Fotona Neglesopp

Neglsopp er ofte vanskelig å kvitte seg med når det først oppstår. Laserbehandling mot neglsopp er effektiv til å fjerne neglsopp på både hender og føtter. Kliniske studier viser 93% blir helt kurert etter avsluttet kur.

Behandlingen kan forårsake lett grad av ubehag under selve strålingen i form av intens varme på neglene. 

Tilnærmet smertefri behandling av neglsopp

93% blir kvitt neglsoppen etter avsluttet kur

Behandling av neglsopp både på fingrer og tær

Behandlingsprogrammet foretas med Nd: YAG laser. Fotona laserens bølgelengde er spesielt designet for å absorberes av pigment og ettersom neglesopp består av slike pigment er det en effektiv behandlingsmetode der 93% blir kurert etter anbefalt behandlingstid. Denne laseren avgir lysenergi som rettes mot det infekterte området og dette fører til pigmentene i soppen sprenges og dør ut.

Først når du har vært hos fastlege og fått tatt prøver og påvist neglsopp kan du ta kontakt med oss for å booke inn en time.

Laserbehandling er effektiv mot sopp, men sporer fra soppen er resistente. Derfor er det ofte behov for flere behandlinger som settes opp etter spesifikke intervaller. Sporer som er til stede under den siste behandlingen, som ennå ikke har utviklet seg, kan bli til sopp etter noen uker og derfor kan det kan det være nødvendig med gjentatte behandlinger i en viss periode. Det er anbefalt terapien foretaes i en serie av 4 sesjoner med 3 måneders intervaller.

Ved alvorlig og langvarig infeksjon med neglesopp som har påvirket mer enn 50% av neglen samt angrepet negleroten, kan det være behov for ytterligere laserbehandlinger enn de 4 som er standard. Medisinering kan også vurderes som et supplement.

Resultater kan ta noen måneder, og først bli synlige når den friske neglen vokser ut. Avhengig av omfang kan det  ta mellom 6 og 12 måneder for en tånegl å vokse ut.

Behandlingsresultatet kan variere. Kliniske studier viser til høy kundetilfredstilhet.

Alle våre laserteraputer har lang erfaring og er kurset i Fotona laser, så du er alltid i trygge hender når du utfør din laserbehandling hos oss. Det er viktig å følge råd om etterbehandlingen som blir gitt av din terapeut.

Behandlingstid: 30 min

Aldersgrense: 18 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

Fotona neglsopp

Intill 5 negler

1 990 – NOK

15 min

Fotona neglsopp Intill 5 negler

Kur inkl. 4 beh.

6 400 – NOK

15 min

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!