Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Tilstoppende porer | Eger Skin Clinic

Tilstoppende porer

Hudormer og sorte prikker oppstår når en por blir tilstoppet av døde hudceller, talg eller forureninger.

Tilstoppende porer

Tilstoppede porer eller sorte prikker kan oppstå over hele kroppen, men kommer som regel oftest i ansikt og nese grunnen til disse porer er mer utsatte er mer er fordi de oljeproduserende talgkjertlene sitter der, og porer i dette området er større. Har du dessuten grove eller store porer kan du være mer utsatt for svarte prikker i ansikt eller på kropp.

Vi har behandlinger som både effektivt renser porer i dybden og reduserer størrelse på porer.

BOOKING Kontakt

svarte prikker eller blackheads heter på fagspråket komedoner. Hudormer består av talg og keratin som i kontakt med syre får en mørk farge. Tilstanden er velkjent for mange og kan ses som svarte prikker ofte i ansikt. Når en talgkjertel blir tilstoppet fører det også til dannelse av kviser.

Til tross det kan være fristende skal ikke klemme på hudormer selv. Når man klemmer på hudormer kan huden blir irritert og rød og det kan øke risiko for betennelse, kviser eller dannelse av arr.

Eger Pore Detox

Når du booker vår signaturbehandling så får du en behagelig og avslappende behandling som skreddersys av din terapeut, som velger ut de produkter som vil gi best effekt på dine porer. Disse har ha rensende og/ eller por-sammentrekkende egenskaper. Vi bruker metodikker og instrument for å klemme ut porer på en skånsom måte.

HydraFacial

HydraFacial er en behandling som ikke bare renser huden i dybden, men også eksfolierer hudens overflate og tilfører essensielle næringsstoffer tilpasset din hud, utvalgt av terapeut. Sterk vakuum suger ut smuss og skitt fra porer hvorpå huden blir renset. HydraFacial gir en strålende frisk hud. Det er vår mest populære rens og en av våre bestselgende behandlinger

Produktveiledning

Ønsker du på egen hånd fjerne dine hudormer så gir vi gjerne råd på hvilke produkter som være mest effektive for dette i en konsultasjon. Våre konsultasjoner er alltid 100% uforpliktende og du er ikke forpliktet til å kjøpe produkter av oss.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!