Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Eger Skin Kobido Ansiktsmassasje i Oslo | Eger Skin Clinic

Bambusmassasje

BambusMassasje er en massasjebehandling som benytter seg av spesielle bambusstenger av ulike størrelser og former for å massere kroppen. Disse bambusstengene brukes til å rulle, trykke og strekke musklene, og massøren tilpasser teknikken etter klientens behov og preferanser. Massasjen kombinerer fordelene ved tradisjonell massasje med de unike egenskapene til bambus, som kan gi dypere avslapning, øke sirkulasjonen og løse opp spenninger i musklene. Det er en avslappende og terapeutisk behandling som kan bidra til å redusere stress og fremme generell velvære.

Bambusmassasje

Massasjen gir deg en beroligende effekt med duftende og velgjørende oljer. Denne behandlingen passer for de som liker lettetrykk og stryk og de som bare vil slappe av. Massasjen har effekt på kroppens helse, væskedannelse og sirkulasjon. Oljene virker på sansene, i tillegg til at oljene kan tilpasses dine behov. Kan kombineres med mini-facial

Dyp avslapning og løsning av spenninger

Bedrer sirkulasjonen, og dermed muskel- og leddgjennomstrømning

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Bambusmassasje er en terapeutisk metode som benytter bambusstenger av ulike størrelser og former for å gi dyp og avslappende massasje på kroppen. Denne behandlingen er kjent for å lindre muskelspenninger og fremme generell avslapning. Ved å bruke bambusstenger til å utføre massasjebevegelser, oppnås en dypere effekt enn tradisjonell massasje, noe som bidrar til å løse opp stive muskler og forbedre blodsirkulasjonen. Den økte blodsirkulasjonen fører til bedre tilførsel av oksygen og næringsstoffer til vevet, samtidig som avfallsstoffer og giftstoffer fjernes mer effektivt fra kroppen. Bambusmassasje kan også ha positive effekter på huden ved å fremme cellefornyelse og elastisitet. Samtidig gir massasjen en følelse av avslapning og velvære, og kan hjelpe til med å redusere stress og angst. Denne helhetlige tilnærmingen til massasje har gjort bambusmassasje populært blant de som søker en dypere og mer avslappende behandling.

Bambusmassasje er vanligvis trygg, men noen personer kan oppleve ømhet eller mild ubehag under eller etter massasjen, spesielt hvis det brukes dypere trykk eller teknikker. Det anbefales å kommunisere eventuelle bekymringer eller helsetilstander med massasjeterapeuten før behandlingen for å sikre en trygg og tilpasset opplevelse.

Behandlingstid: 80 min

Aldersgrense: 18 år

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!