Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Nupper etter barbering? | Eger Skin Clinic

Nupper etter barbering?

... 50

Inngrodde hår er et vanlig forekommende etter barbering

Barbering er en tøff behandling for huden, som kan føre til irritasjon og kløe. Små betennelser i hårrøttene kan oppstå etter barbering. Disse viser seg som nupper i huden, ofte med en gul tupp. For å unngå slike problemer, anbefales det at barberingen skjer like etter at ansiktet er vasket, mens hårene fremdeles er myke. Gjerne etter en varm dusj. Alle som bruker høvel,  bør alltid bruke en god barbergel som gir fuktighet og forebygger unødig slitasje. Skyll med kjølig vann etter barbering, for å lukke porene. Barberingen avsluttes best med en god og  pleiende fuktighetskrem eller balm.

Inngrodde hår er et annet problem som menn kan oppleve i forbindelse med barbering. Dette kan forebygges ved bruk av en god skrubb som er beregnet på ansiktet. Sliter med uren hud etter barbering, bør få hjelp til å velge riktig peeling til sin hud. Ta kontakt med oss hvis du er usikker på hvilken rensende behandling som er best egnet for deg.

Ikke bruk baberskum! Mange opplever å få en sensitiv, sår og fuktighetsfattig hud etter barbering. Under barberingen, bør de bruke produkter som beskytter huden og ikke virker uttørrende. Vanlig barberskum er alkalisk, og har en tendens til å tørke ut huden.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.


LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!