Laserbehandlinger

Laser har flere bruksområder og blir alt vanligere til både kosmetiske og medisinske behandlinger. Ta kontakt for en uforpliktende konsultasjon dersom du ønsker å vite mer om hva laser kan gjøre for deg

Aldersgrense: 18 år

Fotona 5D Facelift er en laserbehandling for ansiktet – Ansiktsløft med laser gir hudoppstramming uten kirurgiske inngrep.


En oppstrammende behandling med svært god effekt. Finnes i forskjellige styrker for å tilpasse dine behov.
Fotona5D Face Lift er en videreutviklet og forbedret protokoll fra tidligere Fotona 4D Face Lift, nå med enda bedre resultater! Den femte steget bruker Fotonas proprietære Er:YAG SMOOTH®-modus som er ideell for oppstramming av huden.
Den er en intens, og kontrollert hudoppvarming av overfladiske hudlaget som stimulerer kollagenproduksjonen på en kraftfull og trygg måte. Effekten gir en generell forbedring av slapphet og elastisitet i de behandlede områdene. Fotona strammer gir oppstramming av nasiolabiale folder i tillegg til å redusere porer, rynker, pigmenteringer samt jevnere hudtone.

Behandling foregår over 5 trinn:

Trinn 1 – Oralt (innside kinn) Oppstramming

• Trinn 2 – Oralt (Utvendig) Oppstramming nasolabiale linjer.

•Trinn 3 – Kollagenstimulerende varmebehandling

•Trinn 4 – En laser peel som minimerer fine linjer og porer.

•Trinn 5 – Overfladisk oppstramming

Behandlingen stimulerer kollagenproduksjonen for å stramme opp ansiktsvevet. Gjenoppretter volum i slappe/ hengende områder for et umiddelbart løft. Reduserer pigmentering, arr og rynker for bedre tone og tekstur.

Med Fotona 5D Facelift strammes huden opp med Nd: YAG laser. Laserhodet brukes også på innsiden av kinnene, og gir oppstrammende effekt fra innsiden ut. Ansiktsløft med denne laseren strammer opp hud og reduserer nasolabiale folder, det vil si linjene som går vertikal fra nese til til munn. Resultat av dette ser du på før- og etterbilder  under.

Hvilke Resultater kan jeg forvente av ansiktsløft med Fotona 5D Facelift? 

Etter avsluttet kur (anbefalt med ca 3 behandlinger) vil du se kunne se merkbare resultater:

 • Mindre porer
 • Reduksjon av nasolabiale folder som vist på før og etterbildet ovenfor.
 • Oppstramming av slapp hud i ansiktet.
 • Mindre linjer og rynker
 • Jevnere hudtone.

Etter behandlingen? 

Det normalt huden føles stram og litt «solbrent». Du på påregne litt rødme og flassing etter behandlingen. Du kan gå rett tilbake til dine daglige gjøremål rett etter behandling.

Hvem passer behandlingen til? 

Beste målgruppen til denne behandling er personer i aldersgruppen 30-60 år som begynner å merke at huden starter å miste sin elastisitet. Det er anbefalt med ca. 3 behandlinger for å oppnå optimalt resultat.

Under behandlingen er det vanlig å føle moderat stikkende smerte, og du vil føle varme på huden.

 

 

 

 

 

Se priser her

Fotona Laser Peel gir resultater med langvarig effekt.

 

Deep peel

Optimal for oppstramming av slapp hud og reduksjon og fjerning av både fine og dybe rynker samt aknearr.

Dette er en laserbehandling som er ideell for oppstramning av huden og reduksjon og fjerning av fine rynker, dype rynker og aknearr.
Behandlingen gir fantastiske resultater, men vil medføre flere dagers “nedetid” ved at du er rød i huden og kan både blø og flasse.

Vi er tilgjengelige for kontroller på klinikken i hele denne perioden. Prinsippet bak peelinger er at man påfører huden en kontrollert skade og at den deretter reparerer seg selv og danner ny hud og yngre hud.

Du får en bedøvende krem påsmurt for minst mulig ubehag, og huden vil være litt rød og føles solbrent ut etter behandling. Du må påregne ca 5-7 dager før rødmen i huden går tilbake til normalt.

Du vil se resultater etter første behandling men for dype arr og rynker kan det kreves mer enn én behandling.

 • Svært oppstrammende behandling
 • Reduserer linjer
 • Reduserer rynker
 • Reduserer aknearr
 • Jevner ut hudoverflaten/hudtonen

Medium peel

Dette er en laserbehandling for å redusere overfladiske linjer og gir en jevnere hudoverflate.

Behandlingen bygger opp kollagen og strammer opp huden og, er mest ideel for foryngelse og forebygging av aldringstegn.
Den er er ideell for deg mellom 30 og 50 år og som har moderate aldringstegn.

Fotona Smooth Laser Peel er spesielt designet for gi ekstra oppbygning av kollagen og oppstramming av huden. Ved behandlingen brukes en serie av laserpulser som trenger gjennom huden og avgir energi som stimulerer oppbygning av kollagen og fortsetter å stimuleres i opp til 3 måneder etter behandling.

Du må påregne ca 1-3 dager før rødmen går over og huden går tilbake normalt.

 • Behandlingen virker oppstrammende
 • Reduserer linjer
 • Reduserer aknearr
 • Gir en jevnere hudoverflate og hudtone

Light peel 

Nyhet! Nå med forbedret protokoll som gir enda jevnere resultater. 

Dette er en laserbehandling som er ideell for å gi huden glød og vitalitet, og er en fraksjonert laserbehandling som kun virker på det aller øverste laget i huden (epidermis).

Den egner seg best for de med begynnende aldringstegn eller som ønsker mer glød og blodgjennomstrømning i huden.

Mange bruker det som en “party-peel” for å få ekstra glød en eller to dager før de skal på en fest.

Denne behandlingen er optimal for reduksjon av porer, fine linjer og rynker, pigmentflekker og oppstramming av øyelokk.  Kan også brukes til fjerning av pigmentflekker på hender.

En Fotona Light Peel har en svært eksfolierende effekt på huden.

Rødmen går oftest over etter en dag

 • Ideell behandling for reduksjon av porer
 • Reduksjon av fine linjer
 • Reduksjon av pigmenterte områder

Se priser her

Smooth Eye Treatment

 

Fotona Smooth Eye er laserbehandling av området rundt øyne som virker svært oppstrammende, rynkereduserende og er fin for mørke rander og poser under øynene.

Laserbehandlingen utføres etter lokal bedøvelse, man kjenner som regel lite til selve behandlingen. Smooth Eyes er anbefalt opp til 4 ganger for å få det optimale oppstrammende resultat.

Etter behandlingen vil man være rød og sår i området i ca 2-4 dager. Huden vil føles og se ut litt solbrent ut.

 Laser behandling er et godt alternativ for de som ikke ønsker kirurgi eller filler.

 • Slapp hud eller rynker rundt øynene
 • Volumtap under øynene
 • Mørke ringer og poser under øyene

 

 

Se priser her

Liplase  

Laserbehandling for økt leppevolum uten filler eller injeksjoner

LipLase™ forynger, fyller og definerer leppenes form.


Hva er LipLase?

LipLase™ er en laserbehandling stimulerer vevet i leppene og gir et fyldigere og strammere utseende. Dette utføres gjennom en prosess hvor kollagen gjenoppbygges. Dette er en ikke-invasiv laserbehandling på både innsiden av munnen og på leppene.

Med laserimpulser varmer man opp huden fra innsiden og utsiden, dette setter i gang gjennoppbygging av kollagen i vevet. Denne behandlingen har ingen «nedetid» uten bivirkninger og du kan fortsette sine daglige rutiner og gjøremål rett etter behandling.

Hvordan fungerer LipLase?

Med alderen mister man spenst og vitalitet i hud, også i lepper. LipLase varmer i de dype lagene av huden som stimulerer da kollagen produksjon, som igjen øker spenst og vitalitet. Laseren behandler leppene på både innsiden og utsiden, og stimulerer kollagenproduksjonen som igjen fører til fastere og plumpere lepper. Behandlingen er rask og smertefri og krever ikke bedøvelse.

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

Vi anbefaler minimum 3 behandlinger med 2 til 3 ukers mellomrom for best mulig resultat. Det anbefales også 1-2 behandlinger i året for å beholde resultatet.

 • Plumper/gir fylde
 • Strammer opp
 • Ingen nålestikk eller blåmerker
 • Ingen nedetid

Et flott alternativ for deg som ikke ønsker injeksjonsbehandling. Kan også kombineres med injeksjonsbehandling, og uten problem utføres på lepper allerede injisert med filler.

 


Før og etter behandling med LipLase

Se priser her

EndyMed® er et FDA godkjent, patentert system som leverer radiofrekvens for effektiv og trygg hudforbedring. Radiofrekvens er en del av det elektromagnetiske spekteret vi omgir oss med til daglig. Radiofrekvens har vært brukt i medisinske og estetiske behandlinger i en årrekke, og er regnet som en svært trygg og effektiv behandling. Behandling med radiofrekvens passer for alle hudtyper og etnisiteter.

EndyMeds innovative teknologi har seks generatorer og seks elektroder som sørger for at energi leveres dypt i huden med minimalt ubehag og risiko. EndyMed tilbyr ulike behandlinger med radiofrekvens tilpasset kundens ønsker og behov. En kombinasjon av forskjellige behandlinger kan være nødvendig for et optimalt resultat. Energien fra EndyMed varmer opp vannmolekylene i huden og gir et umiddelbart resultat, men viktigst er den langsiktige effekten som over tid gir en økt produksjon av kollagen og en synlig hudoppstramming.

Antall behandlinger for å oppnå optimalt resultat;

 • Vedlikehold av hud: 1 behandling 1-2 ganger/ år
 • Redusere rynker og fine linjer: 1 – 3 behandlinger
 • Bedre akne og aknearr: 3 – 8 behandlinger
 • Gi en strammere hud: 1-5 behandlinger
 • Bedre hudens tekstur og porer: 3 – 6 behandlinger
 • Behandle strekkmerker og arr: 6- 8 behandlinger
 • Redusere cellulitter – Book konsultasjon for anbefaling på antall behandlinger.

Resultater er individuelle og  estimatet ovenfor er basert på et gjennomsnitt. noen kan trenge flere og andre færre.

Hudoppstramming med fokusert radiofrekvens:

EndyMed tilbyr hudoppstramming og figurforming med fokusert radiofrekvens. Dette er en behandling med lite ubehag og ingen nedetid. Du kan gjenoppta daglige gjøremål direkte etter behandlingen.EndyMed 3DEEP® skiller seg ut fra andre radiofrekvensbehandlinger ved å levere energien dypt i huden uten å overopphete hudoverflaten. Det er derfor ikke nødvendig å kjøle ned huden under behandlingen. Resultatet er en umiddelbar synlig oppstramming av huden, samt en langsiktig økning av kollagenproduksjonen.

Fraksjonell behandling med EndyMed:

EndyMeds teknologi kombinerer behandling av hudens overflate samtidig som en oppnår en oppvarming av underhuden. Ved å skape en kontrollert skade i overhuden stimuleres hudens evne til å reparere seg selv. Cellene i huden blir mer aktive og produserer mer kollagen. Behandlingen gir i tillegg til oppstramming en bedring av hudens overflate og passer godt til å behandle grov hud, solskader, pigmentering, store porer og linjer. Resultatet blir en strammere, jevnere hud med ungdommelig glød. Det benyttes bedøvelseskrem i forkant av behandlingen slik at det blir minst mulig ubehag. De fleste kjenner bare en lett varme i huden.Fordi noen av cellene i overhuden blir «skadet» i behandlingen, vil man være litt rød og få en lett skorpedannelse som forsvinner etter ca. tre til seks dager.  Det er vanlig med 1 til 3 behandlinger med ca. fire ukers mellomrom.

Microneedling med radiofrekvens

EndyMed Intensif Microneedling er en unik behandling som stimulerer kollagenproduksjon ved hjelp av to ulike teknologier; radiofrekvens og mikronåler. Mikronålene er gullbelagte høykvalitetsnåler av kirurgisk stål som glir lett ned i huden og leverer energi i hele nålens lengde. EndyMed Intensif skiller seg fra annen microneedling på markedet da den ikke forårsaker blødninger eller blåmerker. Behandlingen gir svært god effekt på oppstramming av huden, reduksjon av akne og aknearr, samt forbedring av hudens struktur.

I tillegg gir Intensif gode resultater på dypere rynker, strekkmerker og andre hudtilstander som krever kraftigere behandling med mer energi. Det benyttes bedøvelseskrem i forkant av behandlingen slik at det blir minst mulig ubehag. Det er vanlig å kjenne en lett varme og litt prikking i huden. Etter behandlingen vil du være litt rød i alt fra noen timer til et par døgn. De fleste trenger tre til fire behandlinger med ca fire ukers mellomrom.

Før- og etterbilder

Venus Freeze er kåret som nr. 1 i American Readers Health & Beauty Choise Awards

Venus Freeze er er en revolusjonerende behandling som effektivt minsker omkrets, cellulitter og slapp hud og rynker. Teknologien er bygt opp av pulserende magnetiske felt som som trenger ned i dybden av huden og stimulerer kollagen- og elastinproduksjonen og øker mengden syre, næringsstoffer og blodsirkulasjonen i huden, hvilket gir en umiddelbar og langvarig glød. Venus gir deg som pasient en sikker, behagelig og smertefri behandling av ansikt, kropp og hals. 

 


 

Behandlingen er trygg for alle, men rekommanderes ikke til gravide.

 

 • Hudoppstrammende
 • Reduserer cellulitter
 • Glatter rynker

 

Beste resultater oppnås med behandling en gang i uken, og vi tilbyr kurer på denne behandlingen.

En behandling for ansikt varer i 25 minutter og kropp 35 minutter. Hele behandlingen er smertefri og behagelig. Takket være sin banebrytende teknologi krever Venus Freeze ingen helbredningstid, hvilket gjør det mulig for pasienten å utføre sine normale aktiviteter rett etter behandlingen.

 

 

Resultat kan vanligvis sees etter 3-5 behandlinger. En kur på 6-8 behandlinger anbefales for ansikt , hals og brystkasse.

På kroppsbehandlinger anbefales 5-10 behandlinger.

Kurer betales i sin helhet ved første behandling. Vi tilbyr også delbetaling gjennom svea finans.


Før- og etter bilder (klikk for å forstørre bildet)

Ansikt

Armer og ben 

Mage og rygg

Se priser her

Fotona TightSculpting®

For deg som ønsker å stramme opp slapp hud, redusere fett og få en bedre hudstruktur.

En unik fler- bølgelengdet, ikke-invasiv behandling for fettredusering -og hudoppstramming som kan utføres på alle kroppsområder.

Fotona Tightsculpting er en avansert, ikke-invasiv laserbehandling som effektivt reduserer fett, skulpturer og strammer opp de områdene på kroppen som behandles. Deretter pulseres overflaten på huden med SMOOTH-modus, noe som reduserer hudens slapphet og strammer opp huden. Dette revolusjonerende varmesystemet stimulerer kollagenproduksjonen, noe som gir forbedringer i både elastisitet og slapphet i pasientens målrettede behandlingsområder.

Fotona Tightsculpting er både trygt og behagelig og gir svært effektive resultater for pasienter som har prøvd andre metoder og som sliter med slapp hud eller sta fett, som er vanskelig å få vekk med trening eller diett.

Hva er Fotona Tightsculpting?
Fotona Tightsculpting er et ikke-invasivt, lasessystem med dobbel bølgelengde som leverer kontrollert varme til målrettede områder, noe som gir mulighet for hudstramming og skulpturering over mange områder av kroppen.

Behandlingen går i to trinn og trinn én varmer PIANO-pulsen forsiktig og skånsom måte opp fettceller i kroppen og strammer huden. Teknikken baseres på en unik dobbeltbølgelengde. Det er en ikke-invasiv laserbehandling som strammer opp hud og reduserer fett på alle kroppsområder.

Vi anbefaler 4 behandlinger med 4 ukers mellomrom.

Se priser her

IPL – Intense Pulsed Light

Vår IPL-laser fra Alma Beauty REJUVE™ leverer et bredt utvalg av behandlinger for ansikt og kropp.

Behandlinger er egnet for alle hudtyper  (I-VI) og er helt trygt for tynne og delikate områder, inkludert hals og bryst, samt hender, armer og strekkmerker. Resultater viser forbedringer av utseendet til vaskulære og pigmenterte lesjoner, reduserte størrelse på porer, forbedret hudtone og tekstur for myk, strålende og sunn hud.

 


Med IPL kan vi behandle hele kroppen, men de mest vanlige områdene er ansikt, hals, bryst og hender.

Etter behandlingen kan området som har blitt behandlet bli rødt. Pigmentflekkene kan også bli mørkere, men dette forsvinner etter 7-12 dager og de vil bli lysere.

IPL passer for deg som vil:

 • Fjerne sprengte blodkar i ansikt, på brystet eller på hendene
 • Fjerne pigmentflekker
 • Redusere generell rødme i ansikt
 • Forbedre hudkvalitet i ansikt og på brystet
 • Behandle solskadet hud

IPL laser kan brukes for redusere sprengte blodkar, couperose, rødme og rosacea, pigmentflekker mm.
Man må påberegnes 2 ganger og noen ganger 3-4 behandlinger for optimalt resultat.

IPL laser for pigmentflekk– Det er nødvendig med 2 behandlinger. Noen ganger må det påberegnes 3-4 behandlinger for optimal effekt. Sol bør unngås 2 måneder i etterkant av behandling.

Basert på den nye Dye-PL teknologien er det en effektiv og sikker behandling.

Det er en av de mest effektive med færre behandlinger og raskere resultater.

Den unike kombinasjonen av Alma’s eksklusive Dye-PL og AFT-teknologier retter seg mot alle lag av hyperpigmenteringer, inkludert mørk hud, samt alle typer pigmenterte og sprengte blodkar.

Antall behandlinger/tid mellom behandlingene

Det er individuelt hvor mange behandlinger man må ha. Man kan regne med 1-4 behandlinger før man oppnår tilfredsstillende resultat med ca. 3- 4 ukers intervall mellom behandlingene. 

Ubehag og Smerter ved behandlingen

Opplevelse av smerte er individuelt og varierer fra person til person. For de fleste kjennes det ut som en liten stikk npr laseren treffer lokalt. Ubehaget er der kun mens man behandler det enkelte område og er umiddelbart borte etterpå.

Blodkar på ben

Blodkar eller blodutredelse på ben er utvidede blodkar i det ytterste laget i huden. Det er ganske vanlig med blodutredelse på områder i ansiktet og på ben og armer. Årsaker til sprengte blodkar kan være graviditet, arvelighet, soleksponering, hormonbehandlinger, overvekt og sykdommen rosacea. I de fleste tilfeller kan dette også fjernes med laser. Flere behandlinger kan være nødvendig for å oppnå optimalt resultat og vi anbefaler en konsultasjon på forkant av behandling.

Kontraindikasjoner: 

 • Unngå sol 4 uker før og etter laserbehandling.
 • Gravide og ammende skal ikke gjennomføre behandling.
 • Selvbruning må undvikes 2 uker før behandling.
 • Retinol må undvikes 7 dager før og etter behandling
 • Personer som bruker medisiner som Marevan og Isotretonin skal ikke gjennomføre behandling før 6 måneder etter avsluttet kur.
 • Personer med Pacemaker, Diabetes, Epilepsi kan ikke gjennomføre behandling

 

Før og etterbilder fjerning av sprengte blodkar

*Behandlingen utføres av sykepleiere og laserterapeuter med godkjente kurs fra Statens Strålevern.

Se priser her

NYHET!  Vi har nå gleden av å introdusere verdens raskeste og mest effektive behandling for permanent hårfjerning med laser

CANDELA GENTLE LASE PRO-U!

Vår nyeste laser er lynrask og fjerner hår  i ansiktet og på kroppen på en trygg, effektiv og skånsom måte.

 


 

Ønsker du permanent glatt hud uten voksing eller barbering?

Vår laser reduserer hårvekst med opp til 90% 

 

FDA godkjent.


Candela Gentle Lase Pro-U er markedets mest effektive og raskeste laser for permanent hårreduksjon.

Vi er stolte av å tilby Candela Gentle Lase Pro-U som er en revolusjonerende laser som gir tilnærmet smertefri og permanent hårfjerning for alle hår- og hudtyper. Laseren er klinisk testet og FDA godkjent.

Plages du av uønsket hårvekst, er lei av inngrodde hår, barbering, voksing eller napping og ønsker et mer permanent resultat?

Da er hårfjerning med laser kanskje løsningen for deg. 

Hvordan virker laseren?

Teknologien bygger på gradvis oppvarming av hårsekkene under huden, frem til de ikke lenger kan produsere nye hår. Ettersom laseren er i konstant bevegelse, kan behandlingsområdet være relativt stort. Med den nye laseren går behandlingsøktene nå enda raskere, og mer effektivt enn tidligere og en hel rygg behandles på kun 8 minutter.

Er den virkelig hårfjerning med laser smertefritt?

Ja, den nye behandlingen med Candela Gentle Lase-Pro er faktisk tilnærmet smertefri, og oppleves kun som lett prikking, også i områder med tynn hud. Denne laseren har også et innebygget avkjølingssytem og oppleves derfor som mindre smertefullt enn for eksempel voksing eller napping

Kan alle hud og hårtyper behandles?

Alle som henvender seg til oss for hårfjerning vil først gjennomgå en konsultasjon. Vår laser kan behandle de fleste hår- og hudtyper. Laseren reagerer på kontrast og best effekt på mørke hår mot en lys hud men har også god effekt på mørkere hudtoner men man vil da påregne noen flere behandlinger.

Candela Gentle Lase-Pro har vist særdeles god effekt på tynne hår som f.eks dun på overleppe eller kinn. Du trenger heller ikke å barbere hårene på forkant lengre. 

 

Er det noen forberedelser som er nødvendig å gjøre før behandling?

Unngå solarium eller overdreven soling de nærmeste 6 uker før behandling, da dette øker risikoen for midlertidig pigmenttap. Pigmenttap etter behandling ses imidlertid kun hos ca. 1 av 100 (1 %). Behandlingen er også mer effektiv jo lysere huden er. Kombinasjonen lys hud og mørkt hår gir best resultat. Du skal også unngå bruke selvbruning ukene før behandlingen

Hva må man tenke på etter behandling?

Unngå soling på det behandlede området i minst 6 uker etter endt behandling. Bruk solfaktor 50 på det behandlede området hvis det er eksponert (ikke dekket av klær) når du oppholder deg utendørs.

VIKTIG: Ved voksing eller epilering må det gå 6 uker før laserbehandling kan foretas. 


Hvilke resultater kan jeg forvente?

Kliniske tester viser svært gode resultater, med en reduksjon opp til 70-90% av aktive hårsekker etter avsluttet kur.

Er det nødvendig med flere behandlinger?

Kun hårsekker i vekstfase ødelegges under behandling. Andelen hår i vekstfase varierer i ulike regioner på kroppen. Behandlingen må gjentas inntil alle hårsekker i det aktuelle område er varig ødelagt. Antall behandlinger avhenger derfor av hvilken kroppsdel som behandles. For å få et optimalt resultat anbefaler vi at du gjennomfører 5 til 8 behandlinger beroende på område, hår- og hudtone. Mørkere hudtoner kan ha behov for opp til 12 behandlinger før man oppnår ønsket resultat

Antall uker mellom behandling:

 • Ansikt, bikinilinje og armhule – 8 uker mellom behandlinger
 • Bryst, rygg, armer og ben – 12 uker mellom behandlinger

Trenger du flere behandlinger? Da kan vi tilby følgende rabatter:

1.-3. behandling: ordinær pris

4. – 6. behandling: 20% rabatt

7. – 10. behandling: 30% rabatt

10. behandling og utover: 40% rabatt

Se priser her

Jeg har hatt en behandling allerede og merker stor forandring allerede. Den er strammere, men ikke bare det. Selve strukturen er forandret. Herre!! Alle som kjenner meg, elsker hudpleiebehandlinger som funker, og jeg er helt solgt! Kan nesten ikke vente til neste gang!

- Aya Romano om Venus Freeze