Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Avansert 3D-scanning med mulighet å avdekke underliggende hudproblemer enda ikke synlig for blotte øyet | Eger Skin Clinic

Avansert 3D-scanning med mulighet å avdekke underliggende hudproblemer enda ikke synlig for blotte øyet

VISIA hudanalyse kan vi forutse hvordan huden din kommer til å se ut om noen år.

VISIA Hudanalyse – En prisvinnende teknologi

VISIA hudanalyse kan vi forutse hvordan huden din kommer til å se ut om noen år.

Med dette systemet kan vi kartlegge hvilke behandlinger og produkter som er egnet din hud og på denne måten skreddersy et spesialdesignet behandlingsprogram for deg.

Med Visia hudanalyse kan vi se fremtidige:

Pigmentflekker (melasma)

Blodkar

Rynker

Solskader

Din hud fotograferes og analyseres Visia sitt avanserte system, dette gir et helhetlig bilde av hudens helsetilstand både på hudoverflaten og nedover i hudlagene. Denne metoden vil også gi oss en mulighet å dokumentere effekten av behandlingen underveis i prosessen.
Når hudanalysen er gjort, skreddersyr vi et hudpleieprogram på bakgrunn av funnene vi har gjort i hudanalysen
På denne måten kan man avdekke hudskader som fortsatt ikke er synlige med blotte øyet. Vi måler også eventuelle hudproblemer, slik som f.eks. solskader, rynker, porer og arr. Metoden vil også kunne gi en aldersbedømning av huden din, for å se hudens egentlige alder.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.


Relaterte artikler

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!