Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Endymed Intensif - Eger Skin Clinic

Endymed Intensif

Endymed Intensif er et patentert 3-stegssystem som utmerket seg i Aesthetic Awards, med klinisk dokumenterte resultater.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Endymed Intensif

Endymed Intensif sitt håndstykke er utstyrt med gullbelagte mikronåler som bygger på samme teknologi som microneedling. Behandlingen kombineres med fraksjonert laser og radiofrekvens som korrigerer hudens overflate, samtidig som den stimulerer kollagenproduksjon gjennom oppvarming av underhuden.

Behandling med Endymed Intensif fører til hudcellene blir mer aktive, og produserer mer kollagen. Behandlingen korrigerer også rynker, forbedrer hudkvalitet og ujevnheter reduseres.

Minimerer arr og strekkmerker

Reduser solskader og pigmenteringer

Forbedret hudkvalitet og gir jevnere hudtone

Effektiv mot rynker og linjer

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Ved behandling med Endymed Intensif er det på generelt grunnlag ca. 3-6 behandlinger med ca 4-5 ukers mellomrom for å oppnå optimalt resultat. Etter avsluttet kur anbefaler vi også en vedlikeholdsbehandling etter ca 6-12 måneder.

EndyMed Intensif RF kombinerer microneedling og radiofrekvensteknologi for å nå dypere hudlag og forbedre den generelle hudteksturen. Den svært presise behandlingen overfører varme inn i huden for å utløse en helbredende respons i huden. På lik linje som Dermapen er nålene i håndstykket til Endymed Intensif RF er justerbare, forskjellen er de kan gå enda dypere ned i hudlagene.

Behandlingen skiller seg fra tradisjonell microneedling på noen forskjellige måter. EndyMed Intensifs gullbelagte mikronåler krever færre pass over hudens overflate, noe som betyr kortere tid for hver økt.

Beste målgruppen til denne behandling er personer i aldersgruppen 30-60 år som begynner å merke at huden rundt øynene begynt å miste sin elastisitet. Det er anbefalt med ca. 5 behandlinger for å oppnå optimalt resultat.

EndyMed Intensif RF er minimalt invasiv behandling og krever lite nedetid.

Under behandlingen glir verktøyet jevnt over huden og trenger inn til dypere lag av dermis for optimal kollagenproduksjon. Behandlingen skaper mikroskopiske punkteringer i huden, som fører til en helbredende respons. Punkteringene er vanligvis ikke synlige, så pasienter kan gjenoppta den mest normale aktiviteten, selv om det forventes en viss tørrhet eller avskalling.

Selv om resultatene kan være synlige i løpet av uker, bør pasienter planlegge en rekke behandlinger for å se optimal effekt.

Nedetid etter en Endymed-behandling er vanligvis minimal. Med Endymed sin Intensif-behandling vil du være litt rød i alt fra noen timer til et par døgn, men det vil forsvinne etter ca 2-4 dager.

Bivirkinger kan inkludere;

  • Noe hevelse
  • Tørrhet
  • Rødme
  • Skorper

Man kan fint bruke makeup dagen etter ved behov. Etter behandlingen er viktig du beskytter behandlet område og bruker solkrem med høy SPF.

Behandlingstid: 75 min

Aldersgrense: 20 år

Anbefalt: Vinterhalvår

Bedøvelse: Ja

Priser

Konsultasjon hos sykepleier refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

EndyMed Hudoppstramming Ansikt (RF)

Ansikt RF

5500 – NOK

75 min

EndyMed Hudoppstramming hals (RF)

Hals RF

5000 – NOK

75 min

EndyMed Hudoppstramming Ansikt, hals og øyne (RF)

Ansikt, hals og øyne RF

5995 – NOK

75 min

EndyMed Hudoppstramming øyne (RF)

Øyne RF

3290 – NOK

60 min

EndyMed Hudoppstramming Ansikt (RFS) – Kur 3 beh.

Ansikt kur

14025 – NOK

75 min

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!