Kosmetiske behandlinger

Utfør alltid injeksjonsbehandlinger hos en seriøs klinikk, med erfarne og sertifiserte behandlere.

Aldersgrense: 20 år

Informasjon om legemidlet botulinum toxin type A:

Botox er et merkevarenavn på giften botulinum toxin type A. Giftstoffet dannes av bakterien Clostridium botulinum. Botox blir benyttet over hele verden, blant annet til å løsne smertefulle krampetilstander (muskelspasmer) hos mennesker med spastiske lammelser. Preparatet er best kjent for å behandle rynker.

 

Det kreves obligatorisk vurdering hos lege før behandling med medikamenter som botulinum toksin (botox). Når du booker time til rynkebehandling får du tilsendt link til online-konsultasjon hos lege. Prisen for dette er kr. 500,- 

 


 

Vår ansvarlige lege er Dr. Nadja Tanovic som jobber med kosmetiske/medisinske behandlinger i vår klinikk, samt under spesialisering i øre-nese-hals kirurgi. Dr. Tanovic er sertifisert kursholder for Nordyx trådløft .

Behandlingene med botulinum toxin type A utføres av våre kosmetisk sykepleiere: Hedda, Birthe, Silje og Åsmund. Alle våre behandlere har gjennomgått kompetansekurs og opplæring av lege.

 

Slik utføres behandlingen:

 • Botox injiseres med en engangssprøyte med svært tynn spiss, og behandlingen er skånsom og med lite ubehag. Behandlingen tar ca 20 min.
 • Man kan gjenoppta arbeid og andre daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen. De første 12 timene etter behandlingen bør man imidlertid ikke gni eller massere det området som er behandlet.
 • Etter injeksjonen tar det typisk fra 2-3 dager før Botox begynner å virke og inntil 20 dager før man får full effekt.

Områder man kan behandle:

 • Glabella: Mysing og anspent muskel mellom øyenbrynene er det området som aller oftest blir behandlet. Også kalt sinnarynken
 • Kråketær: smilerynker på siden av øynene.
 • Panne: tversoverlinjene i pannen.
 • Svettebehandling (hender, føtter, armhuler – Spesialområde)
 • Masseter (mot tanngnissing / facial slimming – Spesialområde)
 • «Gummy Smile» (Spesialområde)

 

Hvor lenge varer effekten av behandlingen?

En fordel med behandlingen er at effekten er forbigående. Effekten varer i gjennomsnitt 3-5 måneder etter førstegangs behandling. For å vedlikeholde optimal effekt bør man beregne og gjenta behandlingen 2-3 ganger i året. Resultater fra vitenskapelige studier med Botox brukt mot rynker tyder imidlertid på at effekten varer lenger etter hver ny behandling. Sansynligvis beror dette på at muskelen som blir behandlet etter hvert blir mindre aktiv og svakere som resultat av at den ikke brukes.

Bivirkninger?

Den vanligste bivirkningen er ømhet eller en liten blodutredelse på innstikkstedet. I sjeldne tilfeller kan man få en forbigående svekkelse av nærliggende muskler. Det finnes beskrevet tilfeller hvor muskelen som løfter øvre øyelokk har blitt forbigående svekket i  1-2 uker. Fordi effekten av Botox er forbigående er også bivirkningene forbigående. Det oppstår sjelden bivirkninger ved denne type behandling hvis du behandles av helsepersonell med tilstrekkelig kompetanse.

Behandlingene med botulinum toxin type A utføres av Kosmetisk sykepleier Hedda Nordby,  Birthe Helland, eller hos ansvarlig Lege, Dr. Nadja Tanovic.

Alle våre behandlere har gjennomgått kompetansekurs og opplæring av lege.

Forhåndskonsultasjon hos klinikkens ansvarlige lege er lovpålagt før behandling med botulinum toxin type A.

Vi tilbyr rabattordning til våre lojale kunder og gir:

10% rabatt etter 2. behandling

20% rabatt etter 4. behandling

50% rabatt på 6. behandling

 

Se priser her

Restylane® glatter ut rynker, framhever konturene i ansiktet, skaper fyldigere lepper og forynger huden. 


Behandlingen skreddersys til dine behov, og resultatet er synlig umiddelbart. Restylane er et naturlig skjønnhetsprodukt som ikke inneholder giftstoffer eller påvirker ansiktsuttrykk og mimikk. Det er utført over ti millioner behandlinger med Restylane på verdensbasis.

Restylane er en krystallklar gel som injiseres i huden (for enkelte behandlinger rett under huden) i små mengder for å gjenopprette volum og struktur. Restylane er basert på hyaluronsyre som ligner kroppens egen hyaluronsyre. Hyaluronsyren i Restylane er ikke animalsk, og du trenger derfor ikke ta hudanalyse. Det er også minimal risiko for allergiske eller hypersensitive reaksjoner.

Fordelene med Restylane

Resultatet av en behandling med Restylane er langvarig, men ikke permanent, slik at du selv kan velge om du vil opprettholde effekten. En behandling med Restylane varer normalt i 6–12 måneder, og en nyere klinisk undersøkelse har vist at med bare én etterbehandling kan effekten vare i inntil 18 måneder. For å opprettholde effekten i leppene må man normalt ta etterbehandling etter seks måneder.

Iblant kan den beste skjønnhetsbehandlingene være en enkel injeksjon som glatter ut rynker og folder.

Enkelte rynker gir ikke ansiktet ditt karakter, men plager deg i stedet. Ved hjelp av Restylane® kan du forbedre utseendet raskt med langvarig resultat. Uansett om du måtte ønske å glatte ut kråkeføtter og røykerynker eller korrigere dype folder og bekymringsrynker, har Restylane en løsning som gir optimalt resultat.

Produktene med Restylane kan blant annet glatte ut følgende rynker:

 • Linjene mellom nese og munn (nasolabiale furer)         
 • Kråkeføtter
 • Røykerynker
 • Smilerynker
 • Bekymringsynker

 

Vi utfører også Tear Through behandling for deg som ønsker å minske utseendet av mørke ringer under øyne eller dype søkk. Ved sterke indikasjoner kan det være behov for oppfølgingsbehandling.

*Konsultasjon er påkrevd før en Tear Through-behandling da det ikke er alle som er egnede kandidater.


I Norge har Galderma som er produsenten til Restylane innført autorisasjon på alle behandlere som jobber med produktet. Dette betyr at behandleren har vært gjennom omfattende kursing for å injisere Restylane.

Behandlere skal alltid bære gyldig ID-kort. Da er du trygg på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn, og gir deg tilbud om original Restylane.


Sjekkliste for autoriserte Restylane behandlere i Norge:

1. Behandleren skal under konsultasjon og behandling ALLTID bære et synlig og gyldig ID-kort fra Restylane®. Kortet er personlig, og innehar blant annet navn, bilde og kompetansenivå på behandler. Da er du trygg på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn, og at du vil få tilbud om behandling med Restylane®. Autorisasjonen innebærer også at personen har fått opplæring av Galderma, og er oppdatert på de nyeste behandlingsteknikkene. Kortet fornyes hvert år. Spør ALLTID etter ID-kort. Ikke la deg lure av useriøse aktører.

2. Klinikken skal ha et synlig Certified Restylane Clinic logo på sin hjemmeside.

3. Klinikken skal finnes under ”FINN KLINIKK”.

Eger Skin Clinic er Sertifisert Restylane klinikk.


Hvorfor autorisasjon?
Autorisasjonsordningen ble innført av Galderma i januar 2009. Hovedårsaken var en økende grad av villedende markedsføring med varemerket Restylane fra klinikker/ behandlere, som i virkeligheten benyttet helt andre både billigere og udokumenterte kopivarianter.

En økende grad av kundehenvendelser knyttet til feilbehandlinger og komplikasjoner fra slike useriøse klinikker, gjorde at produsenten til slutt så seg nødt til å innføre et synlig ID-kort som kundene både kunne se og spørre etter. Autorisasjonsbeviset er i dag et synlig kvalitetsbevis på behandlerens erfaring, dyktighet, kompetanse, og setter fokus på videreutvikling og kvalitet av hver enkelt behandler.


Kontakt oss her angående konsultasjon, timebestilling, eller andre ting du lurer på med hensyn til Restylane. Vi svarer hurtig, som regel i løpet av én time innenfor åpningstid.

Injeksjonbehandling og Covid-19-vaksine

I noen enkelte tilfeller har personer som nylig blitt vaksinert mot Covid-19 opplevt reaksjoner ved injeksjon av filler, hvor pasienten hovnet opp mer enn normalt ved behandlet område. Disse reaksjoner har vært helt ufarlige og forbigående, men unngås hvis mulig. Du bør vente minimum 2 uker etter vaksine før du utfører injeksjonsbehandling med Restylane.

Se priser her

 

Ønsker du mer volum til dine lepper? Eller kanskje bare definere kantene?

Med Restylane kan vi tilføre både volum og definisjon samt korrigere asymmetri i leppene.

Restylane kan gjøre følgende for smilet ditt:

 • Skape mer volum i lepper
 • Gi økt fuktighet i leppene
 • Rette opp i asymmetri lepper
 • Definere leppekonturene
 • Gjøre munnvikene gladere
 • Redusere røykerynker rundt munnen

 

En Restylane behandling gir deg et langvarig, men ikke-permanent resultat, og du kan endre leppene over tid. Du bestemmer selv om med en eller flere behandlinger – for individuell og naturlig resultat. Restylane tilbyr deg en naturlig måte å gi leppene den fyldigheten og formen du drømmer om.

Ønsker du utført leppebehandling av Restylane Lips Master kan du booke time hos

Kosmetisk Sykepleier Birthe eller Hedda.

Birthe har gjennomgått kurs i Advanced Masterclass Lips med Nordic Trainer, Julie Horne.

Se @hedda_egerskinclinic eller @birthe_egerskinclinic på Instagram for flere bilder.

 

 

 

 

Se priser her

Restylane Facial Contouring

Restylane Restore-produktene bidrar til å gjenopprette et sunt og ungdommelig utseende ved å jevne ut linjer og rynker eller tilføre volum.

De unike egenskapene til Restylane Restore Dermal Filler gjør at de kan brukes på mange forskjellige steder i ansiktet for å oppfylle dine personlige behov. Behandleren finner de rette Restylane-produktene for deg, basert på hva du ønsker deg og hva huden din trenger.


Våre behandlere på Eger Skin Clinic bruker Restylane for å skape balanse og harmoni i ansiktet. Med alderen mister huden underhudsfett og mange føler at de sitter igjen med et slapt og trøtt utseende.

På bildene under har Kosmetisk sykepleier Hedda behandler flere av disse indikasjonene. Sjekk instagram @hedda_egerskinclinic.no for flere bilder og detaljer.

Restylane Kinnben, Hake, kjevelinje og lepper

 

 

Restylane Tear Through under øyne


      


Livsstilsfaktorer

Hudens aldringsprosess påvirkes både innenfra og utenfra. Når vi blir eldre, brytes kollagen og elastinfibrer ned og kvaliteten på kroppens egen hyaluronsyre blir dårligere. Dette styres hovedsakelig av genene våre og kan ikke kontrolleres. Det finnes imidlertid eksterne faktorer eller livsstilsfaktorer som vi alle kan kontrollere for å redusere hudens aldring.

Både sigaretter og alkohol, overdreven soling og stress kan få den biologiske klokken til å gå fortere. Av alle disse faktorene er det UV-stråling fra solen som gjør størst skade.

Restylane-produktene kan ikke få tiden til å gå bakover. Men det de kan gjøre, er å gjenopprette hudens fuktighetsbalanse, forbedre hudens struktur og elastisitet, jevne ut rynker og furer og gjenopprette tapt volum i ansiktet.

*Før og etter bilder tilhører Eger Skin Clinic. Bilder etter behandling utført av Kosmetisk sykepleier Hedda.

Ansiktets aldring

Ansiktet eldes på grunn av forandringer som skjer i flere typer vev, deriblant hud, fett, muskler og ben. Forandringer i et av disse strukturelle lagene påvirker de andre lagene.

Hud

Når huden blir eldre, blir det midterste hudlaget (dermis) tynnere på grunn av kollagentap. Hudens evne til å opprettholde elastisiteten (fra elastin) og fukt (fra hyaluronsyre) blir svekket med alderen.

Tapet av elastin og kollagen gjør at huden blir tørrere, mindre elastisk, mindre spenstig og tynnere

 

Fett

Fettet i ansiktet er samlet i såkalte fettputer. Med alderen skjer det en omfordeling av fettet, slik at fettputene forflytter seg i forhold til hverandre. Over tid blir benstrukturer, linjer og rynker mer synlige.

Age 35Age 45Age 55
                                  35år                                                                      45år                                                                       55 år

 

Ben

Med alderen opplever alle et betydelig tap av ansiktsben. Det kraniofaciale skjelettets aldring (skjelettet i hodet og ansiktet) kan skyldes endringer forholdet mellom benvokst og benresorpsjon.

Bensvekkelse fører til tynnere ben og dermed mindre støtte til de overliggende vevene. Dette tapet av støtte bidrar til merkbare endringer i overliggende mykvev og hud som blir slappere.

Age 35Age 45Age 55
                                35 år                                                                        45år                                                                       55år

Se priser her

Restylane SkinBooster har helt unike egenskaper som gjenfukter huden på dypet, bedrer hudens kvalitet og gir et naturlig og friskt utseende.

Restylane Skinbooster er hudforyngelse i ordets rette forstand.

Huden forandres med alderen, og mister volum og spenst. Et av de viktigste stoffene i huden er hyaluronsyre, som binder vann og derfor fukter huden innenfra, skaper volum og struktur. Med alderen svekkes både kvalitet og mengde hyaluronsyre, og kollagen og elastinfiber brytes ned. Det gjør huden tørrere og mindre elastisk, og linjer og rynker dukker opp.

Restylane Skinbooster er en revolusjonerende ny behandlingsmetode som er videreutviklet fra Restylane, som har over 16 millioner behandlinger bak seg siden 1996. Effekten og sikkerheten rundt HA (hyaluronsyre) er dokumentert i mange kliniske studier.

Restylane Skinbooster kur består av 3 behandlinger med 2 til 4 ukers mellomrom, der mikrodoser injiseres under huden. Flere kliniske studier viser at Restylane Skinbooster ikke bare gjenoppretter fukt og balanse, men også setter i gang en hudforyngende prosess som gjør huden sterkere, fastere og smidigere over tid.

Behandlingen omfatter gjenfuktende små mikroinjeksjoner i huden med en myk gel-lignende substans som kalles Hyaluronsyre (HA), som bedrer hudens fasthet, elastisitet og glød. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, den elsker vann og holder på hudens fuktighet. Når vi eldes, blir kvaliteten på HA i kroppen dårligere. Gi din hud en fantastisk og naturlig glød!


Det finnes flere Restylane Skinbooster, slik at behandlingen kan tilpasses dine behov og din hudkvalitet.

Restylane Skinbooster kan brukes som en egen behandling, men kan også kombineres med andre estetiske behandlinger som Restylane Fillers om man ønsker det.

Snakk med din autoriserte behandler, som kan veilede deg til de produktene og den behandlingen som oppfyller dine ønsker.

Restylane Skinbooster tilbyr dokumentert, gradvis forbedring av hudens kvalitet og elastisitet. Du oppnår synlige resultater med en naturlig oppfrisket hud som andre vil misunne deg. Slik bedrer du hudens kvalitet innenfra.

Denne behandlingen er anbefalt som kur à 3 behandlinger med én måneds mellomrom. Etter avsluttet kur er det anbefalt med vedlikeholdsbehandling hver 6. måned.


Restylane Skinbooster er et allsidig produkt til:

 • Kvinner og menn med alle hudtyper
 • Mennesker i alle aldre
 • Ansikt, lepper, hals, hender og dekolletage
 • Alle som vil bedre sin hudkvalitet, også aknearr eller solskadet hud

 

Alle behandlinger med Restylane Skinbooster utføres kun av autoriserte behandlere.

 

Se priser her

 

Profhilo er en effektiv behandling mot slapp, kreppet og løs hud på hals, hender, ansikt og décolleté.

 


Hva brukes Profhilo til? 

Profhilo er en av de mest effektive behandlinger mot kreppet hud som er veldig vanlig på aldret hud. Behandlingen kan også anvendes andre steder på kroppen, slik som på løs hud på armer, knær eller mage.

Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden, noe som medfører en aldrende- og løs hud. Profhilo er utviklet til å gjenskape en naturlig foryngelse av huden, så bindevevsfibrene gjenskapes av kroppen selv.

Hva er Profhilo, og hva inneholder det?

Profhilo består av hyaluronsyre, som injiseres inn under huden via få stikk. Hyaluronsyren i Profhilo er helt annerledes oppbygd enn den vi kjenner fra fillers og Skin Boosters. Det naturlige sukkerstoffet er varmebehandlet på en bestemt måte. I kombinasjon med dens unike formel gjør det mulig at stimulere hudens egen kollagen- og elastinproduksjon. Profhilo er markedets mest rene og naturlige form for hyaluronsyre da den er fri for BDDE-bindinger.

Hva er forskjellen på Profhilo og Filler?

Begge deler lages av hyaluronsyre, men der filler vil gi økt volum for å erstatte volumtap eller endre fasong og form på områder i ansiktet, vil Profhilo fungere som en biostimulator, noe som får vår egen hud til å produsere store mengder av kollagen og elastin fører til at huden strammes opp og rynker glattes ut.

Hvordan foregår behandlingen?

Profhilo injiseres via meget få stikk i området med løs og kreppet hud. Spredningen av produktet er stor, som gjør at hele huden blir forynget og ikke kun der hvor injeksjonen utføres. Profhilo øker ikke volumet i huden som ved filler injeksjoner og gir derfor alltid naturlige resultater. Profhilo er en seriebehandling som krever 2 behandlinger med 4 ukers intervall. Behandlingen må tas i 2 omganger for optimalt resultat.

Etter behandlingen og resultater

Umiddelbart etter behandlingen kan stikkene, hvor injeksjonen er utført, ses. Det kan ligne små myggstikk. Disse forsvinner innenfor 12-24 timer. Det kan også oppstå forbigående blåmerker. Som utgangspunkt kan man dra på jobb dagen etter behandling.

Produktet forblir i huden ca 1 måned og frigir sakte hyaluronsyre. Under denne perioden aktiveres fire forskjellige typer kollagen og elastin. Etter 4 uker bør man gjøre en oppfølgingsbehandling for å oppnå best mulig resultat. Full effekt forventes etter 2-3 måneder.

4 uker etter første injeksjon vil huden være betydelig strammet opp.

Resultatet av behandlingen er langvarig, og kan holde over et år. Vi anbefaler å holde det flotte resultatet vedlike med én behandling en gang i året.


FØR OG ETTER BILDER

Se priser her

Nyhet på Eger Skin Clinic – Behandling mot mørke ringer og poser under øynene!

Frisk opp øyeområdet!

En innovativ, revitaliserende cocktail som inneholder hyaluronsyre, Vitamin C og ekstrakter fra ruscus, blåbær, kamille, papaya og rosmarin. Ekstraktene er rike på antioksidanter som forbedrer mikrosirkulasjonen, elastisiteten og drenasje rundt øynene, samtidig som de motvirker oksidativt stress.

Light Eyes behandler:

 • Hevelse – lett ødem
 • Fine linjer
 • Forbedring av mørke områder under øynene (ikke medfødt)

Hovedingredienser

Hyaluronsyre
Binder fuktighet, slik at huden opprettholder sin fylde og fasthet.

Rosmarin
Ekstrakt rikt på antioksidanter som er nyttig for reparasjon av vev og hud.

Superoksid Dismutase (SOD)
Sterk antioksidant som finnes naturlig i kroppen og i mange planter.

Argirelin
Peptid som reduserer mimikklinjer ved å dempe signaler mellom nerveceller og muskelceller

Gjæret papaya
Bremser aldring forårsaket av frie radikaler.

Kamille-ekstrakt
Betennelsesdempende og beroligende.

Ruscus og blåbær
Styrker kapillærene, øker sirkulasjonen og reduserer hevelser rundt øynene. Minsker eller fjernet blå ringer under øynene.

Vitamin C
Viktig for dannelsen av kollagen, hyaluronsyre og intracellulære substanser. Beskytter mot frie radikaler, styrker huden og virker oppstrammende.

 

Før- og etterbilder

 

Light Eyes er en trygg injeksjons-behandling som utføres av kosmetisk sykepleier. 

Se priser her

AQUAGOLD

AquaGold Fine Touch er en smertefri ansiktsbehandling bestående av antioksidanter, fukt, vitaminer, hyaluronsyre og muskelavslappende middel. Blandingen sluses ned i huden via 20 mikrotynne gullbelagte nåler

 

AQUAGOLD Fine Touch er overflatiske mikroinjeksjoner med 24 karat gull-belagte nåler for perfekt levering ned i huden. Den øker hudkvaliteten med forbedring av spenst, fine linjer, rynker og tørr hud. Perfekt som komplement til andre behandlinger som rynkebehandling, laser og fillers.

Kan brukes med serum som hyaluronsyre, vekstfaktorer, peptid og antioksidanter.


 

AQUAGOLD cocktail som spesialtilpasses til hver enkelt sitt behov. Vi kan jobbe med bland annet glød og fukt, akne og Rosacea, livløs og gusten hud samt gi «red carpet»-glød.

AQUAGOLD fine touch består av 20 mikronåler. Mikronålene er 0,6 mm lange og 0,13 mm brede, tynnere enn menneskehår.

Formålet med AQUAGOLD Fine Touch er å mikrokanalisere de aktive stoffene og levere behandlingen direkte inn i huden. Formålet med andre microneedling apparater er å «punktere» huden for å stimulere cellfornyelse og kollagenproduksjon.

Se priser her

PRP er en nyskapende form for antialdring-behandling.

PRP står for Platelet Rich Plasma og er en behandling hvor man skiller ut plasma og blodplater fra ditt eget blod. Dette blir så injisert i området som skal behandles for å øke kroppens medfødte evne til å regenerere ulike typer vev.
PRP er 100% naturlig og har ingen bivirkninger, ingen komplikasjoner og minimalt med nedetid.
Platelet-Rich Plasma (PRP), er også kjent i utlandet som Selphyl eller Vampire Facelift

Kim Kardashian og Angelina Jolie er store tilhengere av denne behandlingen.


 

Eksempler på bruksområder:

 • Redusere linjer og rynker
 • Forebygge hårtap og øke tykkelsen og vekst
 • Normalisere hudfarge (pigmenter)
 • Redusere porer
 • Redusere arr
 • Øke tykkelse og elastisitet på huden
 • Får sår til å gro
 • Øke benmassen (hårtap)
 • Reduserer strekkmerker
 • Reparere solskadet hud
 • Redusere poser under øyne

 


 

PRP er en trygg behandlingsmetode som i tillegg til det estetiske brukes behandlingen også mye innenfor ortopedi, tannkirurgi og idrettsmedisin.

PRP brukes av tannleger, til sårbehandling, muskel/bløtvevsskade, artrosepasienter samt
intimitetshelse for kvinner og menn.

Hos oss benyttes behandlingen  vanligvis på ansikt/hals, men kan også benyttes på andre deler av kroppen. Ideelt i forbindelse med arr, sår og strekkmerker. I tillegg har den god effekt på slapp hud, tynn hud og blå ringer under øynene, noe som er veldig vanskelig å behandle med andre behandlingsmetoder.

Videre har Regenlab® et produkt som kombinerer PRP med hyaluronsyre, kalt Cellular Matrix. Denne kan brukes for behandling på hud og vil i tillegg til virkningen av PRP, sørge for mere plump, bedre hydrert hud. Den er perfekt til bruk under øynene, fine linjer, akne-arr og rynker.

Du vil få et mere umiddelbart resultat med Cellular Matrix. Spør din behandler om du ønsker å legge dette til i din behandling.

Se priser her

Mesoterapi tilfører vitaminer, hyaluronsyre og anitoksidanter til huden og etterlater huden

frisk og glødende


Hva er Mesoterapi?

Mesoterapi Mesohyal ® er en effektiv rynkereduserende behandling som virker biologisk ved å tilføre huden de komponenter som er nødvendige for å opprettholde vitaliteten. Ved mange små injeksjoner i hudens overflate  tilføres et næringskompleks bestående av hyaluronsyre,  vitaminer,  aminosyrer,  co-enzymer,  mineraler, antioksidanter.
 Det er en global behandling mot årsakene og konsekvensene av aldrende hud som har vært anvendt av førende klinikker verden over gjennom lengre tid.

«Mesohyal» er en profesjonelle medisinske mesoterapi produkt-serier med CE-sertifisering fra Mesoestetic. Denne består av rene konsentrerte ingredienser for best mulig effekt av behandlingene.

Mesohyal serien er produsert i Barcelona av Mesoestetic, med bakgrunn i deres 30 års erfaring innen estetisk medisin og vitamin cocktails for hudforbedring.

Om Mesoestetic

Mesoestetic Pharma Group består av to store farmasøytiske produksjonssentre samt et forskningslaboratorium beliggende ved Barcelona. Med over 30 års erfaringer er mesoestetic® Labratories førende spesialister i utvikling av produkter til medisinske hudbehandliner og hudpleie. Deres hudpleieprogrammer er de mest teknologiske og avanserte kosmetiske behandlinger som finnes på markedet i dag – både til profesjonelle behandlinger og vedlikeholdelses behandlinger hjemme. Alle produkter er medisinsk og vitenskapelig basert og fra egen farmasøytisk produksjon. 


Før- og etterbilder – Mesoterapi

Bilder før og etter behandling med Mesoterapi

Hvordan foregår behandling?

Ved  Mesoterapi Mesohyal® behandlinger tilføres verdifulle ingredienser direkte i huden, og man behandler effektivt tørr, slapp og uelastisk hud, rynker, grov og ujevn hudtone, solskader, aknearr.
 Forskjellige områder kan behandles for målrettet å bekjempe alle aldringstegn:
 ansikt, hals, décollete, håndryggen, innersiden av armer, innersiden av ben, mage.

Behandlingen utføres med en meget tynn nål, som tilfører huden hyaluronsyre – som finnes naturlig i kroppen – og en lang rekke vitaminer, aminosyrer og mineraler, NCTC 109 som alle hjelper med å redusere rynker og fine linjer, samt forbedrer hudens generelle tilstand og gjør den fastere.

Det skjer med små, lette stikk i hudens overflate. Det er denne kombinasjonen av unike næringsstoffer og mange små stikk som fukter og stimulerer hudens gjenoppbygning (kollagensyntesen).

Herved gjenvinnes hudens styrke og glød, rynker reduseres og hudens optimale fuktbalanse gjenopprettes.


Vi skreddersyr din Meso-behandling etter din hudtype. Her kan du lese om noen av de kombinasjoner vi tilbyr

Organic Skin

Behandling for godt voksen hud, som har linjer, arr, trenger mye fuktighet og regenerering.

Behandlingen starter med Modified Jessner peel eller Melan Tran3x peel, som vil gi jevnere hudtone, glød og forberede huden på neste del av behandlingen. Mesoterapi behandlingen består av Hyaluronsyre 15mg (ikke kryssbundet) og Økologisk Silisium. Hyaluronsyre som gir masse fuktighet, reduserer linjer og gir litt volum. Økologisk Silisium, som reparer huden og reduserer linjer og arr/store porer.

Etter mesoterapi med Hyaluronic og Økologisk Silisium avsluttes behandlingen med Post Crystal Fiber Mask og Proteglycan ampull fra mesoestetic.

Anbefalte hjemmeprodukter :

Ultimate Whitning Foam

Aox Ferulic

Ultimate Whitening BB cream


Karbon & Kontur

Oppstrammende behandling som passer alle hud typer, bortsett fra de som er hypersensistive. Karbon peelen vil stramme opp huden, gi jevnere hudtone og rense huden. Etter peel får man Mesoterapi-behandling, som består av X-DNA & DMAE som vil gi et lite løft, revitaliserer og gi fuktighet.

Dette er en eksklusive kombinasjonsbehandling med Karbon Peel og Mesoterapi, som avsluttes med Post Crystal Fiber mask og Anti-Age Flash ampull fra Mesoestetic.


DMAE

Oppstrammende og fuktighetsgivende behandling.

Behandlingen starter med Modified Jessner peel eller Melan Tran3x peel, som vil gi jevnere hudtone, glød og forberede huden på neste del av behandlingen.

Deretter får man mesoterapi med Mesohyal Hyaluronic & DMAE vil gi et løft og Hyaluronic vil gi fuktighet, redusere små linjer og gi litt volum.

Behandlingen avsluttes behandlingen med Post Crystal Fiber mask og Anti-Age Flash ampull fra mesoestetic.

Anbefalte hjemmeprodukter :

Ultimate whitning foam

HA Densimatrix

Melan Recovery


VITALITET

Et av de mest revitaliserende og fuktighetsgivende behandlingene. For tørr og moden hud. Med Mesohyal Hyaluronic og Mesohyal NCTC, som gir Intensiv celle-bio-revitalisering.

Oppstrammende og fuktighetsgivende behandling.

Behandlingen starter med Modified Jessner peel eller Melan Tran3x peel, som vil gi jevnere hudtone, glød og forberede huden på neste del av behandlingen.

Deretter får man mesoterapi med Mesohyal Hyaluronic & NCTC gir næring og regenererer huden. Denne behandlingen gir masse fuktighet, revitalisering og virker veldig forebyggende og forebygger mot aldring.

Behandlingen avsluttes behandlingen med Post Crystal Fiber mask og Anti-Age Flash ampull fra Mesoestetic.


Redenx

Behandling for de som har slapp hud og linjer. Ren 15mg ren Hyaluronsyre (ikke kryssbundet) med høy konsentrasjon av Peptider.

Anti-age og forebyggende!

Behandlingen starter med Modified Jessner peel eller Melan Tran3x peel, som vil gi jevnere hudtone, glød og forberede huden på neste del av behandlingen.

Deretter får man mesoterapi med Mesohyal Redenx som gir mye fuktighet, oppstramming, næring og regenererer huden. Denne behandlingen reduserer linjer, gir fastere og øker kollagen produksjonen.

Behandlingen avsluttes behandlingen med Post Crystal Fiber mask og Anti-Age Flash ampull fra Mesoestetic.


Argibenone

Behandling for de som har moden hud, solskader, linjer og trenger ny hudvitalitet.

15mg ren Hyaluronsyre (ikke kryssbundet) med HexaPeptider og antioksidanten, Idebenone.

Behandlingen starter med Melan Tran3x peel, som vil gi jevnere hudtone, glød og forberede huden på neste del av behandlingen.

Deretter får man mesoterapi med Mesohyal Argibenone som gir mye fuktighet, oppstramming, reduserer utrykkslinjer og gir bedre hud-elastisitet.

Dette er en av de mest anti-age behandlingene fra Mesoyal serien til Mesoestetic.

Behandlingen avsluttes behandlingen med Post Crystal Fiber mask og Proteglycan ampull fra Mesoestetic.


X-DNA

Behandling med 20% ren Vitamin C og X-DNA (polynukleotider), som gir Cellemembran-beskyttelse, utsetter aldringsprosessen.

Behandlingen starter med Modified Jessner peel eller Melan Tran3x peel, som vil gi jevnere hudtone, glød og forberede huden på neste del av behandlingen.

Deretter får man mesoterapi med Mesohyal Vitamin C og X-DNA som gir fuktighet, jevnere hudtone, beskyttelse og masse glød. Denne behandlingen er perfekt for de mellom 25-40 år.

Behandlingen avsluttes behandlingen med Post Crystal Fiber mask og Anti-Age Flash ampull fra Mesoestetic.


Vitamin C

Behandling med 20% ren Vitamin C og 15mg ren Hyaluronsyre ( ikke kryssbundet)

Behandlingen starter med Modified Jessner peel eller Melan Tran3x peel, som vil gi jevnere hudtone, glød og forberede huden på neste del av behandlingen.

Deretter får man mesoterapi med Mesohyal Hyaluronic og Vitamin C som gir mye fuktighet, øker kollagenproduksjonen, gir jevnere hudtone og masse glød.

Denne behandlingen er perfekt et par dager før en event, hvor man vil ha fast og glødende hud eller for de som vil gi et skikkelig boost til huden med fuktighet og glød.

Behandlingen avsluttes behandlingen med Post Crystal Fiber mask og Anti-Age Flash ampull fra Mesoestetic.


Ofte stilte spørsmål

Effekten av behandlingen ses med det samme, men best 1-2 uker etter behandlingen. Det anbefales å få minimum 3 behandlinger, som gir langvarig rynkereduserende effekt i huden.

Kan alle få Mesoterapi Mesoestetic®?

Behandlingen kan brukes på alle hudtyper. Behandlingen gis ikke til personer med autoimmune sykdommer eller kjent allergi overfor hyaluronsyre, immunterapeutiske behandlinger, eller med betennelser i huden.

Kan man gå på arbeid og dyrke sport samme dag?

Nei, man bør ta høyde for at det vanligvis kan gå 2-3 dager med rødme i huden, små blåmerker, og noe hevelse. Hvis din hud er sensitiv kan til tilhelingsprosessen ta ytterlige tid. Du kan bruke mineral sminke til å dekke dette. spør din behandler hva som er anbefalt. Man kan utføre lett sport på behandlingsdagen.

Se priser her

Nucleofill er et ny og innovativ behandling som stimulerer cellene til å opprettholde sine naturlige funksjoner og setter i gang naturlige reaksjoner i hud, muskler, fettvev og benvev

Nucleofill bremser opp aldring av huden.

Nucleofill er en biostimulerende gele som er basert på helt naturlige poly-nukleotider.

Polynukleotider er viktige naturlige molekyler som binder seg til reseptorene på våre celler og setter i gang tilhelende reaksjoner i bl.a. huden. Det finnes mange studier på at poly-nuklotider har akkurat denne evnen.

Nucleofill er en gele som fordeler seg lett i huden.

Vanligvis injiseres Nucleofill med 5 punkter på hver side av ansiktet, eller ved å legge det der huden trenger mest revitalisering og tilheling.  Man kan også bruke mesoteknikk hvor man legger produktet i mange små punkter i huden. Dette gjøres ofte på halsen.

Nucleofill er laget med nesten helt lik PH-verdi som huden vår, slik at det medfører minimalt ubehag når produktet injiseres i huden.

Nucleofill vil gi deg et umiddelbart løft fordi det stimulerer små fibriller inne i cellene i bl.a. huden. Nucleofill vil også stimulere huden videre de kommende ukene/månedene etter behandling, slik at man får en kontinuerlig effekt.

Nucleofill er dypt fuktighetsgivende, opp-strammende og konturerende og vil gi deg tilbake spensten i huden.

Nucleofill stimulerer bl.a. fibroblastene til nydannelse av kollagen 1, og har også en rensende effekt ved å øke sirkulasjonen i vevet og samtidig nøytralisere frie radikaler.

Det anbefales vanligvis 2 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom, og oppfølgende behandling etter 6-12 måneder.

Noen kan ha behov for flere behandlinger, og dette er noe man avtaler med behandleren etter en vurdering av hudkvaliteten og hvor stort behov det er for behandling.

 


Nucleofill Eye

Det aller seneste innenfor kosmetiske behandlinger rundt øyepartiet!

Nucleofill er en Polynukleotid gel for bio-stimulering og restrukturering av området rundt øynene. Denne nye bio-restrukturerings-gelen i NucleofillTM serien er grundig renset og er basert på lavmolekylær vekt og naturlig avledede poly-nukleotider.

Denne behandlingen er utviklet for å forbedre huden og aldringstegn i det periokulære området/ øyeområdet.

Øyepartiet er kontinuerlig utsatt for miljømessige påvirkninger og naturlige bevegelser grunnet ansiktets mimikk. Grunnet dette, har øyekonturen en tendens til å eldes raskere sammenlignet med andre områder i ansiktet.

Er en behandling som er utviklet til å redusere mørke ringer og rynker under øyene.


Nucleofill Eyes er spesifikt designet for å forbedre:

• Tegn på tretthet

• Dype linjer rundt øyene

• Overfladiske mimikk linjer

• Aldringstegn og slapp hud

• Regenerering av huden

• Bio-restrukturering av dype vevs-lag.


Det anbefales 2 behandlinger med ca. 14 dages mellomrom. Deretter foreslår vi en vedlikeholdsbehandling hver sjette måned. Man må regne med at det er noe hevelse i området i 1-2 dager etter behandling.

Se priser her

Grunnen til hvorfor man ønsker fjerne en filler kan være av flere ulike årsaker.
Behandlingen er et enzym som bryter ned fillers og injiseres i de aktuelle området. Etter noen dager vil du se endelig resultat.
Det er enkelt å fjerne en filler med enymet, men det er viktig at du velger en seriøs klinikk når du skal utføre denne behandling. Det vil være nok med én behandling i de fleste tilfeller.
Ta gjerne kontakt med oss for å sette opp en konsultasjon eller hvis du ønsker mer info.

Se priser her

Hva er Sunekos?

 

Sunekos er en injeksjonsbehandling som inneholder aminosyrer og hyaluronsyre, som gjenoppretter og oppbygger hudens kvalitet og balanse. Gjennom flere studier har Sunekos sin unike formel vist seg å stimulere fibroblastene i dermis, som reproduserer både kollagen og elastin som er to viktige elementer for hudens cellefornyelse. Takket være denne prosessen motvirker Sunekos aldring, med hensyn til din naturlige ansiktsform og kroppsform. Sunekos kan brukes på alle hudtyper og på forskjellige områder i både ansiktet og på kroppen, som ansiktet, nakke, dekolletage, hender, armer, innside lår og knær. Det er spesielt effektivt i ellers vanskelige behandlede områder som pannen og området rundt øynene for å fjerne poser og mørke ringer.

Behandlingen for alle Sunekos-produktene utføres som et forløp med ca. 3-4 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom. Deretter kreves det en oppfølgingsbehandling med omtrent 6 måneders mellomrom.

Sunekos er en ikke-invasiv medisinsk behandling som består i å injisere en væske/gelé i huden gjennom en tynn nål eller stump kanyle. Prosedyren er relativt smertefri, og det kan ved behov påføres et topikalt bedøvelsesmiddel før behandling. Behandlingen tar normalt ca. 15–20 minutter, og etterpå kan du gjenoppta normale aktiviteter.

Unngå imidlertid kraftig anstrengelse samt badstue og sol til eventuell hevelse/rødhet har lagt seg. 

Sunekos er fremstilt av naturlig, kjemisk uforandret hyaluronsyre kombinert med de spesifikke aminosyrene som inngår i kroppens prosess for å reprodusere kollagen og elastin (ECM). Alle disse stoffene forekommer naturlig i kroppen, og de aksepteres derfor godt av kroppen med minimal risiko for allergiske reaksjoner (ingen rapporterte tilfeller). Holdbarheten av behandlingen avhenger av flere faktorer (individuelle egenskaper, soleksponering, hudbehandlinger osv) Behandleren avgjør derfor hvorvidt behandlingen egner seg, samt hvilket resultat som kan forventes. 

Merkbare forbedringer etter behandling med Sunekos er følgende: 

• Økt spenst og elastisitet i huden 

• Økt volum/fuktighet 

• Forbedring av fine linjer og rynker 

Behandlingen egner seg både for unge personer for å bremse den fysiologiske aldringen, og for moden hud for å redusere aldringstegn og reaktivere cellulær funksjonalitet. Sunekos har ikke hatt noen rapporterte allergiske reaksjoner, og allergitest er derfor ikke nødvendig. Vi anbefaler imidlertid at man alltid informerer behandleren om eventuelle reaksjoner på andre estetiske behandlinger. 


Spørsmål og svar

Hvor lenge varer resultatet?

Avhengig av pasienten og hudkvaliteten, varer behandlingen i gjennomsnitt 6 måneder før man behøver å gjenta behandlingen.

Hvad er de største fordele ved Sunekos?

Behandlinger med Sunekos korrigerer og forebygger aldringstegn. Sunekos er det eneste naturlige produktet i estetisk medisin som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin, og som gjenoppretter volumtap og forbedrer hudens elastisitet på en naturlig måte og uten syntetiske tilsetningsstoffer.

Kan du gå tilbake til jobb/hverdag umiddelbart etter en behandling?

Behandlingen har ingen “nedetid” og du kan gå tilbake til normale aktiviteter umiddelbart. Men med unntak av behandling rundt øynene, som kan forårsake midlertidig hevelse, der kan vare i 24-72 timer. Det anbefales imidlertid å unngå trening, soling til hevelsen har avtatt.

Hvor lang tid tager en behandling?

Avhengig av hvilket område du behandler, gjennomfører du en kur på mellom 3-4 behandlinger i en periode på mellom 1-2 uker. Hver behandling tar i gjennomsnitt omtrent 15 minutter i tillegg til konsultasjon og bilder ved første besøk.


Før- og etterbilder 

Mørke ringer under øyene

Poser under øyene

Oppstramming kropp

Linjer og rynker

Se priser her

NYHET!

Få håret tilbake med verdens første injeksjonsbehandling med peptider som nå er tilgjengelig i Norge

 


Hva er Hårfiller? 

En innovativ peptidteknologi som hjelper mennesker som av ulike årsaker lider av hårtap. 

Basert på vitenskapelig medisinsk forskning og inneholder en nyskapende sammensetning av biomimetiske peptider. 

Produktet er utviklet av Dr. Chung Yongji, grunnlegger av det kosmetiske selskapet Caregen, for behandling av hårtap og tynt hår. Produktet ble kjent som verdens første injeksjonsbehandling med peptider og har vært på det internasjonale markedet i flere år. Nå kommer den også til Norge.

Med peptidteknologi har DR. CYJ Hair Filler hjelper mennesker som lider av forskjellige typer hårtap ved å stoppe og motvirke hårtap og fremme hårvekst. Pasienter med både Alopecia Areata (flekket hårtap) og arvelig eller aldersrelatert hårtap hos menn og kvinner kan få hjelp fra behandlingen. Den er også egnet for de som har tynt hår og ønsker økt hårvekst med sterke og sunne hår.

Hårtap er noe som kan kan oppstå hos både kvinner og menn av ulike grunner, for menn er det som regel genetisk, mens for kvinner så beror det som regel av hormonelle forandringer som etter en graviditet. Det kan også forekomme på grunn av stress eller på medisiner.

Behandlingen ikke bare motvirker hårtap uten også stimulerer gjenvekst av hår. Produktet er utviklet av leger og inneholder en sammensetning av peptider og hyaluronsyre. Behandlingen er klinisk testet og viser til gode resultater med en gjennomsnittlig gjenvekst på 30-40% på alle hårtyper. 

Selskapet Caregen har i flere år forsket på spesialiserte peptidkomplekser og utviklet en injeksjonsgel som stopper og motvirker hårtap.

Hvordan fungerer det? 

Produktet injiseres i hodebunn og sprer seg i vevet for å videre gå inn i hårets cellekjerne der den påvirker DNA-syntesen. 

Peptidene virker for å gjenopplive sovende hårsekker ved å øke blodstrømmen i de minste årene i hodebunnen. Peptidene bidrar også til å forstørre hårsekkene, aktivere stamceller, forhindre celledød og maksimere dannelsen av nye hårsekker. Dette fører til økt hårvekst, forbedret tetthet og tykkelse på hårstråene samt reduserer hårtap.

Behandlingen utføres som en kur med totalt 4 behandlinger annenhver uke. Resultatet forbedres ved oppfølgingsbehandling en gang i måneden første halvår. Resultatet er permanent. 

De første resultatene er synlige etter ca 1-2 måneder

Gjør behandlingen vondt?

Hodebunnen er et følsomt område, og derfor kan injeksjonene føles mer. Før behandlingen Blir det påført lokalbedøvelse i form av krem ​​for å redusere smerten fra selve stikkene.


Etter behandling: 

 

 • Ikke eksponere behandlet område for sol  
 • Vask håret som normalt dagen etter, bruk tilhørende hjemmeprodukter
 • Unnvik trening 24 timer etter behandling
 • Unnvik ekstreme temperaturer nærmeste 48 timer

 

Se priser her 

 

Medispa Skin Signature

Advanced Combination Treatment

Eger Skin Clinic er stolte av å introdusere vårt MediSpa sin splitter nye Signaturbehandling!
Behandlingen er utviklet for deg som ønsker maksimal effekt fra èn og samme behandling.


Ønsker du en behandling hvor du både ser og føler effekten? En behandling som jobber fra de dypere lagene i huden og helt opp til hudens overflate? Med denne splitter nye signaturbehandlingen får du behandlet alle hudens lag!

 

Behandlingen er perfekt å utføre på høst og vinter på grunn av mindre sol, og for å oppnå en sunn og glødende hud før julebordsesongen og og nyåret.

 


 

MediSpa Skin Signature er satt sammen av 4 av våre mest populære behandlinger:

Fotona Tightening

Mesoterapi

Dermapen (uten bedøvelse)

Led Lys Terapi + Peptide Mask

 

 


 

Hvordan fungerer behandlingen?

 

Fotona Tightening

Laser som jobber i hudens dypere lag og setter i gang hudfornyelse-prosessen.

Mesoterapi

En cocktail bestående av bl.a. vitaminer, antioksidanter og fukt leveres direkte til dermis ved bruk av mesogun/injeksjon.

Dermapen

Forbedrer hudteksturen og stimulerer kollagen -og elastin produksjonen ved å lage små punkteringer i huden – dette stimulerer vevet til å raske opp helingsprosessen og behandlingen får dermed kort nedetid.

LED Lys Terapi

Avsluttende del av behandlingen som virker reparerende på huden i samarbeid med en beroligende Peptidmaske som kjøler ned huden og demper rødhet.

 


 

Hvilken effekt gir behandlingen?

Behandlingen forbedrer hudteksturen, hudtonen og  blodsirkulasjonen, noe som gir huden masse glød.

Den reduserer pigment og fine linjer, og gir dermed jevnere, klarere hud.

Den tilfører huden en mengde vitaminer, antioksidanter, hyaluronsyre og peptider som gjør huden sunnere og friskere, og gjenoppretter hudens fukt-balanse.

Den stimulerer kollagen -og elastin produksjonen som minskes med alderen, og gjør at huden strammes opp og blir glattere.

 


 

Vanlige spørsmål:

Hva må jeg passe på før/etter behandling?

Vi anbefaler å holde seg borte fra retinol/syrer en ukes tid etter behandling, lytte til huden – sensitivitet/rødhet og evt flassing bør være borte før oppstart igjen av dette. Bare beroligende/fuktgivende/solbeskyttelse etter behandling. Minst 4 uker uten sol etter behandling.

 

Hvor lang nedetid kan jeg forvente?

Etter MediSpa Skin Signature kan du forvente en nedetid på ca 2-3 dager. Nedetiden er kortere enn ved ordinære laserbehandlinger da dermapen stimulerer vevet til en raskere reparasjon -og helingsprosess.

 

Gjør behandlingen vondt?

Behandlingen er ment å taes uten bedøvelse for best mulig effekt, i forhold til blodsirkulasjon og opptagning fra ingrediensene fra produkter. Behandlingen kan føles litt «sår ut» på huden, men er ikke smertefull.

 

Hva er Mesogun?

Mesogun er et medisinsk apparat formet som en «liten pistol» som har til hensikt å tilføre produkt fra en nål raskt inn i huden. Den er svært presis og gjør at man raskt kan behandle større områder på kort tid.

 

Hvem passer behandlingen for?

MediSpa Skin Signature er en behandling som passer alle hudtyper. Vi anbefaler en aldersgruppe på 30år pluss, men den kan også brukes av 25+ for å forebygge tidlig aldring, mimikklinjer, fukttap og for glød.

 

MediSpa Skin Signature – Advanced Combination Treatment – kan bookes hos alle våre kosmetiske sykepleiere. 

Se priser her

Sculptra®

Produksjonen kollagen avtar med alderen og det er vanlig at både kvinner og menn opplever tap av spenst og elastisitet med åren. 

Med Sculptra kan vi forebygge aldring, rynker og folder. 


 

Hva er Sculptra®?

Sculptra® er en revolusjonerende behandling som stimulerer hudens eget kollagen.

Sculptra® er en injeksjonsbehandling rettet mot problemområder utviklet til å fylle tomrom og utjevner rynker og folder i huden. Det er en naturlig kollagenstimulator og kan best beskrives som en volumøker.

Det er et unikt produkt som stimulerer hudens egen kollagenproduksjon innenfra. Sculptra® retter seg fremst til kvinner og menn mellom 30-70 år og er utviklet til å behandle slapp hud som med alderen mistet sin spenst.

Etter hvert som vi blir eldre mister huden sin naturlige elastisitet bl.a. som følge av nedsatt produksjon av bindevevet kollagen. Huden blir med årene innsunket og slapp, og dype rynker utvikler seg, som følge av redusert kollagenproduksjon. Sculptra® bidrar til å bygge opp huden fra innsiden ved å stimulere kroppens egen produksjon av kollagen i dypere hudlagene.


Hva inneholder Sculptra® og hvordan virker det? 

Sculptra® er et biostimulerende produkt basert på poly-L-melkesyre som finnes naturlig i kroppen. Komponentene i produktet bidrar til å øke dannelsen av kollagenfibre med 30%. 

 De aktive evnene aktiverer fibroblastene som skaper en respons i vevet som øker kollagenproduksjonen. Produktet er utviklet til å forynge, korrigere aldersrelaterte hulrom, rynker og folder i ansikt. Fyllstoffet er langtidsvirkende og endelig resultat er synlig etter ca. 8 måneder.  Du vil oppleve hvordan ditt ansikt får tilbake struktur, volum, glatthet og spenstighet. Rynker og linjer reduseres markant og du får tilbake et naturlig yngre utseende.


 

Sculptra® egner seg til behandling av:

 • Innsunket og slapp hud i kinnene
 • Dype rynker og folder rundt nese og munn (nasolabiale folder)
 • Rynker og linjer ved munnen (marionette linjer)
 • Rynker og linjer på kinn og hake

 

Resultatet etter en kur varer 2-5 år. Det aller fleste pasienter behandles 3 ganger med 6 ukers mellomrom over en periode på 4-6 måneder. 

 

Før og etter Sculptra®

Behandling av røykerynker – Belotero Balance

De aller fleste vet at røyking er skadelig og det setter sine spår i huden, særlig på områder rundt munnen. Med en helt ny injeksjonsbehandling med Belotero Balance er det nå mulig å jevne ut linjer og grove rynker og linjer rundt leppene uten å bygge volum.

Behandlingen gir umiddelbare resultater. De første resultatene vil være synlige allerede samme dag, men vil også forbedres over de nærmeste måneder etter behandlingen.


Nøkkelen til dette fyllstoffet er den spesielle formulaen.Hovedingrediensen i dette produktet er hyaluronsyre som produseres naturlig i kroppen. Nytt med denne er at en er mer tynnflytende enn andre dermale fillers og derfor kun legger seg i de linjer og rynker som man behandler og fyller disse ut på en naturlig måte. Gelén binder seg umiddelbart til vann i huden og fyller ut fine linjer og rynker.  Behandling fungerer ved å administrere en injiserbar løsning i de subdermale hudlagene.

 

Hvor lenge varer resultatene?
Resultatene for denne behandlingen kan vare flere måneder om gangen. Flertallet av pasientene kan forvente resultater i minst 6 måneder, og noen ganger så lenge som et år. Hvor lenge resultatene dine varer, avhenger av faktorer som hudens tilstand, alder og hvor godt du reagerer på behandlingen.

Hvor ofte bør du ha behandling?
Det er anbefalt å utføre en en oppfølgingsbehandling etter ca. 6 måneder for å opprettholde resultatet.

Er behandlingen trygg?
Dette er en trygg behandling og er godkjent av FDA (U.S Food and Drug Administration) Den aktive ingrediensen er dessuten en lik til hyaluronsyren som allerede finnes i huden din. Risiko for bivirkninger er liten.

Kan Belotero Balance kombineres med andre behandlinger?
Det er trygt å kombinere denne behandlingen med andre kosmetiske behandlinger som toksininjeksjoner, ansiktsbehandlinger, kjemiske peelinger, eller laserbehandlinger.

 


Før og etter behandling med Belotero Balance

 

Se priser her