Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Kryolipolyse. Fordeler og ulemper med å fryse vekk fett | Eger Skin Clinic

Kryolipolyse. Fordeler og ulemper med å fryse vekk fett

... 50


Hva er Kryolipolyse?

Kryolipolyse er en kosmetisk behandling som målrettet fryser fettceller i ønsket område på kroppen. Den kalde temperaturen fører til at fettcellene dør av og elimineres naturlig av kroppens lymfesystem. Kryolipolyse brukes oftest for å målrette mot områder som magen, lår og overarmer.

Kryolipolyse, også kjent som «fettfrysing,» er en ikke-invasiv kosmetisk behandling som eliminerer gjenstridige fettavleiringer uten kirurgi. Her er alt du trenger å vite om kryolipolyse, inkludert fordeler og ulemper.

pexels neosiam 579216


Noen viktige ting å huske på hvis du vurderer behandling med Kryolipolyse:

  1. Kryolipolyse er en ikke-invasiv behandling, noe som betyr at den ikke krever snitt eller kirurgi. Dette kan gjøre det til et mer attraktivt alternativ for de som ønsker å unngå risikoen og nedetiden forbundet med kirurgi.
  2. Studier har vist at kryolipolyse kan være effektivt for å redusere fett i målrettede områder av kroppen. Ifølge en gjennomgang av 19 studier kan kryolipolyse redusere fettet med gjennomsnittlig 22,4 % etter to måneder.
  3. Ingen nedetid: Kryolipolyse krever ingen nedetid, så du kan gå tilbake til dine normale aktiviteter umiddelbart etter behandling.
  4. Minimale bivirkninger: De vanligste bivirkningene av kryolipolyse er midlertidig nummenhet, rødhet og hevelse i behandlingsområdet. Disse går vanligvis over av seg selv i løpet av få dager.
    Ulemper med kryolipolyse:
  5. Rimelig: Kryolipolyse kan fortsatt være kostbart, men i motsetning til tradisjonell fettsuging er prisen fortsatt en bråkdel.
  6. Effektiv på motstridig fett som kan være vanskelig å fjerne med trening og kosthold alene. Kryolipolyse er ikke en permanent løsning for vekttap uten er designet for å målrettet angripe spesifikke områder med gjenstridig fett. Det er viktig å opprettholde et sunt kosthold og treningsrutine for å oppnå langsiktige resultater.
  7. Husk resultatene kan variere: Effektiviteten av Kryolipolyse kan variere avhengig av individet og mengden fett som er målrettet.

Avslutningsvis kan kryolipolyse være et effektivt alternativ for å redusere gjenstridig fett i målrettede områder på kroppen. Det er imidlertid viktig å vurdere fordeler og ulemper før du bestemmer deg for om det er riktig for deg. Selv om det er en ikke-invasiv, og effektiv behandling er det som med enhver kosmetisk behandling, viktig å snakke med terapeuten din for å ta en informert beslutning basert på dine individuelle behov og mål. Vurderer du behandlingen med kryolipolyse gir vi deg gjerne råd og veiledning.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.


Relaterte artikler

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!