Peelinger

Vi har et bredt utvalg av peelinger med dokumenterte resultater. Felles for dem alle er at de ikke bryter ned huden, men bygger opp en ny sunnere hud samt styrker hudbarrieren. Kjemisk peeling innholder stabiliserte fruktsyrer, melkesyrer og A-vitaminsyrer i forskjellige styrker. Når syrene får virke i huden stimuleres hudens egen kollagenproduksjon og hudoverflaten blir ny, fast og stram.


PRX-T33


 

PRX-T33 i kombinasjon med Dermapen

Vi tilbyr også denne behandlingen i kombinasjon med Dermapen – en kombinasjon som vil gi enda bedre og raskere resultater. Dermapen er en automatisert form av microneedling som regenerer huden cellefornyelse. Dermapen reduserer rynker og linjer, gir en fastere og yngre hud samt en synlig forbedring av den generelle hudtilstand allerede etter første behandling. Denne kombinasjonen av PRX-Peel og Dermapen optimaliserer effekten og fremskynder resultatene.

Book gjerne inn en uforpliktende konsultasjon hvis du ønsker mer informasjon om behandlingen.

Green Peel®

Gir raske resultater uten å begrense hverdagen.

GreenPeel® er utviklet av hudlege Dr.Christine Schrammek allerede i 1958. Ikke uten grunn har serien eksistert i nærmere 60 år i over 50 land.
.
Dr. Christine Schrammek-Drusio har gjort behandlingen medisinsk underbygget. I tillegg til ekspert kunnskaper i planter og urter, er hun en dyktig hudlege med spesialitet i allergi og aldring.
.

Green Peel kombinerer det beste fra naturen med det beste fra den medisinske verden. Med lang generasjonskunnskap vet hun hva hud og hudbarriere har behov for. Hjemmeproduktene er alle problemløsere som oppdateres jevnlig etter mer effektive nye medisinske funn. Hun bruker virksomme ingredienser i naturen fremfor kjemikalier. Hjemmeproduktene inneholder de samme kraftfulle urtene som i Green Peel kombinert med bioteknologi, uten parabener.

Vi får stadig fantastiske tilbakemeldinger på langtidseffektene ved bruk av Dr.Schrammek hjemmeprodukter alene og mellom Green Peel behandlingene. Med jevnlige Green Peel behandlinger og de svært beroligende, behandlende og nærende hjemmeproduktene, oppnås en optimal stimulering med minimal belastning. Dr.Schrammek’s mål er alltid en sterk, sunn og spenstig hud.


GREEN PEEL®1 Fresh Up

Den mildeste av de tre urtepeelingene blir populært kalt “Party Peel”.

Årsaken er at huden får en så flott glød etter behandling at du kan gå rett på fest. Den setter i gang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud.

Den milde metoden for bedre glød og antirynke. Populært kalt «party peel» da huden får en så flott glød at du kan gå rett på fest. Samtidig setter behandlingen i gang prosesser som bremser aldring, bedrer opptak av aktive virkestoffer og forbedrer uren hud.

 • Gir strålende glød
 • Forbedrer uren hud
 • Styrker hudbarriere
 • Godt egnet for alle aldre og hudtyper

GREEN PEEL®2 Energy

Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen.

Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær behandling som er anbefalt å utføre 4 ganger/ år, med eventuelle Fresh Up-behandlinger imellom for å opprettholde det gode resultatet.

Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen.  Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. Er det første gangen du utfører en Green Peel er det anbefalt å starte med den mildere varianten «Fresh Up» for å tilpasse huden de aktive ingrediensene i peelingen.

 • Reduserer store porer
 • Strammer opp hud og minimerer fine linjer
 • Reduserer pigmentflekker
 • Forbedrer uren hud

 

Etter Green Peel Energy og Green Peel Classic er det svært viktig å kjøpe med produktene som hører til hjemmebehandlingen.

 


GREEN PEEL®3 Classic

Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre variantene.

Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, grov hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og huden vil flasse etter ca 2-4 dager. Etter 5-6 dager kommer du tilbake til oss for en fuktighetsgivende og beroligende behandling og du følger opp hjemme med tilrettelagte produkter.

Resultatet kalles total hudfornyelse. De fleste velger å gjøre denne behandlingen i forbindelse med en langhelg / ferie, uten for mye planer, gjerne på en torsdag da du helt fint kan gå på jobb på fredag og vil flasse på lørdag og søndag.

 • Virker mykgjørende
 • Gir jevnere hudtone
 • Regenerer hudceller og stimulerer produksjon av elastin
 • Reduserer porer, linjer og rynker
 •  Ved Green Peel Classic er det viktig å kjøpe med tilhørende hjemmeproduktene for optimalt reulstat.
 • Har du ikke tatt Green Peel Classic er det anbefalt å utføre en Green Peel Energy på forkant for å tilpasse huden de aktive ingrediensene i peelingen. 

Se priser her

PCA Skin® peelinger med klinisk dokumentasjon.

PCA Skin® er internasjonalt anerkjent for fremstillingen av annerledes og meget effektiv hudpleie. PCA Skin® er ledende i bransjen innen utviklingen av skånsomme, men samtidig høyeffektive, medisinske og profesjonelle behandlinger av hudlidelser.

I 20 år har PCA vært brukt av leger som har dokumentert prossessen som kombinerer estetikk og vitenskap til en vakker og sunn hud, som starter på cellenivå. Det som er så spesielt med PCA Skin® er at behandlingene og produktene er designet for levere resultater uten å skape irritasjoner. PCA-produkter og behandlinger inneholder medisinsk og klinisk utprøvde ingredienser fremstilt for å oppnå  optimale resultater og sunn hud.

Alle våre PCA Peel® utføres av sertifiserte hudterapeuter og sykepleiere.

 

PCA Skin® produkter inneholder ikke:
• Fargetilsetninger
• Syntetiske dufter
• Sterke alkoholer
• Komedogeniske oljer eller andre kjente sensitiviserende ingredienser

PCA Skin® peelinger er egnet til:
• Alle hudtyper, også sensitiv
• Store porer, grov hud
• Rosacea, psoriasis, eksem
• Akne/aknearr
• Pigmentskader, hyperpigmentering, hyperkeratinisert hud
• Anti-age behandling, fine linjer, rynker, slapp hud
• Ujenvn hudtone/overflate

Hudtyper: Hypersensitiv hud, rosacea, betent hud, hyperpigmentering, tørr/dehydrert hud, sensitiv akne og etniske hudtoner. Passer godt til deg som aldri har hatt en peeling før. Inneholder 6% TCA som glatter hudoverflaten, lysner huden og gir en jevnere overlate.

 


 

 

Din terapeut vil velge ut riktig peeling til din hudtype fra disse:

PCA Jessner Peel® med eller uten Hydroquinon

Hudtyper: Hyperpigmenteringer, systisk akne, gusten, fet eller uren hud. Effektiv mot UV-skadet hud og grove porer.

PCA Peel® uten Hydroquionon er ideell for en hudtype som har pigmentskader fra sol, melasma, personer med etnisk hudtype eller hud som ikke tåler eller er Hydroquionon. Behandlingen vil fornye hudoverflaten og forbedre en hud med akneutbrudd.

Ultra Peel® Forte l og ll

Hudtyper: Anti-age peel til moden, dehydrert hud. Er også egnet for akne, aknearr, rynker og/ eller solskadet hud. Moderat til aggressiv flassing vil forekomme avhengig av hvor mange lag som brukes. Resultat gir en hydrert og silkesmyk hud!

Se priser her

 

Elixir Glykol Peel:

Kjemisk peeling som gir fantastisk glød!
Høyt innhold av a-vitamin og glykol som gir forbedring på alle aldringstegn og solskader i huden. Denne behandlingen passer for alle da vi kan redusere virketiden i forhold til sensitivitet. Kan også tas om sommeren.

Denne behandlingen virker mot:

 • Linjer og rynker
 • Solskadet hud
 • Acne og uren hud
 • Arr og hyperpigmenteringer
 • Store porer og grov hud

Behandlingen er virkningsfull og vil  etter 2-3 dager få en lett avflassing av det øverste hudlaget. Huden vil normalt føles fin etter en uke.

Elixir Mandelsyre Peel:

Dette er en peeling som er spesielt tilegnet for de med akne, sensitiv hud, Rosacea og solskadet hut. Den reduserer fine linjer og pigmentflekker.

Mandelsyrepeeling er et godt valg for de som tar en kjemisk peeling for første gang.

Den virker antibakteriell, talghemmende og betennelsesdempende og virker derfor veldig bra på akne, hudormer, store porer og pigmentering. Mandelsyrepeel egner seg også for de med mer sensitiv hud som ønsker å få mer glød og glattere hudoverflate.

 

Elixir Anti-Age Peel

Dette er en peeling som er ideell for de med mer rynker og solskadet hud. Innholder ulike fruktsyrer som fremmer bedre fukt og gir en glattere og jevnere hudoverflate

Behandler:

 • Solskader
 • Fine linjer og rynker
 • Ujevn pigmentering
 • Grov og livløs hud

De tre ulike AHA-syrene i behandlingen fremmer bedre fukt og hudfornyelse. Minimerer tegn til aldring og solskader. Malic acid stimulerer kollagenproduksjonen og reparerer solskader. Behandlingen inneholder en av de mest fuktighetsgivende AHA-syrene, og er effektiv mot grove porer. Gir en jevnere hud med fornyet glød.

 

Elixr Anti Pigment Peel

Denne peelingen er egnet for de med hyperpigmenteringer og ujevnt pigment. Innholder tyrosinase-hemmere, antioksidanter og fruktsyrer som gir en jevnere og glattere hud.

BEHANDLER:

 • Ujevnt pigmentering
 • Solskader
 • Melasma

Flere ulike AHA-syrer virker i synergi mot ujevn pigmentering ved å fremme hudfornyelse og blokkere enzymet tyrosinase. Behandlingen inneholder syrer som også virker blekende på pigmentforandringer. Gir er en glattere og jevnere hudtone.

Se priser her

Vi vet at pigmenter i huden kan reduseres men kommer ofte tilbake, og gjerne i enda verre utgave.

Cosmelan® fra Mesoestetic er et eget konsept som arbeider på helt annen måte enn tradisjonelle pigment-peelinger og laserbehandlinger. Den er effektiv uten å skade huden din. Pigmentforandringer og ujevn hudfarge kan være til stor sjenanse for både menn og kvinner.

Pigmentfeil får huden til å se 10-15 år eldre ut selv om det ikke er synlige rynker og linjer. Årsakene er bl.a. solskader, hormonforandringer med graviditet, p-piller, menopause, traumatiske forandringer i huden pga. akne og postinflammatoriske pigmentforandringer.

 


 

Cosmelan® 

Påvirker melanindannelsen direkte og gir mulighet for å fjerne hyperpigmenteringer effektiv samt å gi huden dens naturlige farge, glatthet og utstråling tilbake. En jevnt farget hudtone utstråler sunnhet – sunn hud er vakker hud.

Cosmelans suksess skyldes blant annet dens effektivitet og høye sikkerhetsmargin. Behandlingen eliminerer bl.a.: Melasma/ kloasma, leverflekker, akne, hyperpigmenteringer og andre pigmentforandringer på ansikt og kropp. Cosmelans mekanisme er basert på en hemming av tyrosinase som er hovedenzymet i dannelsen av melanin.


Dermanelan® (NY)

Denne peeling bygger på den samme teknologien som Dermamelan er 30% sterkere enn Cosmelan forbedret effekt og redusert tid for etterbehandling hjemme.

Dermamelan er på lik linje som Cosmelan en behandling mot hyperpigmentering men med enda sterkere syrer derfor er Dermamelan kun anbefalt ved de vanskeligste tilfeller av hyperpigmenteringer eller melasma, der man kanskje tidligere prøvd Cosmelan men ikke fått den effekten man ønsket.

I prisen medfølger en salongbehandling og ett hjemmekit som holder i 4–6 uker.


BEHANDLING:


Trinn 1 – På klinikken
Cosmelan programmet inneholder en effektiv pigment-reduserende maske “Cosmelan 1”.
Virkningen av masken er det sentrale i Cosmelan behandlingen! Masken påføres på klinikken etter grundig avfetting av huden. Cosmelan 1 masken blir på huden 8-12 timer (avhengig av hudtype og hudens følsomhet). Kunden forlater klinikken med masken på, og vasker den av etter den anbefalte tid.

Trinn 2 – Vedlikeholdelse (hjemme)

Vedlikeholdelses produktet Cosmelan 2 virker ved å ytterligere redusere pigmenteringen og samtidig forhindre dannelsen av nye mørke flekker.

Cosmelan 2  brukes flere ganger daglig og fortsettes i flere måneder, selv om flekkene er fjernet: det har forebyggende virkning og for å minimere risiko for at flekkene kommer tilbake.

Cosmelan 2 skal brukes som vedlikeholdelseskrem helt opp til 1 år.

 

Cosmelan® pigmentbehandling har store fordeler sammenlignet med andre typer produkter og behandlinger: Alle typer av pigmenteringer: melasma, solskader, pigmentering etter akne og medisin, (også fregner).

 • Passer godt for alle hudtyper
 • Lett peeling gir foryngende og utglattende effekt
 • Veldig effektiv til behandling av akneproblemer, reduserer aknearr
 • Behandling kan brukes hele året rundt, også om sommeren
 • Inneholder ikke Hydraquinon
 • Trygg og skånsom behandling
 • Fjerner pigmentflekker etter peeling og laserbehandlinger

 

VIKTIG!

Behandlingen utføres på klinikken, og din behandler vil forklare hvordan produktene skal brukes hjemme i forhold til din hudtype. Siden ingrediensene er meget aktive, det er viktig å følge presist behandlerens råd for at unngå bivirkninger.

Se priser her

Dermamelan® intimate – En behandling mot pigmenteringer i underlivet.

Pigmenteringer i de intime regionene kan oppstå av ulike årsaker. For noen kvinner kan det ha en stor effekt på livskvaliteten og kan påvirke selvfølelsen og sexlivet negativt.

 


Hvorfor oppstår pigmenteringer?

 • Aldring medfører en rekke biologiske, biokjemiske og molekylære mekanismer som resulterer i pigmentforandringer i det vaginale vevet
 • Genetiske forutsetninger. Noen personer er mer eksponert for problemet grunnet arvelige forhold
 • Hormonell forandring. En økning av østrogen stimulerer aktiviteten av enzymet kalt “Tyrosinase” som fører til økt melaninproduksjon
 • Noen rutiner som voks og epilering kan lede til inflammasjon som øker produksjonen av melanocytter og derfor også melanin.
 • Klær. Når huden blir eksponert for friksjon oppstår en fortykkelse av hudlaget som kan gi mørkere farge Dette er vanlig på innside lår dersom man har trange bukser eller underklær.

Problemer med pigmentering oppstår ofte ved eller etter graviditet der 90% av kvinner viser hyperpigmenteringer i områder som brystvorter, eksterne genitalier, innsiden av lår og underarmer.

Hvordan fungerer behandlingen?

Dermamelan® intimate er spesielt utformet maske bestående av en unik kombinasjon av 6 aktive ingredienser som reduserer plagsomme pigmenteringer i det genitale området. Produktet er utviklet av Mesoestetic® i samarbeid med spesialiserte gynekologer og er klinisk testet med vel dokumenterte resultater.

Det er en ikke-invasiv behandling sin går over to faser. Første fase skjer på klinikk og består av fire trinn som inkluderer påføring av: Dermamelan intim-peeling, post-peeling nøytraliserende spray, Dermamelan intim-maske med en intim okklusiv film som gir følgende effekter:

 • Stimulerer fornyelsen av de ytterste hudlagene, i tillegg til å stimulere produksjonen av fibroblaster, som ansvarer for dannelsen av kollagen og elastin.
 • Den unike sammensetningen av aktive ingredienser reduserer eksisterende hyperpigmentering økt melaninproduksjon
 • Blokkerer produksjon av enzym som og forhindrer fremtida produksjon av pigmentering.
 • Reduserer mengden dannet melanin, og reduserer dermed pigmenteringsintensiteten.

Behandlingen utføres på klinikk av sertifisert helsepersonell og er en smertefri og effektiv prosedyre som er trygg og fri for bivirkninger.

Resultater:

 • Resultat er synlige direkte etter første behandling.
 • Pasienter opplever reduksjon av pigmentering med opp til 60%

Etter behandlingen får du også med deg et hjemme-kit med produkter for å fortsette behandlingen hjemme, hvilket leder til enda bedre resultater over tid.

Av åpenbare grunner har vi ikke mulighet til å fremvise før- og etterbilder av denne behandling på hjemmesiden. Book en uforpliktende konsultasjon hos en av våre flinke sykepleiere hvis du vil ha mer informasjon om denne behandling

Se priser her

 

Acnelan reduserer akne i ansiktet eller på kroppen.


Mange har opplevd at de behandlingene, de tidligere har forsøkt ikke har vært effektive eller dybdegående nok. Derfor anbefaler vi Acnelan peeling fra Mesoestetic, som er den mest effektive behandling av akne på det kosmetiske marked i dag. Acnelan er utviklet av hudleger og passer godt til de som har prøvd «alt».

Acnelan er en intensiv behandling av akne-utsatt hud. Denne behandlingen eksfolierer døde hudceller som blokkerer porer, fjerner urenheter og forbedrer hudens tekstur. Den vil også redusere og fjerne bakterier fra hudens dypere lag. Det er en omfattende behandlingsprosess og man må forvente at man kan flasse av døde hudceller. Dette kan vare opptil 2–3 dager etter hver behandling.

Acnelan behandlingsplan består av 1 – 4 behandlinger med en kjemisk peeling på klinikk med 15–21 dagers mellomrom for å sikre at alle bakterier og inflammasjon i huden er borte.

Bruk av produkter for hjemmepleie er påregnet for å oppnå optimal effekt av kur.

OBS: konsultasjon er påkrevd minst 1 dag i forkant av behandling.

Se priser her

ZO Stimulation Peel 

En behandling som er perfekt når du ønsker en umiddelbar glød! ZO Stimulation Peel passer alle hudtyper og aldre – uten flassing eller nedetid.

Peelingen tilpasses etter din egen hudtype og innholdet skreddersys til å gi deg optimal effekt. Innholdet som tilpasses er blant annet melkesyre, sitronsyre, mandelsyre og glykolsyre.

Alle hudteraputer her på Eger Skin Clinic har gjennomgått kursing og har god erfarenhet med produktene til ZO.

Peelingen foregår i flere ulike trinn og starter med en grundig rens av huden påfølgende skrubb og eksfolierende polish som fjerner døde hudceller. Deretter vaskes huden og preppes før peelingen, for å gi optimal effekt og oppta de aktive ingrediensene i peelingen som er nøye utvalgt etter den individuelle hudtypen som stimulerer til økt cellefornyelse, i tillegg til å fremme evnen å trekke peptider, enzymer og retinol ned i huden. Neste steg er en beroligende maske som også den tilpasses etter hud som f.eks  pigmenteringer, tørr, sensitiv eller aknehud. Behandlingen avsluttes med eksklusive og pleiende produkter. Behandlingen kan også utføres på hals og decollete.

ZO Stimulation Party Peel:

Dette er en kortere variant av ZO Stimulation Peel uten maske. Denne behandling som kan brukes til Party-Peel dagen før en du skal på fest eller annen andre begivenheter der man vil se litt ekstra fresh ut og vise frem sin beste side. Du vil se en umiddelbar effekt og få en strålende og frisk glød. 

Behandlingen er smertefri.

Hvorfor ZO Stimulation peel:

 • Øker cellefornyelse
 • Stimulerer kollagen- og elastinproduksjon
 • Gir en jevnere hudtone 
 • Reduserer pigmenteringer og porer
 • Virker mykgjørende
 • Ingen flassing eller nedetid
 • Gir en fantastisk og umiddelbar glød!

 

Etter behandlingen 

Noen kan oppleve rødme i huden etter behandling. Dette forsvinner som regel i løpet av noen timer. Var nøye med å bruke solfaktor med høy SPF for å beskytte hudbarrieren etter behandlingen.

Vi anbefaler ikke ZO Stimulation Peel hvis; 

 • Du er gravid eller ammer
 • Går på Isotretinoin (vent 6 måneder etter avsluttet kur, før behandling)  

KLERESCA
Jeg har slitt med kviser siden jeg var 12 og har prøvet mange ulike behandlinger, men kvisene forsvant ikke.

Etter hvert ble huden min enda verre. Jeg fikk mye kviser og dette førte også til en del arr. Jeg mistet mye selvtillit og slet med å gå uten sminke. Jeg ville bare gjemme ansiktet mitt.
Jeg høre om Kleresca aknebehandling, og fikk tilbud om å prøve det ut. For å være ærlig hadde jeg ikke mye tro på det. Jeg hadde prøvd så mye tidligere at det virket håpløst å bli kvitt kvisene.
Men huden min føltes mye friskere etter hver behandling i motsetting til andre behandlinger der huden min ofte blitt veldig tørr. Etter å ha fullført alle behandlingene var huden min mye bedre.

Nå er det nesten 12 måneder siden jeg hadde min siste behandling og jeg får nesten ikke kviser lenger! Jeg har faktisk stoppet å bruke sminke siden jeg synes huden min er finere uten. Takket være Kleresca trenger jeg ikke lenger å skjule meg lengre og kan stolt vise frem mitt ansikt.

- Kristine 18 år, Asker

Relevante artikler