Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Dermamelan® intimate - Intimpigmentering | Eger Skin Clinic

Dermamelan® Intimate

En pigmentreduserende intimbehandling for kvinner

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Dermamelan® Intimate

Plages du misfarging (hyperpigmentering) i det intime områder? Påvirker denne misfargingen din selvtillit, og evne til å ha et normalt sexliv? Dermamelan® intimate er en effektiv behandling for hyperpigmenteringer i din intime region.

Ønsker du å vite mer om hvordan Dermamelan® intimate kan redusere uønsket pigmentering i underlivet anbefaler vi å booke inn en uforpliktende konsultasjon.

Effektiv behandling mot pigmentering og melasma

Gir jevnere hudtone i den intime sonen

BOOKING Kontakt

Denne typen av pigmenteringer er ofte genetisk, men pigmentforandringer og ujevn hudfarge i den intime regionen kan være til stor sjenanse for kvinner som er rammet av dette.

Årsaker til pigmenteringer i underlivet kan forårsakes av;

  • Hormonforandringer i forbindelse med graviditet eller overgangsalder
  • P-piller

Det kan være vanskelig å bli kvitt pigmentering for godt, men ved hjelp av behandling med Dermamelan® Intimate kan man betraktelig redusere pigment og unngå forverring. Dermamelan Intimate® fra Mesoestetic er en sikker og effektiv behandling mot pigmentering i underlivet.

Behandling med Dermamelan består av en blanding av komponenter som er designet for å depigmentere huden din samtidig som den lindrer betennelse som bidrar til hyperpigmentering. Disse ingrediensene fungerer som en type kjemisk peeling som reduserer mengden melanin slik at hudtonen din blir jevnere.

De antiinflammatoriske ingrediensene i Dermamelan intimate vil fortsette å forbedre hudtonen av din intime hud samt forebygge fremtidig misfarging.

Dermamelan® Intimate foregår i 2 faser.

Fase1. Behandlingen med Dermamelan på klinikken utføres av en sertifisert behandler. Målet med denne fasen er å intensivt depigmentere huden din.

Din behandlere vil først vaske behandlingsområdet med lunkent vann og gasbind.

Deretter vil de bruke Mesolips-beskytter rundt det indre kjønnsområdet for å beskytte disse områdene fra løsningen og forhindre produktet å migrere.

Deretter påfører din behandler Dermamelan® Intimate peelingen på områdene du ønsker å behandle. Denne løsningen vil forbli på i 7 minutter.

Terapeuten sprayer deretter en post-peel-nøytraliserende spray for å sikre at alle rester fjernes. Deretter legges et lag av Dermamelan intim-maske over behandlingsområdet. Om nødvendig vil de også bruke mer mesolips-beskytter.

Det siste trinnet på klinikken er påføringen av Dermamelan intim okklusiv film. Denne filmen aktiverer de aktive ingrediensene og hjelper til med å holde alle komponentene til Dermamelan på plass.

Du kan gå hjem etter at filmen er påført, men du må la den ligge i to timer. Din behandler din vil gi deg et par engangstruser du kan ha på deg.

Fase 2. Målet med fase to er å regulere kroppens produksjon av melanin. Etter besøket på klinikken hvor masken har vært virksom i to timer, så fjerner du selv masken ved å vaske behandlingsområdet med lunkent vann og en skånsom rensegel du får på klinikken.

Sørg for at alt Dermamelan-produktet er fjernet. Deretter bruker du krystallfibermasken over behandlingsområdet ditt.

For den enkleste påføringen bør du legge forsiden opp på et håndkle. La denne masken være på plass i 10-15 minutter før den vaskes av.

48 timer etter behandlingen påfører du Dermamelan intim de-pigmenterende krem over behandlings-området. Du vil ha på deg et truseinnlegg for å beskytte de intime områdene dine i denne fasen.

Avhengig av omfanget av hyperpigmenteringen din, kan dine spesifikke instruksjoner variere. Følg alltid behandlerens instruksjoner for best resultat.

Resultater kan vanligvis sees så tidlig som 1 uke etter behandling, pigmentet vil fortsette å lysne i ukene fremover. De endelige resultatene vil være synlige vanligvis etter ca. 4 uker etter behandlingen.

Huden vil virke jevn, lysende og sunn etter bare én behandling.

Prosessen

Prosessen med Dermamelan foregår i 4 trinn som du kan se her:

01

Rens og påføring

Området blir rengjort med gasbind og lunket vann. Peelingen påføres med spatel og virker i 7 minutter.

02

Post-peel Spray

En neutraliserende spray påføres.

03

Maske

Et 3-4 m.m. tynt lag av Dermamelan maske påføres med spatel.

04

Beskyttende film

En beskyttende okklusiv film plasseres over området og du kan forlate klinikken. Maskes vaskes av hjemme 2 timer etter påføring.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Pris for konsultasjon refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Dermamelan® Intimate

Inkl. hjemmeprodukter

5 500 – NOK

45 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

Klinikker som tilbyr tjenesten:

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Hva slags konsultasjon ønsker du å bli kontaktet for?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!