Dermapen

Dermapen – En avansert form for microneedling.

Aldersgrense: 16

Dermapen reduserer rynker og linjer, gir fastere hud med synlig forbedring av den generelle hudtilstand – Allerede etter første behandling.  

Hva er Dermapen?

​​Dermapen er en automatisert microneedling behandling, en prosedyre som stimulerer huden til å regenerere og reparere seg selv, og som dermed danner en yngre, friskere og glattere hud. Et effektivt behandlingstilbud til alle hudtyper med kliniskt beviste resultater på rynker, fine linjer, arr, strekkmerker, keloider, nupper med oppstrammende effekt på huden.

En behandling med mange bruksområder:

 • Oppstramming av huden
 • Generell hudforbedring
 • Pigmenteringer
 • Arr fra akne, kirurgi eller traume
 • Fine linjer, også rundt øyne og munn
 • Forminsker store porer
 • Jevner og myker opp strekkmerker
 • Fjerne Milier (hvite nupper)
 • Ny, glødende hudoverflate

 

 

 

Hvordan foregår behandlingen?

Dermapen penetrerer huden ca 90 ganger per sekund, og har en justerbar nåldybde fra 0,25 mm til 2,5 mm, avhengig av området som skal behandles. Behandlingen kombineres med aktive hudpleieprodukter som tilpasses etter din hudtype. Nålene skaper mikrokanaler ned i huden som hjelper de aktive virkestoffene å trenge ned i hudlagene som iverksetter regenereringsprosessen.

De aktive virkestoffene som brukes i en behandling med Dermapen, er produkter med ingredienser som består av høyt- konsentrat og kvalitet. Naturlige virkestoffer som lavmolekylær hyaluronsyre og vitaminer som til sammen aktiverer hudens egne celler som stimulerer kollagenproduksjonen.

Bivirkninger og restitusjonstid. Det er minimal smerte i forhold til andre behandlinger. Smerteterskelen er individuell hos oss alle og vi kan tilby bedøvelse i forbindelse med behandlingen til de som ønsker, men det er ikke anbefalt da bedøvelse reduserer effekten av behandlingen. Ønsker du bedøvelse så bookes det inn 15 min ekstra (tillegg 390kr)

 

Hvilke resultater kan jeg forvente?

Effekten skjer gradvis etter hver behandling. Etter avsluttet kur vil du se merkbart forbedret hudstruktur.

Etter behandling vil du bli varm og lett til medium rød (solbrent rød) i huden. Dette vil roe seg i løpet av det første døgn, og du kan bruke make-up etter et døgn. Du kan flasse, og bli sår o.l. Du bør bruke solfaktor med høy SPF samt unngå å utsette huden for direkte soleksponering første uken etter behandlingen.

Hvor mange behandlinger er anbefalt?

Antall behandlinger som er anbefalt for å oppnå optimalt resultat varierer, og kommer an på hvilke indikasjoner man ønsker å forbedre. På generell basis er det anbefalt med 3 til 5 behandlinger for best resultat. Behandlingen kan gjentas hver 4-6 uke.

Kontraindikasjoner

Dermapen er ikke anbefalt til personer med:

 • Aktiv akne eller betennelse i huden – Book en konsultasjon hos oss for å få hjelp med din akne
 • Eksem/ herpessår
 • Rosacea/dermatitis (Ta kontakt med oss for å få hjelp med din akne)
 • Gravide/ammende

 


.

En veldig god til behandling av hud. Også på hals og bryst/decollète.

 

 

                                                                                                                                                                  

Videoen under forklarer hvordan Dermapen behandler aknearr:

Se priser her 

Dermapen Light Glow and Renew – Mandelsyrepeel & Led lys terapi

Dermapen reduserer rynker og linjer. Gir en fastere og yngre hud med en synlig forbedring av den generelle hudtilstanden allerede etter første behandling.

Behandlingen inkluderer en mild mandelsyrepeel egnet for din hudtype.
Avsluttes med fuktbehandling med maske, og rød LED-lys terapi, som roer ned huden .

LED-lys trenger ned i dypere hudlagene og virker på cellenivå. Hudcellene vil få en skikkelig boostog gi huden masse energi og næring. Huden din vil få en flott og sunn utstråling!


Mandelsyrepeeling er utvunnet fra bitre mandler og har en rekke fordeler for huden.

Den molekylære strukturen av mandelsyre er bedre kjente alfa-hydroksysyrer. Med Dermapen åpner du opp mikrokanaler ned i huden for mandelsyren å trekke ned i. Resultatet etterlater en glødende og frisk hud

Fordeler med mandelsyre:

Eksfolierer: Mandelsyre er en kjemisk peeling, noe som betyr at den fjerner lag med rusk gjennom en reaksjon med huden (i stedet for peeling via slipende skrubb).

Fremmer cellefornylese: Ved å oppløse hudceller arbeider mandelsyre for å øke cellegenerering og  reduserer hudskader og urenheter.

Renser porene: Syren arbeider seg dypt inn i porene, og trenger dypere inn enn andre syrer som ofte brukes på hud som er utsatt for urenheter.

Reduserer hyperpigmentering: Økt celleomsetning og eksfolierende egenskaper betyr at syren reduserer mørke flekker og solskader.

Se priser her