Kosmetiske behandlinger

Utfør alltid injeksjonsbehandlinger dine hos en klinikk med erfarne og sertifiserte behandlere.

Aldersgrense: 20 år

Hva er Restylane fillerbehandling?

Restylane er laget av hyaluronsyre, et stoff som finnes naturlig i kroppen vår. Hyaluronsyre er et av de viktigste stoffene i huden ettersom det binder vann og bidrar til beholde hudens elastisitet. Med alderen minsker vår produksjon av dette stoffet og det er derfor huden mister sin spenst når vi blir gamle. Restylane er den eneste filleren på markedet som kun har 1 % modifisering, noe som betyr at innholdet i Restylane kun er 1 % forskjellig fra hyaluronsyren som finnes naturlig i huden. Restylane har vært på markedet i over 20 år og en av de få fillere som er FDA-godkjent, som er det Amerikanske legemiddeltilsynet. Filler-produktene til Restylane er godt dokumenterte, med mange kliniske studier til grunn. Kun utvalgte klinikker tilbyr Restylane og alle behandlere autoriserte av Galderma som stiller høye krav til kompetanse hos terapeutene.

Restylane forandrer ikke mimikken i ansiktet, og du vil ikke oppleve å bli «stiv». Rett etter behandlingen kan du bli litt hoven og lett rød, men etter en dag eller to er det helt normalisert. Små blåmerker ved innstikkstedene er ikke uvanlig, men lar seg sminkes over.

Hvordan foregår behandlingen?

Filleren injiseres i hudlaget med et eller flere stikk beroende på hvilken teknikk teraputen bruker til de forskjellige filler-behandlinger. I noen tilfeller, som ved Restylane Lips brukes bedøvelseskrem på forkant for å minimere ubehag. 

Hvilke resultater kan jeg forvente?

Effekten av fillerbehandling er synlig umiddelbart umiddelbart. Første dager etter behandling er det normalt å være hoven eller rød, og i noen tilfeller oppstår blåmerker i det behandlede området. 


Våre fillerbehandlinger: 

Restylane Lips – Gir mer volum og definerer dine lepper En av våre mest populære filler-behandlinger. Våre behandlere har godt øye for symmetri og leppene dine vil
derfor bli proporsjonert i henhold til dine øvrige ansiktstrekk.
Vi setter fokus på naturlige resultater som gir leppene dine fyldighet og form. 

Restylane Lips:

 • Skaper mer volum i lepper
 • Gi økt fuktighet i leppene
 • Rette opp i asymmetri lepper
 • Definerer leppekonturene
 • Gjøre munnvikene gladere

Noen av våre behandlere tilbyr også Restylane Lips – Master. Det vil si disse terapeuter har lang erfaring med denne spesifikke behandling og har gjennomgått kurs i Advanced Masterclass Lips-teknikken til Nordic Trainer, Julie Horne. Restylane Lips – Master kan bookes inn hos sykepleier Birthe.

Restylane Skinbooster – Et produkt med helt unike egenskaper som gjenfukter huden fra innsiden, forbedrer hudkvalitet og gir et friskt utsende. Restylane Skinbooster er anbefalt som kur med 2 til 3 behandlinger, med 2 til 4 ukers mellomrom. Kliniske studier viser at Restylane Skinbooster ikke bare gjenoppretter fukt og balanse, men også setter i gang prosess som gjør huden sterkere, fastere og smidigere over tid. Skinbooster kommer i ulike varianter og tilpasses etter dine behov og din hudkvalitet. 

Restylane Skinbooster er et allsidig produkt til:

 • Alle hudtyper og aldrer (20-årsgrense)
 • Ansikt, lepper, hals, hender og dekolletage. 
 • Hudforbedrende kombinasjoner ved behandling av arr eller solskadet hud samt generell hudforbedring. 

Restylane Skinbooster fører til huden styrkes og blir fastere over tid.

Restylane TearTrough – Brukes ved å fylle ut søkk- eller redusere mørke ringer under øynene. Mørke ringer eller søkk under øynene skyldes tapt volum i området rundt øynene, og er noe som ofte oppstår med alderen. For noen kan dette oppleves plagsomt, og gi en følelse av at man ser litt eldre eller sliten ut.

Restylane ansiktsfillers og Tailored Jaw – Fillerbehandlinger i ansikt kan brukes til å skape symmetri, jevne ut linjer eller tilføre volum. Noen eksempler på dette er Tailored Jaw der man injiserer filler lengs kjevelinjen og- eller hake for definere form.

Våre behandlere på Eger Skin Clinic bruker Restylane for å skape balanse og harmoni i ansiktet. 

 


      

Se priser her

Les mer om Restylane 

Restylane® glatter ut rynker, framhever konturene i ansiktet, skaper fyldigere lepper og forynger huden. 


Behandlingen skreddersys til dine behov, og resultatet er synlig umiddelbart. Restylane er et naturlig skjønnhetsprodukt som ikke inneholder giftstoffer eller påvirker ansiktsuttrykk og mimikk. Det er utført over ti millioner behandlinger med Restylane på verdensbasis.

Restylane er en krystallklar gel som injiseres i huden (for enkelte behandlinger rett under huden) i små mengder for å gjenopprette volum og struktur. Restylane er basert på hyaluronsyre som ligner kroppens egen hyaluronsyre. Hyaluronsyren i Restylane er ikke animalsk, og du trenger derfor ikke ta hudanalyse. Det er også minimal risiko for allergiske eller hypersensitive reaksjoner.

Fordelene med Restylane

Resultatet av en behandling med Restylane er langvarig, men ikke permanent, slik at du selv kan velge om du vil opprettholde effekten. En behandling med Restylane varer normalt i 6–12 måneder, og en nyere klinisk undersøkelse har vist at med bare én etterbehandling kan effekten vare i inntil 18 måneder. For å opprettholde effekten i leppene må man normalt ta etterbehandling etter seks måneder.

Iblant kan den beste skjønnhetsbehandlingene være en enkel injeksjon som glatter ut rynker og folder.

Enkelte rynker gir ikke ansiktet ditt karakter, men plager deg i stedet. Ved hjelp av Restylane® kan du forbedre utseendet raskt med langvarig resultat. Uansett om du måtte ønske å glatte ut kråkeføtter og røykerynker eller korrigere dype folder og bekymringsrynker, har Restylane en løsning som gir optimalt resultat.

Produktene med Restylane kan blant annet glatte ut følgende rynker:

 • Linjene mellom nese og munn (nasolabiale furer)         
 • Kråketær
 • Røykerynker
 • Smilerynker
 • Bekymringsynker

 

Vi utfører også Tear Through behandling for deg som ønsker å minske utseendet av mørke ringer under øyne eller dype søkk. Ved sterke indikasjoner kan det være behov for oppfølgingsbehandling.

*Konsultasjon er påkrevd før en Tear Through-behandling da det ikke er alle som er egnede kandidater.


I Norge har Galderma som er produsenten til Restylane innført autorisasjon på alle behandlere som jobber med produktet. Dette betyr at behandleren har vært gjennom omfattende kursing for å injisere Restylane.

Behandlere skal alltid bære gyldig ID-kort. Da er du trygg på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn, og gir deg tilbud om original Restylane.


Sjekkliste for autoriserte Restylane behandlere i Norge:

1. Behandleren skal under konsultasjon og behandling ALLTID bære et synlig og gyldig ID-kort fra Restylane®. Kortet er personlig, og innehar blant annet navn, bilde og kompetansenivå på behandler. Da er du trygg på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn, og at du vil få tilbud om behandling med Restylane®. Autorisasjonen innebærer også at personen har fått opplæring av Galderma, og er oppdatert på de nyeste behandlingsteknikkene. Kortet fornyes hvert år. Spør ALLTID etter ID-kort. Ikke la deg lure av useriøse aktører.

2. Klinikken skal ha et synlig Certified Restylane Clinic logo på sin hjemmeside.

3. Klinikken skal finnes under ”FINN KLINIKK”.

Eger Skin Clinic er Sertifisert Restylane klinikk.


Hvorfor autorisasjon?
Autorisasjonsordningen ble innført av Galderma i januar 2009. Hovedårsaken var en økende grad av villedende markedsføring med varemerket Restylane fra klinikker/ behandlere, som i virkeligheten benyttet helt andre både billigere og udokumenterte kopivarianter.

En økende grad av kundehenvendelser knyttet til feilbehandlinger og komplikasjoner fra slike useriøse klinikker, gjorde at produsenten til slutt så seg nødt til å innføre et synlig ID-kort som kundene både kunne se og spørre etter. Autorisasjonsbeviset er i dag et synlig kvalitetsbevis på behandlerens erfaring, dyktighet, kompetanse, og setter fokus på videreutvikling og kvalitet av hver enkelt behandler.


Kontakt oss her angående konsultasjon, timebestilling, eller andre ting du lurer på med hensyn til Restylane. Vi svarer hurtig, som regel i løpet av én time innenfor åpningstid.

Fillerbehandling og Covid-19-vaksine

I noen enkelte tilfeller har personer som nylig blitt vaksinert mot Covid-19 opplevt reaksjoner ved injeksjon av filler, hvor pasienten hovnet opp mer enn normalt ved behandlet område. Disse reaksjoner har vært helt ufarlige og forbigående, men unngås hvis mulig. Du bør vente minimum 2 uker etter vaksine før du utfører injeksjonsbehandling med Restylane.

Ansiktets aldring

Ansiktet eldes på grunn av forandringer som skjer i flere typer vev, deriblant hud, fett, muskler og ben. Forandringer i et av disse strukturelle lagene påvirker de andre lagene.

Hud

Når huden blir eldre, blir det midterste hudlaget (dermis) tynnere på grunn av kollagentap. Hudens evne til å opprettholde elastisiteten (fra elastin) og fukt (fra hyaluronsyre) blir svekket med alderen.

Tapet av elastin og kollagen gjør at huden blir tørrere, mindre elastisk, mindre spenstig og tynnere

 

Fett

Fettet i ansiktet er samlet i såkalte fettputer. Med alderen skjer det en omfordeling av fettet, slik at fettputene forflytter seg i forhold til hverandre. Over tid blir benstrukturer, linjer og rynker mer synlige.

Age 35Age 45Age 55
                                  35år                                                                      45år                                                                       55 år

 

Ben

Med alderen opplever alle et betydelig tap av ansiktsben. Det kraniofaciale skjelettets aldring (skjelettet i hodet og ansiktet) kan skyldes endringer forholdet mellom benvokst og benresorpsjon.

Bensvekkelse fører til tynnere ben og dermed mindre støtte til de overliggende vevene. Dette tapet av støtte bidrar til merkbare endringer i overliggende mykvev og hud som blir slappere.

Age 35Age 45Age 55
                                35 år                                                                        45år                                                                       55år

Livsstilsfaktorer

Hudens aldringsprosess påvirkes både innenfra og utenfra. Når vi blir eldre, brytes kollagen og elastinfibrer ned og kvaliteten på kroppens egen hyaluronsyre blir dårligere. Dette styres hovedsakelig av genene våre og kan ikke kontrolleres. Det finnes imidlertid eksterne faktorer eller livsstilsfaktorer som vi alle kan kontrollere for å redusere hudens aldring.

Både sigaretter og alkohol, overdreven soling og stress kan få den biologiske klokken til å gå fortere. Av alle disse faktorene er det UV-stråling fra solen som gjør størst skade.

Restylane-produktene kan ikke få tiden til å gå bakover. Men det de kan gjøre, er å gjenopprette hudens fuktighetsbalanse, forbedre hudens struktur og elastisitet, jevne ut rynker og furer og gjenopprette tapt volum i ansiktet.

 

Vi tilbyr rynkebehandlinger

På grunn av EU-reglement er det ikke lov for oss å nevne reseptbelagte legemidler noen steder, heller ikke for å informere i egne kanaler. All informasjon vil bli gitt på konsultasjon. – Men du kan også selv ta kontakt med oss chat, e-post eller telefon så svarer vi på alle dine spørsmål.
Aldergrense 20 år.


 

Slik utføres behandlingen:

 • Middlet injiseres med en engangssprøyte med svært tynn spiss, og behandlingen er skånsom og med lite ubehag. Behandlingen tar ca 20 min.
 • Man kan gjenoppta arbeid og andre daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen. De første 12 timene etter behandlingen bør man imidlertid ikke gni eller massere det området som er behandlet.
 • Etter injeksjonen tar det typisk fra 2-3 dager før middelet begynner å virke og inntil 20 dager før man får full effekt.

Områder man kan behandle:

 • Glabella: Mysing og anspent muskel mellom øyenbrynene er det området som aller oftest blir behandlet.
 • Linjer på siden av øynene.
 • Linjer og rynker i panne
 • Spesial område (hender, føtter, armhuler – Spesialområde)
 • Masseter Spesialområde)
 • Overleppe (Spesialområde)
 • Hake – Ved sterk muskelaktivitet i hake

 

Hvor lenge varer effekten av behandlingen?

En fordel med behandlingen er at effekten er forbigående. Effekten varer i gjennomsnitt 3-5 måneder etter førstegangs behandling. For å vedlikeholde optimal effekt bør man beregne og gjenta behandlingen 2-3 ganger i året. Resultater fra vitenskapelige studierviser effekten varer lenger etter hver ny behandling. Sansynligvis beror dette på at muskelen som blir behandlet etter hvert blir mindre aktiv og svakere som resultat av at den ikke brukes.

Bivirkninger?

Den vanligste bivirkningen er ømhet eller en liten blodutredelse på innstikkstedet. I sjeldne tilfeller kan man få en forbigående svekkelse av nærliggende muskler. Det finnes beskrevet tilfeller hvor muskelen som løfter øvre øyelokk har blitt forbigående svekket i  1-2 uker. Fordi effekten er forbigående er også bivirkningene forbigående. Det oppstår sjelden bivirkninger ved denne type behandling hvis du behandles av helsepersonell med tilstrekkelig kompetanse.

Behandlingene utføres av Kosmetisk sykepleier Anne-Lise, Birthe Helland, Silje, Åsmund eller hos ansvarlig Lege, Dr. Nadja Tanovic.

Alle våre behandlere har gjennomgått kompetansekurs og opplæring av lege.

Forhåndskonsultasjon godkjent av klinikkens ansvarlige lege er lovpålagt før behandlingen og gis til alle kunder ved første behandling for rynkeredusering.

 

Se priser her

Revok50 – Ny intensiv biostimulerende injeksjonsbehandling

REVITALISERE | REHYDRERE | REGENERERE | REMODELERE

Revok50 er en biostimulerende behandling bestående av høymolekylær hyaluronsyre og aminosyrer som korrigerer alderstegn. 

Behandlingen optimaliserer hudens struktur og forbedrer fibroblastens produksjonsevne.

 

Hva er Revok50?

Revok50 er ikke en filler og produktet blir ikke liggende i huden. Produktet som injiseres er biokompatibelt og inneholder substanser som kroppen ikke lenger selv produserer i riktig form eller mengde. Etter ca. 12 timer vil produktet ha migrert inn i vevet og nedetiden er borte. 

Hvilke resultater kan jeg forvente? 

Revok50 er en biostimulerende behandling som igangsetter hudens naturlige prosesser for å redusere aldringstegn. Etter avsluttet kur vil du oppleve:

 • Gjenoppbygd volum
 • Økt spenst og elastisitet
 • Mer glød.
 • Styrket og hydrert hud
 • Strammere utseende
 • Reduksjon av rynker og linjer

Studie med 103 personer over 22 uker viser høy tilfredstillelse:

Rynker 82% | Fine linjer 92% | Elastisitet 92% | Glatthet 95% | Glød 95%

Hvor mange behandlinger trenger jeg? 

Revok50 er anbefalt som kur med totalt 3 behandlinger med ca 4 ukers mellomrom.

 

 

Profhilo er en effektiv behandling mot slapp, kreppet og løs hud på hals, hender, ansikt og décolleté.

 


Hva brukes Profhilo til? 

Profhilo er en av de mest effektive behandlinger mot kreppet hud som er veldig vanlig på aldret hud. Behandlingen kan også anvendes andre steder på kroppen, slik som på løs hud på armer, knær eller mage.

Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden, noe som medfører en aldrende- og løs hud. Profhilo er utviklet til å gjenskape en naturlig foryngelse av huden, så bindevevsfibrene gjenskapes av kroppen selv.

Hva er Profhilo, og hva inneholder det?

Profhilo består av hyaluronsyre, som injiseres inn under huden via få stikk. Hyaluronsyren i Profhilo er helt annerledes oppbygd enn den vi kjenner fra fillers og Skin Boosters. Det naturlige sukkerstoffet er varmebehandlet på en bestemt måte. I kombinasjon med dens unike formel gjør det mulig at stimulere hudens egen kollagen- og elastinproduksjon. Profhilo er markedets mest rene og naturlige form for hyaluronsyre da den er fri for BDDE-bindinger.

Hva er forskjellen på Profhilo og Filler?

Begge deler lages av hyaluronsyre, men der filler vil gi økt volum for å erstatte volumtap eller endre fasong og form på områder i ansiktet, vil Profhilo fungere som en biostimulator, noe som får vår egen hud til å produsere store mengder av kollagen og elastin fører til at huden strammes opp og rynker glattes ut.

Hvordan foregår behandlingen?

Profhilo injiseres via meget få stikk i området med løs og kreppet hud. Spredningen av produktet er stor, som gjør at hele huden blir forynget og ikke kun der hvor injeksjonen utføres. Profhilo øker ikke volumet i huden som ved filler injeksjoner og gir derfor alltid naturlige resultater. Profhilo er en seriebehandling som krever 2 behandlinger med 4 ukers intervall. Behandlingen må tas i 2 omganger for optimalt resultat.

Etter behandlingen og resultater

Umiddelbart etter behandlingen kan stikkene, hvor injeksjonen er utført, ses. Det kan ligne små myggstikk. Disse forsvinner innenfor 12-24 timer. Det kan også oppstå forbigående blåmerker. Som utgangspunkt kan man dra på jobb dagen etter behandling.

Produktet forblir i huden ca 1 måned og frigir sakte hyaluronsyre. Under denne perioden aktiveres fire forskjellige typer kollagen og elastin. Etter 4 uker bør man gjøre en oppfølgingsbehandling for å oppnå best mulig resultat. Full effekt forventes etter 2-3 måneder.

4 uker etter første injeksjon vil huden være betydelig strammet opp.

Resultatet av behandlingen er langvarig, og kan holde over et år. Vi anbefaler å holde det flotte resultatet vedlike med én behandling en gang i året.


FØR OG ETTER BILDER

Se priser her

Behandling mot mørke ringer og poser under øynene!

Frisk opp øyeområdet!

En innovativ, revitaliserende cocktail som inneholder hyaluronsyre, Vitamin C og ekstrakter fra ruscus, blåbær, kamille, papaya og rosmarin. Ekstraktene er rike på antioksidanter som forbedrer mikrosirkulasjonen, elastisiteten og drenasje rundt øynene, samtidig som de motvirker oksidativt stress.

Light Eyes behandler:

 • Hevelse – lett ødem
 • Fine linjer
 • Forbedring av mørke områder under øynene (ikke medfødt)

Hovedingredienser

Hyaluronsyre
Binder fuktighet, slik at huden opprettholder sin fylde og fasthet.

Rosmarin
Ekstrakt rikt på antioksidanter som er nyttig for reparasjon av vev og hud.

Superoksid Dismutase (SOD)
Sterk antioksidant som finnes naturlig i kroppen og i mange planter.

Argirelin
Peptid som reduserer mimikklinjer ved å dempe signaler mellom nerveceller og muskelceller

Gjæret papaya
Bremser aldring forårsaket av frie radikaler.

Kamille-ekstrakt
Betennelsesdempende og beroligende.

Ruscus og blåbær
Styrker kapillærene, øker sirkulasjonen og reduserer hevelser rundt øynene. Minsker eller fjernet blå ringer under øynene.

Vitamin C
Viktig for dannelsen av kollagen, hyaluronsyre og intracellulære substanser. Beskytter mot frie radikaler, styrker huden og virker oppstrammende.

 

Før- og etterbilder

 

Light Eyes er en trygg injeksjons-behandling som utføres av kosmetisk sykepleier. 

Se priser her

AQUAGOLD

AquaGold Fine Touch er en smertefri ansiktsbehandling bestående av antioksidanter, fukt, vitaminer, hyaluronsyre og muskelavslappende middel. Blandingen sluses ned i huden via 20 mikrotynne gullbelagte nåler

 

AQUAGOLD Fine Touch er overflatiske mikroinjeksjoner med 24 karat gull-belagte nåler for perfekt levering ned i huden. Den øker hudkvaliteten med forbedring av spenst, fine linjer, rynker og tørr hud. Perfekt som komplement til andre behandlinger som rynkebehandling, laser og fillers.

Kan brukes med serum som hyaluronsyre, vekstfaktorer, peptid og antioksidanter.


 

AQUAGOLD cocktail som spesialtilpasses til hver enkelt sitt behov. Vi kan jobbe med bland annet glød og fukt, akne og Rosacea, livløs og gusten hud samt gi «red carpet»-glød.

AQUAGOLD fine touch består av 20 mikronåler. Mikronålene er 0,6 mm lange og 0,13 mm brede, tynnere enn menneskehår.

Formålet med AQUAGOLD Fine Touch er å mikrokanalisere de aktive stoffene og levere behandlingen direkte inn i huden. Formålet med andre microneedling apparater er å «punktere» huden for å stimulere cellfornyelse og kollagenproduksjon.

Se priser her

PRP er en nyskapende form for antialdring-behandling.

PRP står for Platelet Rich Plasma og er en behandling hvor man skiller ut plasma og blodplater fra ditt eget blod. Dette blir så injisert i området som skal behandles for å øke kroppens medfødte evne til å regenerere ulike typer vev.
PRP er 100% naturlig og har ingen bivirkninger, ingen komplikasjoner og minimalt med nedetid.
Platelet-Rich Plasma (PRP), er også kjent i utlandet som Selphyl eller Vampire Facelift

Kim Kardashian og Angelina Jolie er store tilhengere av denne behandlingen.


 

Eksempler på bruksområder:

 • Redusere linjer og rynker
 • Forebygge hårtap og øke tykkelsen og vekst
 • Normalisere hudfarge (pigmenter)
 • Redusere porer
 • Redusere arr
 • Øke tykkelse og elastisitet på huden
 • Får sår til å gro
 • Øke benmassen (hårtap)
 • Reduserer strekkmerker
 • Reparere solskadet hud
 • Redusere poser under øyne

 


 

PRP er en trygg behandlingsmetode som i tillegg til det estetiske brukes behandlingen også mye innenfor ortopedi, tannkirurgi og idrettsmedisin.

PRP brukes av tannleger, til sårbehandling, muskel/bløtvevsskade, artrosepasienter samt
intimitetshelse for kvinner og menn.

Hos oss benyttes behandlingen  vanligvis på ansikt/hals, men kan også benyttes på andre deler av kroppen. Ideelt i forbindelse med arr, sår og strekkmerker. I tillegg har den god effekt på slapp hud, tynn hud og blå ringer under øynene, noe som er veldig vanskelig å behandle med andre behandlingsmetoder.

Videre har Regenlab® et produkt som kombinerer PRP med hyaluronsyre, kalt Cellular Matrix. Denne kan brukes for behandling på hud og vil i tillegg til virkningen av PRP, sørge for mere plump, bedre hydrert hud. Den er perfekt til bruk under øynene, fine linjer, akne-arr og rynker.

Du vil få et mere umiddelbart resultat med Cellular Matrix. Spør din behandler om du ønsker å legge dette til i din behandling.

Se priser her

Mesoterapi tilfører vitaminer, hyaluronsyre og anitoksidanter til huden og etterlater frisk og glødende hud


Hudoppstrammende og fuktighetsgivende cocktail

 • Injeksjonsbehandling som består av helt naturlige ingredienser
 • Rask og trygg behandling med minimal smerte
 • Forvandler dehydrert og slapp hud til en revitalisert, strammere og mer ungdommelig hud

Hva er Mesoterapi?

Mesoterapi er en en kombinasjon av hyaluronsyre, peptider, aminosyrer, mineraler, vitaminer og antioksidante eller andre aktive ingredienser som tilpasses etter din hud og dine behov. Ingrediensene sluses ned i huden ved hjelp av overfladiske injeksjoner i huden med en tynn nål.

Dette er en 100% naturlig behandling og fungerer som et godt alternativ for dem som ikke ønsker fillere eller andre injeksjonsbehandlinger. Mesoterapi tillater oss også å behandle større områder samtidig eller områder som kan være utfordrende å injisere, som områder rundt øyne og overleppen, men kan også brukes på på andre områder på kroppen noen eksempler på de vanligste områder er ansikt, hals, bryst eller hender.  

Komponentene i sammensetningen bidrar til å øke fuktighetsnivået i huden, revitalisere huden fra innsiden, strammer opp og gir huden en naturlig glød.

Hvilke resultater kan jeg forvente? 

Vi tilpasser behandlingen etter din individuelle hudtype. Behandlingen etterlater en hud som er fastere, revitalisert og gir naturlig glød.

Mesoterapi gir umiddelbar effekt, men du vil gradvis se synlige resultater rundt 1-2 uker etter behandling. For å oppnå best mulig resultat vil vi anbefale 1-4 oppfølgingsbehandlinger med 2 ukers mellomrom, slik at du får en mer langvarig effekt.

Resultatene etter mesoterapi vil ofte vare i seks til tolv måneder, og det kan være aktuelt å gjenta behandlingen årlig for å opprettholde resultatet.

Behandling med Mesoterapi kan adressere forskjellige indikasjoner og kan gi følgende: 

 • Ny glød – motvirker grå og gustne hud
 • Mer fukt og dehydrert hud
 • Jevnere hudtone
 • Oppstramming 
 • Sterkere hudbarriere
 • Redusere linjer og rynker 
 • Ny vitalitet og spenst
 • Redusere hudskader som pigmenteringer eller arr

 

 

Etter behandlingen

Det er vanlig å bli litt rød i huden rett etter behandling. Dette roer som regel etter 1-2 dager. I noen tilfeller kan man også få hevelse eller små blåmerker. Dette kan dekkes til med mineralsminke. Unngå trening og andre fysiske aktiviteter 24 timer etter behandling.  

 

Hvem passer behandlingen til?

Ettersom behandlingen tilpasses din egne hudtype så er dette en god behandling som er godt egnet for alle personer uansett hudtype eller aldre.  

Vi anbefaler ikke denne behandling til personer med autoimmune sykdommer, kjent allergi for hyaluronsyre eller personer med betennelser i huden. Vi anbefaler heller ikke gravide eller ammende å utføre denne behandlingen da det ikke foreligger noen forskning på evt. skader dette kan medføre på barn/ foster. 

Se priser her

Nucleofill er et ny og innovativ behandling som stimulerer cellene til å opprettholde sine naturlige funksjoner og setter i gang naturlige reaksjoner i hud, muskler, fettvev og benvev

Nucleofill bremser opp aldring av huden.

Nucleofill er en biostimulerende gele som er basert på helt naturlige poly-nukleotider.

Polynukleotider er viktige naturlige molekyler som binder seg til reseptorene på våre celler og setter i gang tilhelende reaksjoner i bl.a. huden. Det finnes mange studier på at poly-nuklotider har akkurat denne evnen.

Nucleofill er en gele som fordeler seg lett i huden.

Vanligvis injiseres Nucleofill med 5 punkter på hver side av ansiktet, eller ved å legge det der huden trenger mest revitalisering og tilheling.  Man kan også bruke mesoteknikk hvor man legger produktet i mange små punkter i huden. Dette gjøres ofte på halsen.

Nucleofill er laget med nesten helt lik PH-verdi som huden vår, slik at det medfører minimalt ubehag når produktet injiseres i huden.

Nucleofill vil gi deg et umiddelbart løft fordi det stimulerer små fibriller inne i cellene i bl.a. huden. Nucleofill vil også stimulere huden videre de kommende ukene/månedene etter behandling, slik at man får en kontinuerlig effekt.

Nucleofill er dypt fuktighetsgivende, opp-strammende og konturerende og vil gi deg tilbake spensten i huden.

Nucleofill stimulerer bl.a. fibroblastene til nydannelse av kollagen 1, og har også en rensende effekt ved å øke sirkulasjonen i vevet og samtidig nøytralisere frie radikaler.

Det anbefales vanligvis 2 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom, og oppfølgende behandling etter 6-12 måneder.

Noen kan ha behov for flere behandlinger, og dette er noe man avtaler med behandleren etter en vurdering av hudkvaliteten og hvor stort behov det er for behandling.

 


Nucleofill Eye

Det aller seneste innenfor kosmetiske behandlinger rundt øyepartiet!

Nucleofill er en Polynukleotid gel for bio-stimulering og restrukturering av området rundt øynene. Denne nye bio-restrukturerings-gelen i NucleofillTM serien er grundig renset og er basert på lavmolekylær vekt og naturlig avledede poly-nukleotider.

Denne behandlingen er utviklet for å forbedre huden og aldringstegn i det periokulære området/ øyeområdet.

Øyepartiet er kontinuerlig utsatt for miljømessige påvirkninger og naturlige bevegelser grunnet ansiktets mimikk. Grunnet dette, har øyekonturen en tendens til å eldes raskere sammenlignet med andre områder i ansiktet.

Er en behandling som er utviklet til å redusere mørke ringer og rynker under øyene.


Nucleofill Eyes er spesifikt designet for å forbedre:

• Tegn på tretthet

• Dype linjer rundt øyene

• Overfladiske mimikk linjer

• Aldringstegn og slapp hud

• Regenerering av huden

• Bio-restrukturering av dype vevs-lag.


Det anbefales 2 behandlinger med ca. 14 dages mellomrom. Deretter foreslår vi en vedlikeholdsbehandling hver sjette måned. Man må regne med at det er noe hevelse i området i 1-2 dager etter behandling.

Se priser her

Grunnen til hvorfor man ønsker fjerne en filler kan være av flere ulike årsaker.
Behandlingen er et enzym som bryter ned fillers og injiseres i de aktuelle området. Etter noen dager vil du se endelig resultat.
Det er enkelt å fjerne en filler med enymet, men det er viktig at du velger en seriøs klinikk når du skal utføre denne behandling. Det vil være nok med én behandling i de fleste tilfeller.
Ta gjerne kontakt med oss for å sette opp en konsultasjon eller hvis du ønsker mer info.

Se priser her

Hva er Sunekos?

 

Sunekos er en injeksjonsbehandling som inneholder aminosyrer og hyaluronsyre, som gjenoppretter og oppbygger hudens kvalitet og balanse. Gjennom flere studier har Sunekos sin unike formel vist seg å stimulere fibroblastene i dermis, som reproduserer både kollagen og elastin som er to viktige elementer for hudens cellefornyelse. Takket være denne prosessen motvirker Sunekos aldring, med hensyn til din naturlige ansiktsform og kroppsform. Sunekos kan brukes på alle hudtyper og på forskjellige områder i både ansiktet og på kroppen, som ansiktet, nakke, dekolletage, hender, armer, innside lår og knær. Det er spesielt effektivt i ellers vanskelige behandlede områder som pannen og området rundt øynene for å fjerne poser og mørke ringer.

Behandlingen for alle Sunekos-produktene utføres som et forløp med ca. 3-4 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom. Deretter kreves det en oppfølgingsbehandling med omtrent 6 måneders mellomrom.

Sunekos er en ikke-invasiv medisinsk behandling som består i å injisere en væske/gelé i huden gjennom en tynn nål eller stump kanyle. Prosedyren er relativt smertefri, og det kan ved behov påføres et topikalt bedøvelsesmiddel før behandling. Behandlingen tar normalt ca. 15–20 minutter, og etterpå kan du gjenoppta normale aktiviteter.

Unngå imidlertid kraftig anstrengelse samt badstue og sol til eventuell hevelse/rødhet har lagt seg. 

Sunekos er fremstilt av naturlig, kjemisk uforandret hyaluronsyre kombinert med de spesifikke aminosyrene som inngår i kroppens prosess for å reprodusere kollagen og elastin (ECM). Alle disse stoffene forekommer naturlig i kroppen, og de aksepteres derfor godt av kroppen med minimal risiko for allergiske reaksjoner (ingen rapporterte tilfeller). Holdbarheten av behandlingen avhenger av flere faktorer (individuelle egenskaper, soleksponering, hudbehandlinger osv) Behandleren avgjør derfor hvorvidt behandlingen egner seg, samt hvilket resultat som kan forventes. 

Merkbare forbedringer etter behandling med Sunekos er følgende: 

• Økt spenst og elastisitet i huden 

• Økt volum/fuktighet 

• Forbedring av fine linjer og rynker 

Behandlingen egner seg både for unge personer for å bremse den fysiologiske aldringen, og for moden hud for å redusere aldringstegn og reaktivere cellulær funksjonalitet. Sunekos har ikke hatt noen rapporterte allergiske reaksjoner, og allergitest er derfor ikke nødvendig. Vi anbefaler imidlertid at man alltid informerer behandleren om eventuelle reaksjoner på andre estetiske behandlinger. 


Spørsmål og svar

Hvor lenge varer resultatet?

Avhengig av pasienten og hudkvaliteten, varer behandlingen i gjennomsnitt 6 måneder før man behøver å gjenta behandlingen.

Hvad er de største fordele ved Sunekos?

Behandlinger med Sunekos korrigerer og forebygger aldringstegn. Sunekos er det eneste naturlige produktet i estetisk medisin som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin, og som gjenoppretter volumtap og forbedrer hudens elastisitet på en naturlig måte og uten syntetiske tilsetningsstoffer.

Kan du gå tilbake til jobb/hverdag umiddelbart etter en behandling?

Behandlingen har ingen “nedetid” og du kan gå tilbake til normale aktiviteter umiddelbart. Men med unntak av behandling rundt øynene, som kan forårsake midlertidig hevelse, der kan vare i 24-72 timer. Det anbefales imidlertid å unngå trening, soling til hevelsen har avtatt.

Hvor lang tid tager en behandling?

Avhengig av hvilket område du behandler, gjennomfører du en kur på mellom 3-4 behandlinger i en periode på mellom 1-2 uker. Hver behandling tar i gjennomsnitt omtrent 15 minutter i tillegg til konsultasjon og bilder ved første besøk.


Før- og etterbilder 

Mørke ringer under øyene

Poser under øyene

Oppstramming kropp

Linjer og rynker

Se priser her

Få håret tilbake med verdens første injeksjonsbehandling med peptider som nå er tilgjengelig i Norge

 


Hva er hårbehandling? 

En innovativ injeksjonsbehndling med peptidteknologi som hjelper mennesker som av ulike årsaker lider av hårtap. Basert på vitenskapelig medisinsk forskning, og som  inneholder en nyskapende sammensetning av biomimetiske peptider. 

Produktet er utviklet av Dr. Chung Yongji, grunnlegger av det kosmetiske selskapet Caregen, for behandling av hårtap og tynt hår. Produktet ble kjent som verdens første injeksjonsbehandling med peptider og har vært på det internasjonale markedet i flere år. Nå kommer den også til Norge.

Med peptidteknologi har DR. CYJ Hair Filler hjelper mennesker som lider av forskjellige typer hårtap ved å stoppe og motvirke hårtap og fremme hårvekst. Pasienter med både Alopecia Areata (flekket hårtap) og arvelig eller aldersrelatert hårtap hos menn og kvinner kan få hjelp fra behandlingen. Den er også egnet for de som har tynt hår og ønsker økt hårvekst med sterke og sunne hår.

Hårtap er noe som kan kan oppstå hos både kvinner og menn av ulike grunner, for menn er det som regel genetisk, mens for kvinner så beror det som regel av hormonelle forandringer som etter en graviditet. Det kan også forekomme på grunn av stress eller på medisiner.

Behandlingen ikke bare motvirker hårtap uten også stimulerer gjenvekst av hår. Produktet er utviklet av leger og inneholder en sammensetning av peptider og hyaluronsyre. Behandlingen er klinisk testet og viser til gode resultater med en gjennomsnittlig gjenvekst på 30-40% på alle hårtyper. 

Selskapet Caregen har i flere år forsket på spesialiserte peptidkomplekser og utviklet en injeksjonsgel som stopper og motvirker hårtap.

Hvordan fungerer det? 

Produktet injiseres i hodebunn og sprer seg i vevet for å videre gå inn i hårets cellekjerne der den påvirker DNA-syntesen. 

Peptidene virker for å gjenopplive sovende hårsekker ved å øke blodstrømmen i de minste årene i hodebunnen. Peptidene bidrar også til å forstørre hårsekkene, aktivere stamceller, forhindre celledød og maksimere dannelsen av nye hårsekker. Dette fører til økt hårvekst, forbedret tetthet og tykkelse på hårstråene samt reduserer hårtap.

Behandlingen utføres som en kur med totalt 4 behandlinger annenhver uke. Resultatet forbedres ved oppfølgingsbehandling en gang i måneden første halvår. Resultatet er permanent. 

De første resultatene er synlige etter ca 1-2 måneder

Gjør behandlingen vondt?

Hodebunnen er et følsomt område, og derfor kan injeksjonene føles mer. Før behandlingen Blir det påført lokalbedøvelse i form av krem ​​for å redusere smerten fra selve stikkene.


Etter behandling: 

 

 • Ikke eksponere behandlet område for sol  
 • Vask håret som normalt dagen etter, bruk tilhørende hjemmeprodukter
 • Unnvik trening 24 timer etter behandling
 • Unnvik ekstreme temperaturer nærmeste 48 timer

 

Se priser her 

 

Medispa Skin Signature

Advanced Combination Treatment

Eger Skin Clinic er stolte av å introdusere vårt MediSpa sin splitter nye Signaturbehandling!
Behandlingen er utviklet for deg som ønsker maksimal effekt fra èn og samme behandling.


Ønsker du en behandling hvor du både ser og føler effekten? En behandling som jobber fra de dypere lagene i huden og helt opp til hudens overflate? Med denne splitter nye signaturbehandlingen får du behandlet alle hudens lag!

 

Behandlingen er perfekt å utføre på høst og vinter på grunn av mindre sol, og for å oppnå en sunn og glødende hud før julebordsesongen og og nyåret.

 


 

MediSpa Skin Signature er satt sammen av 4 av våre mest populære behandlinger:

Fotona Tightening

Mesoterapi

Dermapen (uten bedøvelse)

Led Lys Terapi + Peptide Mask

 

 


 

Hvordan fungerer behandlingen?

 

Fotona Tightening

Laser som jobber i hudens dypere lag og setter i gang hudfornyelse-prosessen.

Mesoterapi

En cocktail bestående av bl.a. vitaminer, antioksidanter og fukt leveres direkte til dermis ved bruk av mesogun/injeksjon.

Dermapen

Forbedrer hudteksturen og stimulerer kollagen -og elastin produksjonen ved å lage små punkteringer i huden – dette stimulerer vevet til å raske opp helingsprosessen og behandlingen får dermed kort nedetid.

LED Lys Terapi

Avsluttende del av behandlingen som virker reparerende på huden i samarbeid med en beroligende Peptidmaske som kjøler ned huden og demper rødhet.

 


 

Hvilken effekt gir behandlingen?

Behandlingen forbedrer hudteksturen, hudtonen og  blodsirkulasjonen, noe som gir huden masse glød.

Den reduserer pigment og fine linjer, og gir dermed jevnere, klarere hud.

Den tilfører huden en mengde vitaminer, antioksidanter, hyaluronsyre og peptider som gjør huden sunnere og friskere, og gjenoppretter hudens fukt-balanse.

Den stimulerer kollagen -og elastin produksjonen som minskes med alderen, og gjør at huden strammes opp og blir glattere.

 


 

Vanlige spørsmål:

Hva må jeg passe på før/etter behandling?

Vi anbefaler å holde seg borte fra retinol/syrer en ukes tid etter behandling, lytte til huden – sensitivitet/rødhet og evt flassing bør være borte før oppstart igjen av dette. Bare beroligende/fuktgivende/solbeskyttelse etter behandling. Minst 4 uker uten sol etter behandling.

 

Hvor lang nedetid kan jeg forvente?

Etter MediSpa Skin Signature kan du forvente en nedetid på ca 2-3 dager. Nedetiden er kortere enn ved ordinære laserbehandlinger da dermapen stimulerer vevet til en raskere reparasjon -og helingsprosess.

 

Gjør behandlingen vondt?

Behandlingen er ment å taes uten bedøvelse for best mulig effekt, i forhold til blodsirkulasjon og opptagning fra ingrediensene fra produkter. Behandlingen kan føles litt «sår ut» på huden, men er ikke smertefull.

 

Hva er Mesogun?

Mesogun er et medisinsk apparat formet som en «liten pistol» som har til hensikt å tilføre produkt fra en nål raskt inn i huden. Den er svært presis og gjør at man raskt kan behandle større områder på kort tid.

 

Hvem passer behandlingen for?

MediSpa Skin Signature er en behandling som passer alle hudtyper. Vi anbefaler en aldersgruppe på 30år pluss, men den kan også brukes av 25+ for å forebygge tidlig aldring, mimikklinjer, fukttap og for glød.

 

MediSpa Skin Signature – Advanced Combination Treatment – kan bookes hos alle våre kosmetiske sykepleiere. 

Se priser her

Sculptra®

Produksjonen kollagen avtar med alderen og det er vanlig at både kvinner og menn opplever tap av spenst og elastisitet med åren. 

Med Sculptra kan vi forebygge aldring, rynker og folder. 


 

Hva er Sculptra®?

Sculptra® er en revolusjonerende behandling som stimulerer hudens eget kollagen.

Sculptra® er en injeksjonsbehandling rettet mot problemområder utviklet til å fylle tomrom og utjevner rynker og folder i huden. Det er en naturlig kollagenstimulator og kan best beskrives som en volumøker.

Det er et unikt produkt som stimulerer hudens egen kollagenproduksjon innenfra. Sculptra® retter seg fremst til kvinner og menn mellom 30-70 år og er utviklet til å behandle slapp hud som med alderen mistet sin spenst.

Etter hvert som vi blir eldre mister huden sin naturlige elastisitet bl.a. som følge av nedsatt produksjon av bindevevet kollagen. Huden blir med årene innsunket og slapp, og dype rynker utvikler seg, som følge av redusert kollagenproduksjon. Sculptra® bidrar til å bygge opp huden fra innsiden ved å stimulere kroppens egen produksjon av kollagen i dypere hudlagene.


Hva inneholder Sculptra® og hvordan virker det? 

Sculptra® er et biostimulerende produkt basert på poly-L-melkesyre som finnes naturlig i kroppen. Komponentene i produktet bidrar til å øke dannelsen av kollagenfibre med 30%. 

 De aktive evnene aktiverer fibroblastene som skaper en respons i vevet som øker kollagenproduksjonen. Produktet er utviklet til å forynge, korrigere aldersrelaterte hulrom, rynker og folder i ansikt. Fyllstoffet er langtidsvirkende og endelig resultat er synlig etter ca. 8 måneder.  Du vil oppleve hvordan ditt ansikt får tilbake struktur, volum, glatthet og spenstighet. Rynker og linjer reduseres markant og du får tilbake et naturlig yngre utseende.


 

Sculptra® egner seg til behandling av:

 • Innsunket og slapp hud i kinnene
 • Dype rynker og folder rundt nese og munn (nasolabiale folder)
 • Rynker og linjer ved munnen (marionette linjer)
 • Rynker og linjer på kinn og hake

 

Resultatet etter en kur varer 2-5 år. Det aller fleste pasienter behandles 3 ganger med 6 ukers mellomrom over en periode på 4-6 måneder. 

 

Før og etter Sculptra®

Behandling av overfladiske linjer – Belotero Balance

Overfladiske linjer er typisk slike man får på bryst eller rundt munnen etter for eksempel mange år med røyking. De aller fleste vet at røyking er skadelig og det setter sine spår i huden, særlig på områder rundt munnen. Med en helt ny injeksjonsbehandling med Belotero Balance er det nå mulig å jevne ut linjer og grove rynker og linjer rundt leppene uten å bygge volum.

Behandlingen gir umiddelbare resultater. De første resultatene vil være synlige allerede samme dag, men vil også forbedres over de nærmeste måneder etter behandlingen.


Nøkkelen til dette fyllstoffet er den spesielle formulaen. Hovedingrediensen i dette produktet er hyaluronsyre som produseres naturlig i kroppen. Nytt med denne er at en er mer tynnflytende enn andre dermale fillers og derfor kun legger seg i de linjer og rynker som man behandler og fyller disse ut på en naturlig måte. Gelén binder seg umiddelbart til vann i huden og fyller ut fine linjer og rynker.  Behandling fungerer ved å administrere en injiserbar løsning i de subdermale hudlagene.

 

Hvor lenge varer resultatene?
Resultatene for denne behandlingen kan vare flere måneder om gangen. Flertallet av pasientene kan forvente resultater i minst 6 måneder, og noen ganger så lenge som et år. Hvor lenge resultatene dine varer, avhenger av faktorer som hudens tilstand, alder og hvor godt du reagerer på behandlingen.

Hvor ofte bør du ha behandling?
Det er anbefalt å utføre en en oppfølgingsbehandling etter ca. 6 måneder for å opprettholde resultatet.

Er behandlingen trygg?
Dette er en trygg behandling og er godkjent av FDA (U.S Food and Drug Administration) Den aktive ingrediensen er dessuten en lik til hyaluronsyren som allerede finnes i huden din. Risiko for bivirkninger er liten.

Kan Belotero Balance kombineres med andre behandlinger?
Det er trygt å kombinere denne behandlingen med andre kosmetiske behandlinger som toksininjeksjoner, ansiktsbehandlinger, kjemiske peelinger, eller laserbehandlinger.

 


Før og etter behandling med Belotero Balance

 

Se priser her