Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Hyllet behandling mot hårtap | Eger Skin Clinic

Hyllet behandling mot hårtap

Permanent resultat med ny og hyllet behandling mot hårtap.

En innovativ peptidteknologi som hjelper mennesker som av ulike årsaker lider av hårtap.

Basert på vitenskapelig medisinsk forskning og inneholder en nyskapende sammensetning av biomimetiske peptider.

Verdens første injeksjonsbehandling med peptider

Produktet er utviklet av Dr. Chung Yongji, grunnlegger av det kosmetiske selskapet Caregen, for behandling av hårtap og tynt hår. Produktet ble kjent som verdens første injeksjonsbehandling med peptider og har vært på det internasjonale markedet i flere år. Nå har behandlingen også kommet til Norge.

Med peptidteknologi har DR. CYJ Hair Filler hjelper mennesker som lider av forskjellige typer hårtap ved å stoppe og motvirke hårtap og fremme hårvekst. Pasienter med både Alopecia Areata (flekket hårtap) og arvelig eller aldersrelatert hårtap hos menn og kvinner kan få hjelp fra behandlingen. Den er også egnet for de som har tynt hår og ønsker økt hårvekst med sterke og sunne hår.

Hårtap er noe som kan kan oppstå hos både kvinner og menn av ulike grunner, for menn er det som regel genetisk, mens for kvinner så beror det som regel av hormonelle forandringer som etter en graviditet. Det kan også forekomme på grunn av stress eller ved bruk av medisiner.

Behandlingen motvirker ikke bare hårtap men stimulerer også gjenvekst av hår. Produktet er utviklet av leger og inneholder en sammensetning av peptider og hyaluronsyre. Behandlingen er klinisk testet og viser til gode resultater med en gjennomsnittlig gjenvekst på 30-40% på alle hårtyper.

Selskapet Caregen har i flere år forsket på spesialiserte peptidkomplekser og utviklet en injeksjonsgel som stopper og motvirker hårtap.

Hvordan fungerer det?

Produktet injiseres i hodebunn og sprer seg i vevet for å videre gå inn i hårets cellekjerne der den påvirker DNA-syntesen.

Peptidene virker for å gjenopplive sovende hårsekker ved å øke blodstrømmen i de minste årene i hodebunnen. Peptidene bidrar også til å forstørre hårsekkene, aktivere stamceller, forhindre celledød og maksimere dannelsen av nye hårsekker. Dette fører til økt hårvekst, forbedret tetthet og tykkelse på hårstråene samt reduserer hårtap.

Behandlingen utføres som en kur med totalt 4 behandlinger annenhver uke. Resultatet forbedres ved oppfølgingsbehandling en gang i måneden første halvår. Resultatet er permanent.

De første resultatene er synlige etter ca 1-2 måneder

bilde1

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.


Relaterte artikler

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!