram og gir deg råd om hjemmepleie når du kommer til oss for en konsultasjon.

Prisen du betaler for konsultasjon hos din hudpleier eller sykepleier blir alltid refundert ved din første behandling eller ved kjøp av produkter så dette vil være en god investering for at du skal få mest ut av ditt besøk hos oss og at vi møter dine forventninger til resultat.

Bor du ikke i Oslo eller av andre grunner ikke har mulighet å møte opp på en fysisk konsultasjon kan vi i de fleste tilfeller tilby elektronisk konsultasjon og for noen behandlinger holder det med å sende oss bilder slik vi kan vurdere hvis behandlingen er riktig for deg.


Ta kontakt med oss på telefon: 22 33 60 60, E-post: [email protected] eller chatten her på siden for å booke inn en time til konsultasjon.

Se priser her

Det er noen behandlinger som er mer omfattende enn andre eller av andre medisinske årsaker vi ønsker en konsultasjon på forkant av din behandling.

 • Når du skal ta første rynkebehandling med legemiddel Botulinum toxin type A (Botox),
 • Når resepten din for rynkebehandling er utløpt (12 måneder etter første behandling)
 • Når du er under 20 (Det er 20 års aldersgrense på alle kosmetiske behandlinger, men i noen tilfeller utfører vi også behandlinger hvis du er yngre så langt det er en medisinsk grunn til dette i samråd med en foreldre)
 • Når du har fillere fra en annen klinikk (obligatorisk oppmøte)
 • Når du skal utføre fettreduserende behandlinger som Kryolipolyse eller Onda
 • Når du skal utføre gynekologisk vev-oppstramming (obligatorisk oppmøte)
 • Når du skal utføre hårfjerning med laser (obligatorisk oppmøte)
 • Hvis du har spørsmål om behandling eller er usikker på hvilken fremgangsmåte som er riktig for deg.

Se priser her

 

VISIA er et avansert kamerasystem som scanner hudens lag ned i dybden, Med VISIA hudscanning kan vi forutse hvordan huden din kommer til å se ut om noen år.

 

Med dette systemet kan vi kartlegge hvilke behandlinger og produkter som er egnet din hud og på denne måten skreddersy et spesialdesignet behandlingsprogram for deg.

 

Med Visia hudanalyse kan vi se fremtidige:

 •     Pigmentflekker (melasma)
 •     Blodkar
 •     Rynker
 •     Solskader
 •     Rynker

Din hud fotograferes og analyseres VISIA sitt avanserte system, dette gir et helhetlig bilde av hudens helsetilstand  både på hudoverflaten og nedover i hudlagene. Denne metoden vil også gi oss en mulighet å dokumentere effekten av behandlingen underveis i prosessen.

Når hudanalysen er gjort, skreddersyr vi et hudpleieprogram på bakgrunn av funnene vi har gjort i hudanalysen

På denne måten kan man avdekke hudskader som fortsatt ikke er synlige med blotte øyet. Vi måler også eventuelle hudproblemer, slik som f.eks. solskader, rynker, porer og arr.

 

Viktig info før behandling

Visia er en avansert kamera som fotograferer huden ned i dybden. For å få ordentlig gode resultater er det viktig å rense huden før man tar bilder for å få best resultater. Dette gjelder særlig når man bruker foundation eller solkrem med UV-skydd. Dette blokkerer muligheten for kameraet å ta bilder ned i hudlagene.

Se priser her