Nyhet! Sofwave™

Sofwave har hatt enorm fremgang i USA, England, Israel og Sverige. Vi er stolte over å nå være den første klinikk å tilby denne prisvinnende behandlingen i Norge!

Velkommen til fremtidens teknologi innen hudforyngelse.


 Sofwave

Som første klinikk i Norge er stolte over å introdusere Sofwave™ – En ny klinisk bevist, ikke-invasiv og innovativ ultralyd teknologi som gir en merkbar forbedret hudstruktur og løft til huden! 

En behandling som vitaliserer huden og vev gjennom å stimulere produksjonen av nytt kollagen. Dette er en behandling helt uten restitusjonstid. Sofwave™ er en av de mest effektive ikke-kirurgiske alternativene som finnes for løft av øyebryn, hake og hals, og også for å redusere fine linjer og rynker, og dette med en behandling!

Sofwave™ er den aller nyeste behandlingen på markedet som basert på innovativ ultralydteknologi vitaliserer huden gjennom å stimulere av produksjonen av nytt kollagen. Dette er en ikke-invasiv behandling, helt uten restitusjonstid.

 

Hvordan fungerer Sofwave?

Høyintensive, høyfrekvente, parallelle ultralydsstråler trenger helt ned til dermis, hvor kollagen og elastin produseres, noe som resulterer i mer produksjon av disse. Ved hjelp av det innebyggede kjølesystemet kan vi utføre behandlingen med sikkerhet og uten å skade det epidermale hudlaget.

Systemet leverer teknologi designet for kundens komfort med minimal, er rask med 30-45-minutters behandling, uansett hudtype og hudtone.

Sofwave™ er FDA-godkjent og klinisk bevist for å remodellere kollagen, som forbedrer ansiktslinjer og rynker, og løfter øyenbrynene, submentalt og nakkeområdet.

Behandlingsområder: 

 • Øyelokksløft (opp til 4mm) 
 • Løft ansiktsvev f.eks hake og kinn
 • Generell forbedring av hudstruktur 
 • Oppstramming av hud på f.eks hals, ansikt eller bryst/ dekolletage 
 • Reduksjon av røykerynker

  Før og etter oppstramming hals

Hvilke resultater kan jeg forvente? 

Du vil se tydelig forbedret hudstruktur, løft og oppstramming  løft av ansiktsvev. Du vil også se færre rynker og linjer – uansett hudtype.  

 • Resultat etter kun 1 behandling
 • Rask behandlingstid; hele ansikt på kun 45 minutter
 • Uten restitusjonstid, og med mulighet å gå direkte tilbake til daglige sysler. 
 • Trygg behandling uansett hudtype og årstid
 • Betraktelig merkbare resultater!

Sofwave™ er en svært effektiv behandling som gir synlige resultater i èn enkelt behandling. De fleste vil se umiddelbare resultater umiddelbart etter behandlingen, og vanligvis etter 1 uke kan du virkelig begynne å se forskjellen. Ettersom kollagenet regenereres vil resultatene vil fortsette å forbedre seg over en periode over 4-6 måneder. Huden blir jevnere, strammere og vevet i ansiktet blir løftet.

Når begynner man å se resultat?

Man kan se en forskjell direkte etter behandlingen, med fortsatt forbedring de neste 4-6 måneder da kollagen og elastin fortsetter å bygges opp. 

Hvor lenge varer resultatet?

Sofwave™ stopper ikke prosessen av aldring i huden. Huden fortsetter å danne kollagen og elastin i 6-12 måneder etter behandlingen. Resultatet varer opp til 2 år.  

Hva er forskjellen mellom Sofwave och HIFU?

HIFU skaper koaguleringspunkter som trigger hudens kollagen- og elastinproduksjon, mens Sofwave benytter ultralyd i fraksjonerte volumetrisk koaguleringsoner. Dette betyr at Sofwave har 7-10 ganger mer energi enn HIFU, noe som resulterer i høy produksjon av kollagen og elastin (oppstramming) i det spesifikke hudlaget som HIFU ikke kan nå.

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

Som regel trenger man kun én behandling. Ved sterke indikasjoner som dype rynker eller fårer i huden vil man i noen tilfeller trenge 2 behandlinger for å oppnå optimalt resultat.

Hvor lenge varer resultaten?

Som aldring av hud generelt så er det flere faktorer som spiller inn. Livsstil og genetikk er hovedsak til huden sin aldringsprosess. For å vedlikeholde resultatet er det anbefalt med vedlikeholdsbehandling etter 12-24 måneder.

Hvor lang tid tar behandlingen?

Behandlingen tar mellom 30-60 min. Bedøvelse legges på 30 min innen behandlingen. 

Gjør behandlingen vondt?

Smerteterskelen er forskjellig hos enkelte. Noe smerte eller ubehag bør derfor påregnes. Smerten kan oppleves som brennende men er forbigående så snart behandlingen er gjennomført. 30 minutter av behandlingstiden til bedøvelse er beregnet og inkludert i din time.

Etter behandling?

Det finnes ingen restitusjonstid. Du kan gå tilbake til på jobb, på fest eller trene. Bieffekter er sjeldne men kan forekomme; Rødme eller hevelse, blåmerker, pigmentforandringer, lett ubehag eller mild smerte i behandlingsområdet. 

Du skal ikke gjennomføre behandling dersom du er i en av gruppene under:
 • Er gravid eller ammende
 • Har pacemaker eller andre elektroniske implantat
 • Åpne sår i behandlingsområdet
 • Har cystisk akne i behandlingsområdet
 • Har utført filler i behandlingsområdet siste 48 timer
 • Har metalliske innplantat i behandlingsområdet
 • Isotretonin, pågående kur eller avsluttet kur de siste 6 måneder