Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Restylane-behandling av lepper | Eger Skin Clinic

Restylane-behandling av lepper

Restylane Master Lip Filler for voksne lepper.

Skjermbilde 2023 06 28 kl. 16.05.28
Modell 1 – Monica
Skjermbilde 2023 06 28 kl. 16.05.42
Modell 2 – Ingalill

Hva gjorde du?

På den eldste modellen fokuserte jeg på å løfte frem og fukte leppene, samt gi et diskret volum på riktig plass. Overleppen fikk litt oppbygning for å gjenskape det volumet som har vært der tidligere. Jeg ga også leppene et lite løft for å redusere avstanden mellom overleppe og nese, et område som blir lengre med alderen. Jeg la mest vekt på midten av leppevevet, amorbuen og forsiktig fremheving av leppekanten.

Den andre modellen, som er litt yngre, har naturlig fyldige lepper allerede. Derfor fokuserte jeg på å tilføre fukt, gjenskape et lite løft og definere amorbuen.

På begge modellene jobbet jeg etter prinsippet «Less is more» og at leppene skal passe til ansiktet som helhet og personlighet. Det gir et naturlig og fint resultat.

Hvordan ble resultatet?

Begge to har fortalt til oss at de har fått kommentarer om at de ser bra og sunne ut. Det gir oss en god følelse og beviser at vi faktisk bidrar til at våre pasienter føler seg bedre både utenpå og inni hver eneste dag.

RestylaneKysseImage scaled

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.


LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!