Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Behandling av neglesopp i Oslo - Se pris | Eger Skin Clinic

Fotona Neglesopp

Hvis ubehandlet kan din neglesopp spre seg. Det er derfor viktig å behandle så snart du fått diagnos fra lege.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Fotona Neglesopp

Neglsopp er ofte vanskelig å kvitte seg med når det først oppstår. Laserbehandling mot neglsopp er effektiv til å fjerne neglsopp på både hender og føtter. Kliniske studier viser 93% blir helt kurert etter avsluttet kur.

Behandlingen av neglesopp kan forårsake lett grad av ubehag under selve strålingen i form av intens varme på neglene. 

Tilnærmet smertefri behandling av neglsopp

93% blir kvitt neglsoppen etter avsluttet kur

Behandler neglsopp på både fingrer og tær

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Behandlingsprogrammet foretas med Nd: YAG laser. Fotona laserens bølgelengde er spesielt designet for å absorberes av pigment og ettersom neglesopp består av slike pigment er det en effektiv behandlingsmetode der 93% blir kurert etter anbefalt behandlingstid. Denne laseren avgir lysenergi som rettes mot det infekterte området og dette fører til pigmentene i soppen sprenges og dør ut.

Først når du har vært hos fastlege og fått tatt prøver og påvist neglsopp kan du ta kontakt med oss for å booke inn en time.

Laserbehandling er effektiv mot neglesopp, men sporer fra soppen er resistente. Derfor er det ofte behov for flere behandlinger som settes opp etter spesifikke intervaller. Sporer som er til stede under den siste behandlingen, som ennå ikke har utviklet seg, kan bli til sopp etter noen uker og derfor kan det kan det være nødvendig med gjentatte behandlinger i en viss periode. Det er anbefalt terapien foretaes i en serie av 4-6 sesjoner med 2 ukers intervaller.

Ved alvorlig og langvarig infeksjon med neglesopp som har påvirket mer enn 50% av neglen samt angrepet negleroten, kan det være behov for ytterligere laserbehandlinger enn de 4 som er standard. Medisinering kan også vurderes som et supplement.

Etter behandling mot neglesopp vil det ta noen måneder før du ser effekten. Resultatet blir først bli synlige når den friske neglen vokser ut. Avhengig av omfang kan det  ta mellom 6 og 12 måneder for en tånegl å vokse ut.

Behandlingsresultatet kan variere. Kliniske studier viser til høy kundetilfredstilhet.

Alle våre laserteraputer har lang erfaring og er kurset i Fotona  laserbehandling mot neglesopp, så du er alltid i trygge hender når du utfør din laserbehandling hos oss.

Det er viktig å følge råd om etterbehandlingen som blir gitt av din terapeut.

Behandlingstid: 30 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Fotona neglsopp

Intill 5 negler

1 990 – NOK

15 min

Fotona neglsopp Intill 5 negler

Kur inkl. 4 beh.

6 400 – NOK

15 min

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!