Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Synlige porer - Nese | Eger Skin Clinic

Synlige porer – Nese

Noen har større porer enn andre, grunnen til dette er ofte genetisk. Vi tilbyr behandlinger som kan redusere størrelse og ha sammentrekkende effekt på porer.

Synlige porer – Nese

Grove eller store porer på eller rundt nesen er vanlig forekommende og noe som de aller fleste har. Grunnen til porer ofte er større i dette område er fordi våre talgkjertler sitter der. Personer som har grove porer kan oppleve dette som begrensende. Har du store porer kan du også være mer utsatt for å få tilstoppende porer eller sorte prikker.

Vi tilbyr hudbehandlinger som både reduserer størrelse på porer og renser for sorteprikker.

BOOKING Kontakt

Selv om alle har porer, vil de fortsatt være mer synlig hos noen. Det er flere grunner til dette, blant annet:

Overdreven talgproduksjon. Når talgkjertelen produserer for mye olje får du fet hud, noe som gir mer synlige porer.

Blokkerte porer. Når olje samler seg i porene og kombineres med smuss eller sminke, kan porene bli blokkert. Denne blokkeringen gjør at porene utvider seg og blir mer synlige.

Alder. Med alderen reduseres kollagen og elastin i huden (hudens byggestener), noe som fører til at porene utvider seg.

Solskader. Eksponering for UV-stråler bryter ned kollagen og elastin, som igjen reduserer hudens fasthet. Dette gjør at porene vokser seg større.

Genetikk. Størrelse på porene er arvelig betinget, så dersom foreldrene dine har store porer, er sannsynligheten større for at du også får store porer.

Dessverre så det ikke noen metodikk som vil krympe porer permanent. Vil du vedlikeholde resultatet vil derfor oppfølgingsbehandlinger påregnes ved behov. Du kan også gjøre noen tiltak med motvirkende effekt.

  • Rens porer morgen og kveld for å holde dem fri fra olje og smuss.
  • Bruke riktige hudpleieprodukter.

Fotona Light Peel

Fotona Light Peel er en form for fraksjonert laserbehandling som kun virker på det øverste hudlaget (epidermis). Behandlingen bidrar til å gi mer glød og blodgjennomstrømning i huden, og er optimal dersom du ønsker å redusere store porer.

IPL

Laserbehandling med IPL er en av våre mest effektive behandlinger til å redusere synlighet av porer. Laserstrålen penetrerer huden på en effektiv måte og dreper bakterier og minsker oljenivået i talgkjertler som vil gi en minskende effekt på porenes størrelse. Du vil oppleve en jevnere hudtone og mange andre fordeler

Dermapen

Microneedling med Dermapen har hudfornyende egenskaper og adresserer mange forskjellige hudproblemer. Dermapen er utstyrt med nanotynne nåler som punkterer hudens overflate og gir en umiddelbar plumpende effekt. Huden blir strammere og porene blir finere.

Green Peel Energy

Green Peel er en populær peeling basert på 100% naturlige råvarer uten å gå på kompromiss med resultatet. Det bør påregnes ca 4-5 behandlinger for å oppnå optimalt resultat og anbefales å starte med den mildere varianten Green Peel Fresh Up for å tilpasse huden til de komponentene i peelingen.

PRX-T33

PRX-T33 er vår mest populære peeling og banebrytende innenfor TCA-kategorien med redusert med nedetid og flassing. Behandlingen har flere gode egenskaper og virker porsammentrekkende. TCA-syren er betennelsesdempende og fjerner bakterier, renser porer og gir økt tilvekst av fibroblaster. Kombiner gjerne med Dermapen for å enda bedre og raskere resultater.

PCA

Har du store porer og en sensitiv hud kan PCA-Peeling være beste alternativ for deg.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!