Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Dette mener Chanel om Betakaroten | Eger Skin Clinic

Dette mener Chanel om Betakaroten

Hudpleier Chanel Merai ved Eger Skin Clinic i Oslo. Hun opplever at mange er så ivrige etter å få farge – eller tenker at sola i Norge ikke er så sterk – at de slurver med solkremen.

Gjorde det selv

– Jeg gjorde det samme selv i ungdommen, før jeg forstod hvor skadelig det faktisk er for huden å bli overeksponert for sol uten beskyttelse. Nå bruker jeg produkter med høy SPF og antioksidanter hver eneste dag – og jeg tilfører også ekstra antioksidanter fra innsiden.

Sunnere soling med betakaroten

For tre år siden begynte Chanel å bruke Betakaroten Gold fra den norske produsenten Good For Me. Produktet gir huden en naturlig og gyllen glød, og inneholder i tillegg ingredienser huden har godt av.

– Jeg er opptatt av å holde huden min så sunn og frisk som mulig, og det velger jeg å gjøre både med gode hudpleieprodukter og med Betakaroten Gold. Jeg ser på det som like viktig å behandle huden utenfra som innenfra. Jeg får nå en mye jevnere brunfarge som også varer lenger. Derfor trenger jeg ikke å sole meg like mye som før for å oppnå den fargen jeg ønsker, forteller hun.

Betakaroten Gold inneholder blant annet antioksidanten betakaroten som finnes naturlig i enkelte alger og planter – blant annet gulrøtter. Ved regelmessig inntak av betakaroten vil det kraftige fargestoffet lagres i underhudsfettet, og dermed gi huden en fin og naturlig glød.

– Det er også mye antioksidanter i betakaroten, i tillegg til flere vitaminer som gir næring til huden.

Flere fordeler

Betakaroten Gold fra Good For Me inneholder – i tillegg til betakaroten – også C-vitamin, E-vitamin, kobber og biotin. For Chanel, som er lidenskapelig opptatt av hud og hudhelse, er dette en av grunnene til hun gikk for akkurat Good For Me sitt produkt.

– Det er helt fantastisk at produktet også inneholder dette. Jeg forteller alltid kundene mine hvor viktig C-vitamin er, spesielt om sommeren. Det er en svært kraftig og effektiv antioksidant. Biotin jobber også for å opprettholde en sunn hud.


LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!